Off-road a terepjárók szerelmeseinek!

Idén először örvendezteti meg az AMTS a terepautózás szerelmeseit. A szezonnyitó 10, önmagában is teljes értékű rendezvényként működő tematikája mellé, vadonatúj programként érkezik az Off-Road Show és kiállítás!

Hazánkban első alkalommal kerül megrendezésre hivatalosan, magyarok által átalakított és épített terepjáró autók széleskörű kiállítása, illetve épített pályán történő bemutatása. Az „A” pavilon mellett kialakított parkolóban és terepen közel 50 terepjáró-különlegességet tekinthetnek meg, illetve próbálhatnak ki utasként a látogatók.

A program minden kategóriát felvonultat az itthon elérhető off-road járművekből. A legegyszerűbb, hétvégi túrákra használt utcai verziót a komolyabb, sziklás terepre szánt gépeken át a legextrémebb, rendszám nélküli összeépített versenyvasakig minden megtalálható lesz odakint, külön részleget kapnak továbbá a ritka, veterán járművek is.

Mindez azonban véletlenül sem egy statikus autómustra lesz, a sátrak alá beállított járművekkel. A szervezők célja egy valódi családi élményhétvége prezentálása a nagyérdeműnek, ahol nem csupán találkozni és beszélgetni lehet a hétvégi terepjárósoktól kezdve egészen az offroad bajnokokig, hanem átérezni is a terepjárózás igazi hangulatát!

“Proff-road”

Profi pilóták, profi versenyautók, profi csapatok! Látványos off-road bemutatók több hazai és nemzetközi rendezésű versenysorozatból és különféle kategóriából az erre a célra épített pályán és akadályok között!

“Ezt nézd!”

Magán gyűjtők különleges és ritkán látható terepjáróinak válogatott kiállítása!

“Tiéd a pálya!”

Ha elég bátor vagy, akár végig is gurulhatsz utasként egy profi versenyzővel a demo pályán!

“Most megmutatjuk!”

Privát tulajdonosok egyedi, átépített, pontkereső, túra, kaland és különleges hobbi terepjáróinak kiállítása!

Keresd az AMTS Off-Road show-ját az "A" pavilon mellett, a Gymkhana Aréna szomszédságában épített pályán!

Érdekelnek a  további részletek, vagy jelentkeznél autóddal a programra? Az [email protected] címen várjuk megkeresésed!

Üdv:

Haraszti Andor és Gácser Krisztián szervezők

Bővebben a programról: OFF-ROAD SHOW: VADONATÚJ AUTÓS ÉLMÉNYEK AZ AMTS-EN!

Hátralévő idő az AMTS-ig:


Támogatók


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy átépített Audi TT Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


PartnerekNe maradj le semmiről