Parkolás a Hungexpón és környékén

Az AMTS helyszíne a Hungexpo, autóval érkező látogatóinknak számos lehetősége adódik a parkolásra. Felhívjuk Látogatóink figyelmét, hogy a parkolókat nem az AMTS szervezősége üzemelteti, a parkolás teljes témakörével semmilyen kötődése, ráhatása sincs. Bármilyen jellegű parkolási kérdéssel, panasszal, a díjszabással és díjfizetéssel kapcsolatos információval Látogatóink a Hungexpóval vehetik fel a kapcsolatot.

Videónkban számos lehetőséget és tippet találsz az AMTS-re történő gördülékeny bejutáshoz. Érdemes végignézni!

A Hungexpo saját parkolói

A Hungexpo területén és közvetlen környékén, illetve a vásárközpont területén található látogatói parkolók a következők:

  • a teljes Albertirsai út déli oldala
  • Kincsem Park felőli parkoló
  • P1 látogatói parkoló (az Expo Hotel mellett)
  • P4 látogatói parkoló (a 4-es kapunál)
  • P6 látogatói parkoló (a 7-es kapunál)

Ezen parkolókban egységesen bruttó 5.000 Ft a parkolási napidíj. Felhívjuk Látogatóink figyelmét, hogy ezekben a parkolókban csak napijegy váltható, óra alapú parkolás itt nem lehetséges.

FIGYELEM! Új parkolási rend a belső parkolókban

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy 2024. márciusától megváltozik a parkolási rend a Hungexpo területén található belső, sorompós parkolók (P1, P4) esetében.  A területre történő behajtáskor a sorompó automatikusan felnyílik, de a látogató nem kap parkolójegyet.

A parkolójegyet a pénztárakban és a HelloPay pontokon lehet megvásárolni. Kihajtáskor a pakolójegyen levő QR kódot kell leolvasni ahhoz, hogy a sorompó felnyíljon és az autó kihajthasson.

Kérjük látogatóinkat, ennek tudatában váltsák meg parkolójegyeiket, a fogadóépületekben vagy a területen kihelyezett HelloPay pontokon!

Hungexpo Gold parkoló

2022-től a Hungexpo új szolgáltatást kínál látogatói számára, hogy a kiállítás megközelítése még kényelmesebb és gyorsabb legyen. A megújult Hungexpo területén GOLD parkolójegy vásárlására van lehetőség 15.000 Ft (bruttó) / nap áron. A GOLD parkolójegy csak a rendezvényre szóló belépővel vehető igénybe. Bővebben itt

Egy kis gyaloglással időben is sokat spórolhatsz

Gyalogolj egy kicsit és nyersz - Online jegyeddel pillanatok alatt be tudsz lépni a kapukon, de a rendezvény ideje alatt a környéken való autózás néha hosszadalmas lehet. Adunk néhány tippet, hogyan tudsz időt és ezzel pénzt megtakarítani.

A Hungexpo kicsit távolabbi környezetében és a környező utcákban számos, akár ingyenes parkolási lehetőség található. 10-15 perc kényelmes sétával, vagy akár messzebb megállva, a 2-es Metróval, vagy a 10-es busszal percek alatt a helyszínre érkezhetsz. Minderről itt találsz bővebb infót!

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a Hungexpo parkolói az AMTS idején rendszerint hamar megtelnek, így - főleg azoknak, akik hétvégén 12-13:00 óra után érkeznek - javasoljuk, hogy a távolabbi parkolás opcióját válasszák. Az Albertirsai út rendezvények idején viszonylag könnyen bedugul, ezt az időt inkább a rendezvényen töltsd el ;)

Autóval érkezőknek kiemelten javasoljuk valamely forgalomfigyelő applikáció - pl. Waze, Google Maps - használatát. 

Tipp 1: P+R parkolók a Hungexpo környékén

A Kerepesi út vonalában található P+R parkolókban már akár 1.540 Ft-ért válthatsz egész napos parkolóbérletet. A bejutás innen szintén egyszerű, vagy egy kis gyaloglással, vagy a 10-es buszjárattal.

Tipp 2: parkolás a környező utcákban

A Kerepesi út Hungexpóval átellenes területén, a környező utcák közterületi parkolóiban akár ingyen is parkolhatsz. Innen - távolságtól függően - 12-15 perc gyaloglással juthatsz be a Hungexpóra, vagy a Kerepesi úton elcsípheted a 10-es buszjáratot is.

Tipp 3: gyere a pénteki napon!

Érkezz március 22-én, az AMTS első napján, hiszen ekkor már minden kiállított járművet megnézhetsz és a főbb programok ugyanazok. Sőt, szinte az összes premier is ezen a napon történik. A sokéves tapasztalatok szerint pénteken van a legkevesebb látogató a területen, így kvázi fix parkolással a hétvéginél jelentősen kisebb tömegben tudod végignézni a rendezvényt.

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről