Idén még többet mutatunk!

Carstyling.hu Tuning Show & Club Scene

A kezdetek óta töretlenül fejlődő Tuning Show 2006 óta kerül megrendezésre, 2008 óta a Budapesti Vásárközpontban. A rendezvény nem csak hazánkban számít az ország legnagyobb autóseseményének, de mára a nemzetközi autós és tuning szféra is az év egyik jelentős szakmai és szórakoztató kiállításaként tartja számon. Tematikájában, az átépített autók világát, valamint szinte a teljes tuning- és háttéripart lefedő kiállítók mellett évről-évre hatalmas hangsúlyt kapnak a hazai és nemzetközi magán építések, valamint klubok is. A show jelleget színvonalas színpadi programok, továbbá autós és motoros bemutatók erősítik.

Autómárkák, importőrök kiállítása

A sikeres 2013-as kezdet után, idén ismét nagyobb számban, külön pavilonban jelennek meg az autós importőrök a Hungexpo területén. A széria autók kiállításának szentelt részlegekben lehetőség nyílik a gyártók legújabb modelljeinek közelebbi megismerésére, több új, itthon még nem látott modell és koncepció kíséretében.

Classic Autó-Motor Show

Immáron harmadik éve, komplett tematikaként mutat be patinás veterán és oldtimer modelleket a Classic Autó-Motor Show, a MAVAMSZ szervezésében, melyre ezúttal az "F" pavilonban kerül sor. 

Gymkhana Országos Bajnokság

A GYM*KHA*NA (DZSIM-KÁ-NA) a világ legfiatalabb autósportja. GYMKHANA egy alaposan átgondolt 40 éves múlttal rendelkező technikai sportág, melynek összetettségét bizonyítja, hogy a pálya memorizálása, illetve a gyakorlatok pontos kivitelezése kulcsfontosságú! 3 alapkövetelménye van: Vezetési tudás, kellő fizikai állóképesség, és a jó memória. Csapatunk gymkhana / drift / drag sportesemények, bemutatók továbbá Gymkhana és Drift iskola üzemeltetéssel foglalkozik az ország számos pontján. Rendezvényeink európai viszonylatban is kiemelt jelentőséggel bírnak az autósport piacon, melyre nincs jobb bizonyíték, mint a látogatók és a résztvevők elégedettsége.

Magyarok a világ járműgyártásában

Sokan nem tudják, hogy az elmúlt száztíz évben egy kis ország sok nagy alkotót adott a világ járműgyártásának. Az AMTS forgatagába teljesen új színt hozó kortörténeti kiállítás szervezője, az Autós Nagykoalíció őszintén hisz abban, hogy minden magyar ember büszkén gondolhat arra, hogy honfitársaink milyen nagymértékben voltak és vannak jelen a technológia csúcsát képviselő járműipari fejlesztésekben. A kiállítás korhű hangulat mellett, számos látnivalót érintve kalauzolja végig a látogatót az 1900-as évek elejétől napjainkig, a járműgyártás hazai vonatkozású csodáin.

Cabrio Exhibition

Élmény……élmény……élmény……kell egy kabrió tavaszra-nyárra-õszre? Jó ötlet, ha pedig még nincs meg az igazi, akkor itt érdemes lesz körülnézni. A Cabrio Magazin szervezésében idén is folytatjuk a 2016-ban nagy sikerrel debütált tematikát.

E-Zóna

Új tematikánk idegenvezetést nyújt a környezettudatos autózás világába, ahol lerántjuk a leplet a kapcsolódó fogalmakról valamint bemutatjuk a kínálatot.

SUV Zóna

Új tematikánkban a méltán népszerű sport- és szabaidőautó kategóriát vesszük alaposan górcső alá és egyben felvonultatjuk a kapcsolódó járműparkot is.

Carstyling.hu Tuning Találkozó

Az AMTS hagyományosan ad otthont Magyarország legnagyobb tuning találkozójának, melyen több száz hazai, és az évek elteltével mind nagyobb számú külföldi tuning autó vesz részt. A találkozóra rendezvény szabad téri területein kerül sor, a résztvevő autók mindegyike nevezhet a Show nemzetközi autó szépségversenyén, valamint évadnyitó hangnyomás versenyén.

Egész napos programok

Európában egyedülálló, kifejezetten járművek bemutatására épített beltéri színpadunk folyamatos show-nak, szépségversenynek, koncerteknek és bemutatóknak ad helyet. A kültéren drift és stunt bemutatók, streetfighter show, freestyle motocross szórakoztatja a közönséget. A meegszokott irányvonalak mellett idén több új tematika is várható a rendezvény keretein belül!

Rengeteg élmény, 1 belépővel!

Iratkozz fel hírlevelünkre!