GymkhanaDrift Bajnokság és Show!

Immáron nyolcadik éve, hogy hagyományosan az AMTS keretei között megrendezésre kerülő Gymkhana versennyel nyílik meg hivatalosan is az autósport szezon. Az azonban, amit idén a show külterén láthatunk, egy cseppet sem lesz hagyományos. Sőt, még csak Gymkhana sem!

A 2019-es szezonnyitó ismét új látványosságot hoz az AMTS arenalindús programjai közé, mely borítékolhatóan sokak tetszését elnyeri majd. A tavaly maximum csak show formájában látható tempós drift nem csak visszaköltözik az "A" pavilon melletti területre, de két vadonatúj versenyág formájában mutatkozik be a gumifüstre éhes közönségnek!

DRIFTSHIFTERS ÉS PARKING BATTLE DRIFT AZ AMTS-EN!

A szombati napon DriftShifters, vasárnap pedig Parking Battle Drift versenyágakban mérik össze tudásukat hazánk, valamint a környező országok legrátermettebb pilótái. Mindkét sportág alapját a tempós drift adja, melyet a terület lehetőségeihez képest maximálisan kibővített nyomvonalú, idén először telepített betonfalak között húzódó pályán prezentálnak majd a versenyzők! Kattints ide a további infókért!

Kipróbálnád magad Te is a sportágban? Nevezni egészen márciusig közepéig lehet, a részletes versenyszabályzatot, valamint minden fontos tudnivalót a versenyzéshez hamarosan a Gymkhana.hu weboldalon találod meg!

Tekintsd meg az előző évek összefoglalóit!

Gymkhana AMTS 2017

Gymkhana AMTS 2016

Gymkhana AMTS 2015

Gymkhana AMTS 2014

Gymkhana AMTS 2013

Gymkhana AMTS 2013 Ken Block-kal!

Gymkhana AMTS 2012

És ez még nem minden: idén ismét komoly meglepetésekkel készülünk e téren, érdemes lesz rákészülni!

Kedvezményes jegyvásárlás:


Támogatók


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Ford Mustang Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


PartnerekNe maradj le semmiről