Idén még többet mutatunk!

Tuning autók 15 országból, itthon soha nem látott gyöngyszemek!

2017-ben különösen rágyúrtunk a nemzetközi tuning felhozatalra! Nem csak magán építők több száz makulátlan alkotása teszi tiszteletét nálunk, de számos komoly tuning és hifi demóautó is érkezik hozzánk erre a három napra, a legnagyobb márkák kiséretében.


Évkezdő adrenalinlöket: Gymkhana Országos Bajnokság!

Ahogyan már hatodik éve hagyományosan, 2017-ben is velünk indul az autósport szezon. Légy szemtanúja az első versenynek, nemzetközi profikkal, sok száz lóerős autókkal és hazánk legjobbjaival, egy újabb színvonalas viadalban!


Autómárkák, importőrök kiállítása - saját pavilonban!

Idén ismét nagyobb számban, külön pavilonban jelennek meg az autós importőrök az AMTS területén. A széria autók kiállításának szentelt részlegben a gyártók legújabb modelljeit ismerheted meg testközelből!


Classic Auto Show - a veteránok szerelmeseinek!

Immáron harmadik éve, komplett tematikaként mutat be patinás veterán és oldtimer modelleket a Classic Auto Show, a MAVAMSZ szervezésében, melyre ezúttal külön pavilonban kerül sor.


Hírességek, élő legendák az autózás világából!

SAz AMTS évek óta kiemelt találkozóhelye hazánk, valamint egyre inkább a nemzetközi autós élet kiemelt személyiségeinek. Találkozz élőben, beszélgess híres autóépítőkkel, versenyzőkkel és celebritásokkal a rendezvény keretein belül!


EV-GreenTech: ismerkedj meg a zöld energiával!

Új tematikánk idegenvezetést nyújt a környezettudatos autózás világába, ahol lerántjuk a leplet a kapcsolódó fogalmakról, valamint bemutatjuk a kínálatot. Nézz szét és ismerd meg számos márka elektromos, valamint hibrid modelljeit!


SUV Zóna - hobbiterepjárók egy helyen!

Új tematikánkban a méltán népszerű sport- és szabaidőautó kategóriát vesszük alaposan górcső alá és egyben felvonultatjuk a kapcsolódó járműparkot is. Nézz szét és ismerd meg számos márka SUV modelljét!


Cabrio kiállítás - tetőt le és készülj a tavaszra!

Élmény...élmény...élmény...kell egy kabrió tavaszra-nyárra-õszre? Jó ötlet, ha pedig még nincs meg az igazi, akkor itt érdemes lesz körülnézni. Idén tovább folytatjuk a 2016-ban nagy sikerrel debütált tematikát.


Magyarok a világ járműgyártásában kiállítás!

Sokan nem tudják, hogy az elmúlt száztíz évben egy kis ország sok nagy alkotót adott a világ járműgyártásának. Az Autós Nagykoalíció kiállítása korhű hangulat mellett, számos látnivalót érintve kalauzolja végig a látogatót az 1900-as évek elejétől napjainkig, a járműgyártás magyar vonatkozású csodáin.


Bemutatók, folyamatos programok az egész család részére!

Európában egyedülálló, kifejezetten járművek bemutatására épített beltéri színpadunk folyamatos show-nak, szépségversenynek, koncerteknek és bemutatóknak ad helyet. A kültéren drift és stunt bemutatók szórakoztatják a közönséget és természetesen a legkisebbekre is gondoltunk!


Ezúttal sincs AMTS gyönyörű magyar lányok nélkül!

Az AMTS évek óta a legnépesebb hoszteszgárdával dolgozik autós rendezvények terén, kiválasztott hölgyeink pedig a Miss AMTS szépségverseny keretei között nemzetközi megmérettetésen vehetnek részt a rendezvény három napja alatt!

Rengeteg élmény, 1 belépővel!

Iratkozz fel hírlevelünkre!