Off-road a terepjárók szerelmeseinek!

Az AMTS negyedik éve örvendezteti meg a terepautózás szerelmeseit. A tematika önmagában is teljes értékű rendezvényként működik, mára már közismert és a látogatók körében is egyre növekő népszerűségnek örvendő program. 2018-ban társult az Off-Road Show és kiállítás az AMTS-hez az összetartó magyar terepjárós közösség és a hungaryoffroad.hu jóvoltából!

HAJDU RÓBERT, off-road tematika kiemelt kiállítója és résztvevője.

A show idén is folytatódik és nem is akárhogyan!

2022-ben ismét várunk minden off-road iránt érdeklődőt, európai és magyarországi viszonylatban is egyedülálló off-road kiállítására, a TOYO TIRES – HUNGARY OFF-ROAD SHOW-ra, az Abroncs Kereskedőház Kft. (AKH) kiemelt támogatásával, a hungaryoffroad.hu szervezésében, az AMTS-en. A cél továbbra is változatlan: a hazai off-road közösség és életérzés népszerűsítése és rajongói táborának gyarapítása, a magyarok által átalakított és épített terepjáró autók széleskörű kiállítása és épített off-road pályán történő bemutatása.

Mindez azonban véletlenül sem egy statikus autómustra lesz, a sorokban és a sátrak alá beállított off-road járművekkel. A szervezők célja egy valódi családi élményhétvége bemutatása a kilátogató vendégeknek. Nem csupán találkozni és beszélgetni lehet a hétvégi terepjárósokkal, hanem az off-road versenyek bajnokaival is megismerkedhetnek, át is érezhetik a terepjárózás hangulatát és az off-road életérzést!

Új program: terep-gyorsulás az AMTS-en!

Idén egy exkluzív programmal is vár a terepautós részleg: első alkalommal kerül megrendezésre a TOYO TIRES - TETE-KATLAN OFF-ROAD TEREP GYORSULÁS, ami egy vérbeli off-road terep gyorsulási bemutató és rögtön óriási nyereménnyel a győztes számára. A profi lebonyolítást a TETE-KATLAN, a tetepusztai off-road paradicsomot üzemeltető baráti kör és szervező csapata garantálja.

Nevezni 2022. május 15-ig itt lehet: https://hungaryoffroad.hu/off-road-programok-regisztracio/ Nevezési díj rendezése a helyszínen a szervezőknél. Díja: 10.000,- Ft/autó.  A kategóriákról, selejtezőkről, - elő és döntőfutamokról, valamint egyéb technikai infókról pontos tájékoztatás hamarosan.   

GYORSULÁSI BEMUTATÓ FŐDÍJA: TOYO TIRES OFF-ROAD GUMIABRONCS (4db)

Idén egy percre sem pihen a pálya!

Ahogyan az elmúlt években megszokhattátok, a hazai off-road show gerincét ezúttal is a Magyar Terepjárós Triál Sport Egyesület: http://www.4x4trial.hu (továbbiakban: MTTE) tagjai és versenyzői alkotják, bemutatót tartanak egy épített demo off-road pályán, az AKH – gumi.hu 4x4 TRIAL OFF-ROAD ARÉNÁBAN, mely mellé idén is hatalmas lelátót építünk a jobb nézői élmény érdekében.

A megfelelő adrenalinszintről pedig nem csak az MTTE válogatott versenyzői, hanem a színvonalas off-road versenyautók építéséről is híres Hajdu Róbert, a Hajdu Off-Road Szerviz Kft. tulajdonosa és autócsodái gondoskodnak. Róbert különféle verseny kategóriákba is épít autókat, a legkülönlegesebb előírásoknak is maradéktalanul eleget téve. Az idei év legaktuálisabb építései mind megtekinthetők lesznek akció közben is az erre a célra épített demo bemutatópályán az akadályok között!

ÚJDONSÁG! Idén bemutatkozik az AMTS-ne az MTTE egyesület 4x4 JUNIOR TRIAL gyermek off-road utánpótlás sorozata is, Junior TRIAL kezdő és haladó kategóriákban. Szakmai, műszaki felelős: Fajcsi Zsolt, infók itt: http://www.4x4trial.hu/junior-trial-szabalyzat

Az off-road pályán túl

A színes programok mellett, az„A” pavilon mellett kialakított parkolóban és terepen több mint 50 terepjáró-különlegességet tekinthetnek meg és próbálhatnak ki utasként a bátrabb látogatók és családtagjaik. A program idén is minden kategóriát felvonultat a hazánkban elérhető off-road járművekből. A legegyszerűbb, hétvégi túrákra használt utcai verziótól a legkomolyabb, sziklás és/vagy mélysáros terepre szánt gépeken át a legextrémebb, rendszám nélküli összeépített versenyvasakig minden megtalálható lesz a kiállításon. Idén külön részleget és kiemelt szerepet kapnak az amerikai Jeep fun-ok.

Bár az alapokat továbbra is a színes és színvonalas hazai off-road versenyautó felhozatal alkotja, nem csak a legnagyobb hazai versenyzőkkel és versenysorozatokkal találkozhatnak a látogatók, hanem a lelkes GPS koordináta-hajhász kalandtúrás szervezőkkel és a sorozatban résztvevő izgalmas vezér járművel is. A minőségi utcai off-road átépítésekről Kornyik Attila és a KORNYIK JEEP WORKS (https://www.jeep-alkatresz.hu/) hozza el számotokra a gyári, ám alaposan átépített off-road JEEP-ek bemutatásával.

Továbbá a vérbeli off-raod GPS pontkereső verseny, túra és kaland terepjárók bemutatásáról pedig hazánk egyik, hanem a legszínvonalasabb sorozatának szervezője, az off-road, on-road és balkán trophy futamok legendás alakja: Klinovics János és a LEGEND RALLY csapata, valamit versenyzői gondoskodnak. https://legendrally.hu/offroad/)

Várhatóan erős lesz a német 4x4-es kiállítói vonal is. Reményeink szerint újra láthatóak lesznek a kelet magyarországi G szentély, Brilla Tibor mesterkezei közül származó a G Mercedes csodák a GWeekend Adventures oszlopos tagjai.

További tervezett programok

Terveink szerint magán személyek különleges és csak ritkám látható gépcsodáiból is lehet majd szemezgetni az idei off-road show látogatóinak. A válogatott terepjárók között a kiállításon igazi különlegesség a pasztormanufacture.hu, azaz az angliai Gigglepin tornyos csörlők hazai forgalmazója, Pásztor Zsolt és az általa épített egyedi off-road V8-as is dübörögteti és hallatja majd magát a rendezvényen, a Toyo Tires standjánál.     

Extrém kategória sem maradhat el. Mint minden évben, most is: „a nagy vasak” is láthatóak lesznek bevetés közben. A 4x4 – 6x6 – 8x8 nagypályás több tonnás arcok is mind megtekinthetőek lesznek a tematika keretén belül, bőven tartogatva látványosságot a látogatóink számára. 

Sőt, még koncert is lesz!

Ilyen még nem volt a Hungary Off-Road Show történetében: Fehér Lili előadóművész az off-road pályán az autók között ad 2 x 45 percben műsort szombaton 11-től és délután 15 órától!! Hamisítatlan élő koncert, zongarakísérettel, exkluzív terepen, nem csak autórajongóknak!

OFF-ROAD SÉTAKOCSIKÁZÁS GYERMEKEKNEK

Az UAZ / GAZ baráti kör két alkalommal is 1-1 órás sétakocsikázásra hívja a gyermekeket gyereknap alkalmából vasárnap délelőtt 10:00-tól és délután 14:00-tól. A program gyermekek számára teljesen ingyenes.

TOYO TIRES VIP Off-road taxi!

Ha elég bátor vagy, akár végig is gurulhatsz utasként egy profi versenyzővel a demo pályán! Keresd az Off-Road TAXI szolgáltatást az A- pavilonban és közvetlen az off-road pálya mellett.

Végezetül, de nem utolsó sorban nem feledkezhetünk meg a lelkes segítő és támogatóinkról sem. Közülük is kiemelkedő szerepet vállal minden évben a Bács-Trophy Off-Road versenysorozat egyik oszlopos tagja, a keceli Négykerék Hajcsárok Off-Road Club élükön Widner Attilával és csapatával, akik a kezdetek óta minden évben jelentős mértékben hozzá járulnak a rendezvényünk sikeréhez. A visszaszámlálás már elindult...

Keresd az AMTS 2022 / Hungary Off-Road Show-ját az "A" pavilon mellett, a Drift Aréna szomszédságában épített 4x4 EURO TRIAL és off-road demo bemutató pályát, valamint a Tete-Katlan gyorsulási pályáját! Érdekelnek a  további részletek, vagy jelentkeznél autóddal a programra? Az [email protected] címen várjuk megkeresésed, tovább infok pedig a www.hungaryoffroad.hu oldalon is elérhetőek.

Programok időrendben:

 

Üdv:
Haraszti Andor és Gácser Krisztián szervezők

Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy különleges Mazda MX-5 Roadster, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről