Miss AMTS Naptár 2024

Az Autó, Motor és Tuning Show exkluzív kiadványa a Magyarországon egyedülálló, minőségi „autós-csajos” naptár, mely a Miss AMTS szépségverseny döntős hölgyei, valamint hazai high-end járművek főszereplésével készült. A naptár a prémium-elegáns vonalat követi, mind kreatív témájában, mind anyagában a legmagasabb kategóriát képviseli. Feltűnő méretével (590 x 435 mm) bármely iroda, műhely, vagy otthon falának méltó dísze lehet.

A Miss AMTS 2024 naptár limitált kiadásban, 1.000 példányban készült, online pedig az AMTS webshopjából rendelhető meg, a készlet erejéig.

A Miss AMTS 2024 naptár megrendelése

 

A Miss AMTS Szépségverseny

Nincs AMTS gyönyörű magyar lányok nélkül, akik ez évben nem akármilyen versenyen vehetnek részt a rendezvény három napja alatt!

A Miss AMTS története

A Miss AMTS idén már 14. alkalommal kerül megrendezésre,  minden eddiginél színvonalasabb keretek között. Ha eddig nem hallottál még a versenyről, most eljött az ideje!

Hazánk legnagyobb autóshow-ja, az AMTS szépségversenye 2010-ben debütált, akkoriban még Miss Carstyling néven. A rendezvény növekedésével együtt a program nívója is nemzetközi szintre emelkedett, amire Európa egyik legnagyobb autóshow-ja, a német, Tuning World Bodensee szervezői is felfigyeltek. A Miss AMTS győztese éveken át automatikusan bekerült a MISS TUNING nemzetközi döntőjébe, ahol hazánk színeiben versenyezhetett az európai tuning szépségkirálynő koronáért.

A Miss AMTS idei fődíja 2022-ben és 2023-ban is egy autó használata volt, egy teljes évre! Hogy pontosan mi lesz az idei fődíj? Hamarosan leleplezzük! ;)

Miért jelentkezz a versenyre?

A Miss AMTS Top 3 helyezettje rengeteg értékes nyereménnyel és további munkalehetőségekkel gazdagodhat, a fődíj mellett - melyről hamarosan lerántjuk a leplet - több mint 200 ezer forint értékű vásárlási utalvánnyal és egész éves fizetett együttműködéssel, hogy csak pár dolgot említsünk.

Érzed magadban a vágyat, hogy részt vegyél egy nagyszabású szépségversenyen? Nem félsz közönség előtt szerepelni, szereted a rivaldafényt, az utazást, na és persze a legmenőbb autócsodákat egész Európából? Akkor itt a helyed! A Miss AMTS nem egy hagyományos szépségverseny, itt nem kell nádszálvékonynak lenned, hosszú lábakkal vagy épp a világbéke fontosságára felhívni a figyelmet. Mi igazi hús-vér nőket keresünk, akiknek van véleménye és tudják, hogy mit akarnak az élettől! Azonban számunkra is nagyon fontos a szép, igényes külső megjelenés, a tanultság és legalább az angol nyelv ismerete. Persze nagyon örülünk neki, ha pluszban még az autókról is tudsz egyet s mást, de ez abszolút NEM alapfeltétele a jelentkezésnek. Tudjuk, hogy a szépség relatív, így nálunk tényleg az összképen lesz a hangsúly és igyekszünk majd titeket minél jobban megismerni, hogy olyan ember fejére kerüljön a korona, aki minden szempontból a legjobban megérdemli azt. A győztes mellett azonban, 2 udvarhölgyet és a közönségdíjast is jutalmazni fogjuk és egész évben ez a 4 lány fogja képviselni az AMTS-t.

Jelentkezés és a verseny menete

Kérjük, alaposan nézd át az alábbi időpontokat és csak akkor jelentkezz, ha biztosan részt tudsz venni minden eseményen! Sajnos, ha valaki nem tud megjelenni az alábbi időpontokon az automatikus kizárást von maga után.

 1. Online jelentkezés: 2024. január 8. – 2024. február 15.
 2. Élő válogató és gálaest: 2024. február 17. szombat
  (Itt kerül kiválasztásra a Top 12 lány)
 3. Felkészítő napok
  • portfólió készítés: 2024. február 24. szombat
  • Tábor, koreográfia betanulása: 2024. március 7-10. 
  • Plusz koreográfia próba: 2024. március 17.
 4. Döntő: 2024. március 22-24.
  (A döntő 3 napon keresztül fog tartani az AMTS ideje alatt, a részvétel mindhárom nap KÖTELEZŐ!)

Ne habozz, jelentkezz még ma! Regisztrálni az alábbi gombra kattintva tudsz, pár adat kitöltésével és fotók csatolásával. (Nem szükséges profi fotókat csatolni.)

Miss AMTS szépségverseny jelentkezés

 

További Miss AMTS információk: facebook, instagram

Videók a korábbi évek versenyeiről

Miss AMTS összefoglaló 2018-ból

Miss AMTS összefoglaló 2017-ből

Miss AMTS összefoglaló 2016-ból

Miss AMTS összefoglaló 2015-ből

Miss AMTS összefoglaló 2013-ból

Miss AMTS összefoglaló 2012-ből

Miss Carstyling összefoglaló 2011-ből

További részletekért figyeld híreinket!

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről