Házirend

Az Automobil és Tuning Show-ra - továbbiakban: rendezvény - történő belépéssel minden látogató magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az alábbi szabályokat és feltételeket:

 • A rendezvényen minden látogató saját felelősségére vesz részt. A jegy ára a látogató élet- és balesetbiztosítását is tartalmazza, kérjük tartsd magadnál a látogatás ideje alatt. Baleset esetén értesítendő: 06 1/263-6101.
 • A rendezvény minden látogatója köteles a szervezők, valamint a rendezvény biztonsági szolgálatának utasításait követni.
 • A rendezvény látogatóktól elzárt területeit a szervezők kordonokkal, kerítésekkel, falakkal határolják el. A határoló elemeket átlépni, átmászni, ezeken belül tartózkodni a rendezvény teljes időtartama alatt tilos, kivéve a szervezők, vagy a biztonsági szolgálat engedélyével.
 • A rendezvényen kiállított járműveket és exponátumokat a kiállítók kordonnal határolják el. A kordonon belül kizárólag kiállítói jeggyel, a stand tulajdonosának engedélyével lehetséges tartózkodni, a kordonokat átlépni, rángatni, mozgatni tilos.
 • A kiállított járművekhez hozzáérni, azokba beülni - amennyiben erre külön tábla nem hívja fel a figyelmet - kizárólag a stand, illetve a jármű tulajdonosának engedélyével lehetséges. Kérjük minden esetben kérdezz, mert ha valamiben kárt teszel, a felelősség Téged fog terhelni érte!
 • A rendezvény teljes területén - kiemelten: "A" pavilon teljes területe, "A" pavilon Nagyszínpad területe, "C" pavilon 27-es standja (hangnyomásmérés), "C" pavilon előtti kültér, "A" pavilon parkoló (Drifted Aréna), "A" pavilon mellett Off-Road pálya - a látogatókat hirtelen erős fény- és hanghatások érhetik, főként a showműsorok közben. Fülvédő viselése - főleg kisebbeknek - ajánlott, a felsorolt hatásokra érzékenyek számára ezek a területek kerülendők.
 • A megvásárolt jegyek mindegyike egyszeri belépésére jogosít, mellyel minden egyidejű rendezvény megtekinthető. Amennyiben a látogató kilép a rendezvény területéről, a belépőjegy érvényét veszíti. A megvásárolható belépőjegyek mindegyike napijegy, amely kizárólag az egyik, szabadon választott napon használható fel.
 • A belépőjegyek készpénzzel, OTP SZÉP kártyával (szabadidő zsebből) és bankkártyával megvásárolhatók. A belépőjegyek nem válthatók vissza.
 • A rendezvényen bármilyen jellegű reklámtevékenység (szórólapozás, molinózás, árusítás stb) kizárólag a szervezők előzetes írásos engedélyével lehetséges, a rendezvény teljes területén, beleértve a parkolókat is. Az ezt megszegő magánszemélyek és vállalkozások részére a szervező jogosult az adott hirdetési szolgáltatás listaárát kiszámlázni.
 • A rendezvényre fényképezőgép és kamerát behozható, videó- és fényképfelvételek magáncélra korlátozás nélkül készíthetők. TV-stábok, forgatócsoportok részére sajtó akkreditáció kérhető.
 • A jegy megvásárlásával elfogadod, hogy a rendezvényen fotók és videófelvételek készülhetnek rólad, melyek később a médiában felhasználhatók. A felvételekkel kapcsolatban semmilyen igénnyel nem léphetsz fel sem a szervezők, sem a felvételeket készítő médiumok felé.
 • A rendezvény területére kutyát vagy bármilyen más háziállatot behozni szigorúan tilos.
 • A rendezvényen csak józan állapotban szabad részt venni. A kulturálatlan magatartást tanúsító személyeket a biztonsági szolgálat a rendezvény helyszínéről eltávolítja. Ez esetben a belépőjegy árát a szervező nem köteles visszatéríteni.
 • A rendezvényre biztonsági szempontból veszélyesnek ítélt tárgyak bevitelét a biztonsági szolgált megakadályozhatja. (2005. évi CXXXIII. törvény)
 • A rendezvényre 14 éven aluli látogatók csak felnőtt korú kísérővel együtt léphetnek be.
 • Súlyosan fogyatékos vagy látássérült látogatók a rendezvényre csak kísérővel léphetnek be, akik teljes felelősséget vállalnak a fogyatékkal élő, vagy látássérült személyekért.
 • A rendezvényre belépő látogatók tudomásul veszik, hogy a rendezvény egyes programjain - pl.: Drift Taxi, Off-Road Taxi - balesetveszélyes mutatványokban, saját felelősségre vesznek részt. Az ezekből eredő esetleges baleseti sérülésekért a szervező nem vállal felelősséget és ezen programokra a jeggyel automatikusan kötött élet- és balesetbiztosítás sem érvényes. 
 • A szervezők minden meghirdetett programra fenntartják a műsorváltoztatás jogát, az időpontok esetleges csúszásáért felelősséget nem vállalnak.
 • A rendezvény teljes területén, kiemelten a pavilonok belső területét, SZIGORÚAN TILOS a dohányzás! Dohányozni csak a kijelölt dohányzóhelyeken lehetséges.
 • A rendezvény látogatói tudomásul veszik, hogy a rendezvény szabadtéri programjait az időjárás befolyásolhatja, erre való hivatkozással belépőjegyet a szervező nem vált vissza. 
 • A parkolókban hagyott járművekre és a járművekben hagyott értékekre a szervező nem vállal felelősséget. A parkolók csak a telítettség függvényében vehetők igénybe.
 • A belépőjegy hamisítás, vagy jegyüzérkedés hivatalból hatósági eljárást von maga után. A manupulált belépőket a biztonsági szolgálat azonnali hatállyal elkobozza.
   

Készpénzmentes fizetés a Hungexpo vendéglátóegységeiben

 1. A Nemzetközi Automobil és Tuning Show rendezvénynek helyszínt adó Hungexpo Vásárközpont vendéglátó egységeiben készpénz használata semmilyen esetben sem megengedett.
 2. A Látogatók az étel/ital fogyasztásaikat HelloPay® kártyával és egy érintéses bankkártyával tudják kiegyenlíteni.
 3. A HelloPay kártyát az egyes feltöltőpontokon 500 Ft letéti díj ellenében van lehetőségük átvenni. A letéti díj összege az első feltöltésből kerül levonásra. A kártya egyenlege a rendezvény helyszínén, a rendezvény nyitvatartási ideje alatt, a megjelölt pont(ok)on váltható vissza. Annak a felhasználónak, aki a rendezvény ideje alatt kártyáját nem váltotta vissza, lehetősége van, hogy egyenlegét a kártya utolsó tranzakcióját követő 180 napon belül visszaváltsa a HelloPay Visszaváltó pontban (1051 Budapest, Vörösmarty tér 5. h-v: 8-20) , vagy a rendezvényt követően a HelloPay® elfogadóhelyek bármelyikén levásárolja (bővebb információ a www.hellopay.hu oldalon). A rendezvény zárását követően a kártya visszaváltására nincs lehetősége, részére az 500.- Ft kártyahasználati díj nem jár vissza, de a kártyát az egyéb elfogadóhelyeken tudja tovább használni. Az a felhasználó, aki kártyáját a rendezvényen regisztrálta, a kártya használati díját az adott rendezvényen a feltöltőpontokon visszaváltani már szintén nem tudja. A rendezvényen regisztrált kártyák egyenlegének visszaváltására azonban továbbra is lehetősége van a felhasználónak az adott rendezvény pontjain, valamint 180 napon belül a HelloPay Visszaváltó pontban. Az a felhasználó, aki a rendezvényen a kártyát nem regisztrálja, annak egyenlegét a rendezvény végéig visszaválthatja, és ha a kártyát sérülésmentesen visszaadja, akkor részére az 500.- Ft visszajár.
 4. Ha a felhasználó elveszíti a kártyáját, vagy az olyan módon megrongálódik, hogy nem tudja tovább használni, lehetősége van új kártyát igényelni. Az új kártya az 500.- Ft-os kártyahasználati díj ellenében igényelhető. Amennyiben a felhasználó nem regisztrált, a régi kártyáját letiltani nem lehet. Az új kártyához tartozó egyenlegre a régi kártya egyenlege csak és kizárólag abban az esetben átvihető, ha régi kártyát regisztrálták a www.hellopay.hu weboldalon, és letiltották.
 5. A letiltott kártyán, a letiltás pillanatát követően, a megmaradt egyenleget lehet az új kártyára átvinni. Az egyenlegátvezetés a Helpdesk ponton történik. Az egyenleg átvezetésekor az átvezetést kérő felhasználó személyazonosságának igazolására köteles (személyi igazolvány, útlevél felmutatásával) és hozzájárul ahhoz, hogy személyi adatait (név, lakcím, személyi igazolvány-, vagy útlevélszám, telefonszám) rögzítsék. Az így felvett adatok feldolgozására nem kerül sor, azok kezelése a vonatkozó törvényi szabályozásoknak megfelelően történik.
 6. Megrongálódott kártya esetén a régi, sérült kártya bemutatása is szükséges az új kártya igényléséhez.
 7. Bankkártyás feltöltés esetén a feltöltési díj 2 %.
 8. További információkat és hasznos tudnivalók a rendezvény alatti készpénzmentes fizetésről itt találhatsz!

Kedvezményes jegyvásárlás:


Támogatók


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Ford Mustang Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


PartnerekNe maradj le semmiről