Off-road a terepjárók szerelmeseinek!

Az AMTS harmadik éve örvendezteti meg a terepautózás szerelmeseit. A tematika önmagában is teljes értékű rendezvényként működik, mára már közismert és a látogatók körében is egyre növekő népszerűségnek örvendő program. 2018-ban társult az Off-Road Show és kiállítás az AMTS-hez az összetartó magyar terepjárós közösség és a hungaryoffroad.hu jóvoltából!

A show idén is folytatódik és nem is akárhogyan! A fő cél továbbra is változatlan a szervezők és kiállítók számára: a hazai off-road közösség és életérzés népszerűsítése és rajongói táborának gyarapítása. A magyarok által átalakított és épített terepjáró autók széleskörű kiállítása és épített off-road pályán történő bemutatása. A szervezők a 4x4 EURO TRIAL off-road versenyek világát szeretnék bemutatni és közelebb hozni a nézőkhöz az off-road versenyzés szépségeit és kihívásait.

Az „A” pavilon mellett kialakított parkolóban és terepen több mint 50 terepjáró-különlegességet tekinthetnek meg és próbálhatnak ki utasként a bátrabb látogatók és családtagjaik.

AZ ALÁBBI OFF- ROAD PROGRAMOK VÁRNAK AZ AMTS-EN:

  • demo pályán bemutatóznak az 4x4x EURO TRIAL királyai
  • családi, gyermek és egyéni élményautózás, Off-Road TAXI
  • találkozhatsz a GPS koordináta vadász kalandtúrák szervezőivel
  • válogatott off-road versenyautó-különlegességek mutatkoznak be
  • megismerkedhetsz a legnagyobb hazai off-road versenysorozatokkal
  • találkozhatsz gyári, vagy részben átépített terepjárók tulajdonosaival
  • tájékoztatást kaphatsz az egyes versenysorozatok részvételi feltételeiről, időpontjairól
  • megtudhatod, mi kell ahhoz, hogy akár kezdőként Te is részt vehess a következő versenyeken


A program idén is minden kategóriát felvonultat a hazánkban elérhető off-road járművekből. A legegyszerűbb, hétvégi túrákra használt utcai verziótól a legkomolyabb, sziklás és/vagy mélysáros terepre szánt gépeken át a legextrémebb, rendszám nélküli összeépített versenyvasakig minden megtalálható lesz a kiállításon. Idén külön részleget és kiemelt szerepet kapnak az amerikai Jeep fun-ok.

Mindez azonban véletlenül sem egy statikus autómustra lesz, a sorokban és a sátrak alá beállított off-road járművekkel.

A szervezők célja egy valódi családi élményhétvége bemutatása a kilátogató vendégeknek. Nem csupán találkozni és beszélgetni lehet a hétvégi terepjárósokkal, hanem az off-road versenyek bajnokaival is megismerkedhetnek, át is érezhetik a terepjárózás hangulatát és az off-road életérzést!

Látványos off-road bemutatók is várják a látogatókat, amire a garanciát a Magyar Terepjárós Triál Sport Egyesület, MTTE által tervezett off-road pályák és nyomvonalak adják.

Az AMTS Off-Road Show összefoglalója 2019-ből!

Több hazai szervezésű off-road versenysorozatból – mint pl Bács-Trophy Bajnokság érkezenek idén is off-road jármű különlegességek, illetve láthatóak lesznek eddig még széleskörben nem, vagy csak alig ismert egyedi off-road autó építések, úgy, mint például a SCARABEUS.

itt lesznek a nemzetközi szinten is ismert és elismert Hajdu Off-Road Szerviz autócsodái is különféle kategóriákból, melyik mind megtekinthetők lesznek akciózás közben az erre a célra épített demo bemutatópályán az akadályok között!

Magán gyűjtők, privát személyek különleges és csak ritkám látható látható gépcsodáiból is lehet majd szemezgetni az off-road show-ra látogatóknak a válogatott terepjárók között a kiállításon!Ha elég bátor vagy, akár végig is gurulhatsz utasként egy profi versenyzővel a demo pályán! Keresd az Off-Road TAXI szolgáltatást az A- pavilonban és közvetlen az off-road pálya mellett.

Mindezeken túl, további sok egyedi, átépített, illetve GPS koordináta és pontkereső versenyekre kialakított, illetve hosszútávó nemzetközi off-road/on-road túrákra és kalandok megépített különleges hobbi terepjárók is testközelből megtekinthetők lesznek az AMTS-en a hungaryoffroad.hu szervezésében.

Keresd az AMTS 2021 / Hungary Off-Road Show-ját az "A" pavilon mellett, a Drift Aréna szomszédságában épített 4x4 EURO TRIAL és off-road demo bemutató pályát!

Érdekelnek a  további részletek, vagy jelentkeznél autóddal a programra? Az [email protected] címen várjuk megkeresésed, tovább infok pedig a www.hungaryoffroad.hu oldalon is elérhetőek.

Üdv:
Haraszti Andor és Gácser Krisztián szervezők

 

Bővebben a programról: MÉG EXTRÉMEBBEN: OFF-ROAD SHOW AZ AMTS-EN!

Kedvezményes jegyvásárlás


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


AMTS ONLINE EDITION

December 29-én egy nagyszabású online show keretében intettünk be a járványnak. Nézd vissza adásunkat itt!


KIEMELT PARTNER


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről