Miss amts

Nincs AMTS gyönyörű magyar lányok nélkül, akik ez évben nem akármilyen versenyen vehetnek részt a rendezvény három napja alatt!

A Miss AMTS története

Hazánk legnagyobb autóshowja, az AMTS szépségversenye 2010-ben debütált, akkoriban még Miss Carstyling néven. A rendezvény növekedésével együtt a program nívója is nemzetközi szintre emelkedett, amire Európa egyik legnagyobb autóshowja, a Tuning World Bodensee szervezői is felfigyeltek.

Az ő megkeresésük nyomán, 2014-ben a Carstyling.hu és az AMTS volt a világszerte ismert MISS TUNING naptár hivatalos partnere, ennek köszönhetően magyar helyszíneken és hazai autók bevonásával készülhetett el a neves kiadvány, a németek aktuális királynőjével, Leonie Hagmeyer-Reyinger-rel.

Mindez nem csak hazánk idegenforgalmi szépségeinek hozott ismertséget, de az együttműködésnek köszönhetően most lehetőséget kínál a Miss AMTS idei szépségkirálynőjének is: versenyünk győztese automatikusan bekerül a MISS TUNING nemzetközi döntőjébe, ahol hazánk színeiben versenyezhet az európai tuning szépségkirálynő koronájáért!

A hazánkban fotózott Miss Tuning verkfilmje, magyar feliratokkal

A MISS TUNING döntőseit több ezer jelentkező közül választják ki szerte Európából, ami nem csoda, hiszen a nyeremények fantasztikusak: Bodensse királynője saját autót kap egy teljes évre, minden hónapban legalább egyszer exkluzív program és fotózás várja valahol Európában a németek szervezésében, továbbá vele készül el a jövő évi MISS TUNING naptár, ami nem csak világraszóló ismertséget, de a fotózással egy exkluzív egyhetes utazást is tartogat a számára!

A tét tehát idén sem kicsi: a Miss AMTS győztese - a fent felsorolt számos egyéb díj mellett - velünk utazik kontinensünk legnagyobb tuning kiállítására, a Tuning World Bodensee-re, hogy bebizonyíthassa: a magyar lányok a legszebbek Európában is!

Jelentkezz Te is!

Amennyiben kellően felkészültnek érzed magad a kihívásra, szeretnél értékes ajándékokért versenyezni, egyúttal esélyt szerezni egy nemzetközi megmérettetésre, az [email protected] email-címre várjuk fényképekkel, és néhány adatoddal (név, születési dátum, telefonszám) alátámasztott jelentkezésed. A jelentkezők közül, előzetes válogatást követően 10, a szervezők által kiválasztott hölgy vehet részt a háromnapos megmérettetésen.

Jelentkezési feltételek:

  • 2022. március 11-ig betöltött 16. életév (egyes különdíjak esetében további feltétel a díj felhasználásának idején betöltött 18. életév), magyar állampolgárság
  • Nemzetközi versenyek esetén angol vagy német nyelvtudás
  • Sportos, edzett alkat
  • Hozzájárulás a versenyt megelőző időszakban és a versenyt követően a felvételek nyilvános megjelentetéséhez

Kizáró okok

  • Kizárólagos szerződés, amely korlátozza a szereplést, nyilvános megjelenést
  • Magasság, életkor, nyilvánosan megjelent aktfotó NEM jelent kizáró okot. Plasztikai beavatkozás, tetoválás mint „optikai tuning” még különdíjakat is eredményezhet!

Jelentkezés

Fotó, teljes név, telefonszám és születési időpont megjelölésével e-mailben a [email protected] címen, legkésőbb február 28-ig.

További infók: facebook, instagram

Videók a korábbi évek szépségversenyeiről

Miss AMTS összefoglaló 2018-ból

Miss AMTS összefoglaló 2017-ből

Miss AMTS összefoglaló 2016-ból

Miss AMTS összefoglaló 2015-ből

Miss AMTS összefoglaló 2013-ból

Miss AMTS összefoglaló 2012-ből

Miss Carstyling összefoglaló 2011-ből

A Miss AMTS szépségverseny kiemelt partnere és lebonyolítója a SQUAD hosztesz- és modellügynökség.  Hazai támogatóink a MISSQ és a CarsAndGirls, a lista pedig folyamatosan bővül - figyeld híreinket, nem kis meglepetésekkel várunk még a versenyt és a díjazást illetően!

További részletekért figyeld híreinket!

Kedvezményes jegyvásárlás


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


AMTS ONLINE EDITION

December 29-én egy nagyszabású online show keretében intettünk be a járványnak. Nézd vissza adásunkat itt!


KIEMELT PARTNER


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről