TOYO Tires Off-Road Show - a terepautózás szerelmeseinek!

Új helyen, új pályákon, új kihívásokkal!

2024-ben nemcsak megújul az AMTS off-road programja, de új helyre is költözik. Új pályák kerülnek kialakításra, új elemekkel bővítjük tovább show-t, egész hétvégén láthatóak lesznek a nagy vasak és off-road kamionok, nem utolsósorban pedig lesznek off-road quad-ok is szép számban a pályán. Unatkozni idén sem fog senki, abban biztosak vagyunk. 2024-ben sokkal közelebb hozzuk a nézőinket a 4x4-es, off-road világhoz, mint eddig valaha, azonban a fő koncepció változatlan marad: továbbra is a magyarok által átalakított és épített terepjárók, valamint a kiegészítők bemutatása a fő csapásirány, emellett pedig természetesen az épített pályán történő off-road autózás sem marad el.

Idei meglepetéseink között szerepel, hogy első alkalommal mutatkozik be standunkon a Gigglepin – Pásztor Manufacture, csörlőkkel és egy elképesztő verseny-csővázzal. Vendégünk lesz a Widi Automotive, akikről bővebben is olvashatsz blog bejegyzésünkben itt, végül, de nem utolsó sorban az EUmetrology viszi majd a show-t, akik elképesztő mérési és alkatrész szkennelési tudományukkal kápráztatják majd el a járműipari tervezőket és konstruktőröket, illetve minden AMTS-re kilátogató vendéget. 

Az AMTS ötödik éve örvendezteti meg a terepautózás szerelmeseit. A tematika önmagában is teljes értékű rendezvényként működik, mára már közismert és a látogatók körében is egyre növekő népszerűségnek örvendő program. 2018-ban társult az Off-Road Show és kiállítás az AMTS-hez az összetartó magyar terepjárós közösség és a hungaryoffroad.hu jóvoltából!

Kiemelt partnerünk továbbra is Hajdu Róbert és a Hajdu Offroad Szerviz Kft., aki a látványos egyéni bemutatók mellett, off-road alkatrészekkel, kiegészítőkkel, egyedi és utcai építésű 4x4-es különlegességekkel várja meglévő és új partnereit közvetlenül az „A” pavilon és drift pálya mellett.

A TOYO TIRES SZUPERKUPA futam idén második alkalommal szerepel az AMTS off-road programok között. futamon a tavaly sikeresen bemutatkozó időmérő rendszer mellett újdonság lesz egy rajt-cél kapu és mellette egy LED falas eredmény kijelző tábla.

Az off-road pályák biztonságáról idén is a Magyar Terepjárós Triál Sport Egyesület (M.T.T.E.) és versenybírók csapata gondoskodik.

A Toyo Tires Szuperkupa futamot időben legjobban teljesítő versenyző pedig idén is egy garnitúra (4db) M/T terepmintás gumiabroncs szettel lesz gazdagabb az AKH Abroncs Kereskedőház támogatásával. A Toyo Tires Szuperkupa futamra a nevezés mindenkinek INGYENES, viszont regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt lehetséges a versenyre: https://hungaryoffroad.hu/szuperkupa-jelentkezes/

A kezdetek óta elmaradhatatlan részvevő a Legend Rally futamsorozat, akik maguk az off-road túraautózás magasfokú mércéje a GPS kaland-túra terepautózás vonalán.  Profin megépített „street legal” nagykategóriás túra autók iskolapéldái nagy számban láthatóak lesznek.

Bemutatkozik a PILOT2 digitális off-road alkalmazás a nagyközönség számára. A PILOT2 a digitális off-road alkalmazás a GPS kaland-túra, a "street legal" és egyéb 4x4-es off-road versenyzők és versenyszervezők számára kötelezően ajánlott ismeretanyag korunk digitalizált világában.

OFF-ROAD TAXI - Pattanj a terep szaggató off-road taxi élményautóinkba és éld át velünk életed terepautózását. Egyedülálló 4x4-es terep élménnyel jelentkezik ismét taxi szolgáltatásunk, ami az AMTS minden látogatója által igénybe vehető az Off-Road Kings domonyvölgyi csapatnak köszönhetően. Előregisztráció itt: https://hungaryoffroad.hu/off-road-taxi-jelentkezz/

Idén is láthatóak lesznek a Magyar Terepjárós Triál Sport Egyesület (M.T.T.E.) lelkes versenyzői, akik látványos autózást fognak bemutatni az új épített off-road pályán. Érdemes lesz őket is megtekinteni. A képen Sas Attila látható akció közben.

Ha azt mondjuk Jeep, akkor csak Kornyik Jeep Works! A KJW egyszemélyben a magyarországi Jeep és pont! Nincs kérdés, ha Jeep, akkor KJW - kiegészítőkben is verhetetlenek. Náluk megtalálhatóak a legprofibb, leghasznosabb és legújabb Jeep és off-road felszerelések.

UAZ GAZ baráti kör - Kardos Csaba barátunk vezetésével az idén is kiemelt figyelmet kap a Keleti blokk, azon belül is természetesen a 4x4 vonal, ami nagyon erős kiállítással várja a veterán keleti csodák kedvelőit.

Nagy vasak, jönnek az óriások! A góliát 4x4-es monstrumokból egy újdonság is várható, a magyar csoda RÁBA trial kamion képviseletében. Menet közben egy ilyen hatalmas jármű, igazán lenyűgöző látványt és élmény nyújt.

2023-ban ismét várunk minden off-road iránt érdeklődőt több, izgalmasnak és látványosnak ígérkező programmal az európai és magyarországi viszonylatban is egyedülálló TOYO TIRES OFF-ROAD SHOW-ra, az UNIX-AMTS-en, azaz Autó, Motor és Tuning Show-n, Budapesten a Hungexpo rendezvényközpontban, az A pavilon melletti szabadtéri területen. Megközelítés, helyszíni, pályák és további részletes infók itt: www.hugngaryoffroad.hu

Üdv:
Haraszti Andor és Gácser Krisztián szervezők

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről