TOYO Tires Off-Road Show - a terepautózás szerelmeseinek!

Az AMTS ötödik éve örvendezteti meg a terepautózás szerelmeseit. A tematika önmagában is teljes értékű rendezvényként működik, mára már közismert és a látogatók körében is egyre növekő népszerűségnek örvendő program. 2018-ban társult az Off-Road Show és kiállítás az AMTS-hez az összetartó magyar terepjárós közösség és a hungaryoffroad.hu jóvoltából!

A TOYO TIRES SZUPERKUPA futam első alkalommal szerepel az AMTS off-road programok között. A jó hangulatú és biztonságos lebonyolításhoz a Magyar Terepjárós Triál Sport Egyesült (M. T. T. E.) versenybírái jelentik a garanciát. A pontos mérést pedig egy új fotocellás automata rajt-cél kapu és számítógépes időmérő rendszer biztosítja, digitális LED-falas kijelzővel, ahol folyamatosan és pontosan nyomon követhető a pályán teljesített mért időd. A futamot legjobban teljesítő egy garnitúra (4db) M/T terepmintás gumiabroncs szettel és fergeteges élménnyel gazdagodva térhet haza!

TOYO TIRES szuperkupa futamra online előnevezés itt: https://hungaryoffroad.hu/szuperkupa-jelentkezes/

OFF-ROAD TAXI - Egyedülálló 4x4-es terepélménnyel jelentkezik ismét taxi szolgáltatásunk, ami az AMTS minden látogatója által igénybe vehető. A off-road terepélményt a domonyvölgyi OFF-ROAD KINGS csapata hozza el számotokra, akik 2db extrém és 2 db épített terepjáróval várnak mindenkit. A látogatók az off-road TAXI jegyeket az off-road TAXI pálya melletti beszállási ponton válthatnak.

Kiemelt partnerünk idén is Hajdu Róbert és a Hajdu Offroad Szerviz Kft., aki a látványos egyéni bemutatók mellett, off-road alkatrészekkel, hasznos kiegészítőkkel, valamint extrém RAPTOR fényezésű, egyedi és utcai építésű 4x4-es különlegességkel készül.

 

Méltán váltak híressé a látványos és élvezetes off-road autózás élményről a Magyar Terepjárós Triál Sport Egyesület lelkes és vidám versenyzői, bajnokai, akik a pályán autózva egyenként is garancia a látványra!

Az M.T.T.E. 4x4 junior triál, az EUROTRIAL utánpótlás csapata 2023-ban az eddigi legnagyobb és egyben központi területet kapják meg a szombati napra és bár gyerekekről lévén szó, senki ne gondolja, hogy félvállról vennék az off-road kihívást. Érdemes lesz őket is megtekinteni.

Erős lesz a Side-By-Side vonal is idén az AMTS-en. A kisméretű, 1-4 személyes, négykerék-meghajtású terepjáró csodák elképesztően látványosak és menet közben bizonyítják igazi terepjáró képességüket nagy tempó mellett is.

Elmaradhatatlan részvevő a Legend Rally futamsorozat, akik maguk az off-road túraautózás magasfokú mércéje a minőségi GPS kaland-túra terepautózásra. Profin megépített "street legal" nagykategóriás túra autók iskolapéldái is láthatóak lesznek.

Ha azt mondjuk Jeep, akkor csak Kornyik Jeep Works! A KJW egyszemélyben a magyarországi Jeep és pont! Nincs kérdés, ha Jeep, akkor KJW! Náluk megtalálhatóak a legprofibb és legújabb Jeep kiegészítők.

TETE KATLAN – terepjárós barátaink, mint eddig ebben az évben is várhatóan szép számban és igen lelkes csapattal érkeznek. Bizonyára sokan emlékeznek a MOBIL OFF-ROAD ELEM-re, ami a bátrabbak számára tesztelhető és parádés beállítású képek készíthetők vele.

UAZ GAZ baráti kör - Kardos Csaba barátunk vezetésével az idén is kiemelt figyelmet kap a Keleti blokk, azon belül is természetesen a 4x4 vonal, ami nagyon erős kiállítással várja a veterán keleti csodák kedvelőit.

Nagy vasak, jönnek az óriások! A góliát 4x4-es monstrumokból egy újdonság is várható, a magyar csoda RÁBA trial kamion képviseletében. Menet közben egy ilyen hatalmas jármű, igazán lenyűgöző látványt és élmény nyújt.

2023-ban ismét várunk minden off-road iránt érdeklődőt több, izgalmasnak és látványosnak ígérkező programmal az európai és magyarországi viszonylatban is egyedülálló TOYO TIRES OFF-ROAD SHOW-ra, az AMTS-en, azaz AutoMobil és Tuning Show-n, Budapesten a Hungexpo rendezvény központban az A pavilon melletti szabadtéri területen. Megközelítés, helyszíni, pályák és további részletes infók itt: www.hugngaryoffroad.hu

Üdv:
Haraszti Andor és Gácser Krisztián szervezők

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről