Miss AMTS Naptár 2023

Az Automobil és Tuning Show exkluzív kiadványa a Magyarországon egyedülálló, minőségi „autós-csajos” naptár, mely a Miss AMTS szépségverseny döntős hölgyei, valamint hazai high-end járművek főszereplésével készül. A naptár a prémium-elegáns vonalat követi, mind kreatív témájában, mind anyagában a legmagasabb kategóriát képvisel. Feltűnő méretével (590 x 435 cm) bármely iroda, műhely, vagy otthon falának méltó dísze lehet.

A Miss AMTS 2023 naptár limitált kiadásban, 1.000 példányban készül. Megvásárolni először a Vasúttörténeti Parkban 2022. október 7-9. között megrendezésre kerülő Tuning & Retro Fesztiválon lehet, az AMTS standjánál, az Orient csarnokban. Online pedig az AMTS webshopjából rendelhető elő (a naptárok postázása 2022. október közepétől indul).

A Miss AMTS 2023 naptár megrendelése

 

A Miss AMTS Szépségverseny

Nincs AMTS gyönyörű magyar lányok nélkül, akik ez évben nem akármilyen versenyen vehetnek részt a rendezvény három napja alatt!

A Miss AMTS története

A Miss AMTS idén már 13. alkalommal kerül megrendezésre, idén azonban megreformált keretek között. Ha eddig nem hallottál még a versenyről, most eljött az ideje!

Hazánk legnagyobb autóshow-ja, az AMTS szépségversenye 2010-ben debütált, akkoriban még Miss Carstyling néven. A rendezvény növekedésével együtt a program nívója is nemzetközi szintre emelkedett, amire Európa egyik legnagyobb autóshow-ja, a német, Tuning World Bodensee szervezői is felfigyeltek. A Miss AMTS győztese azóta automatikusan bekerül a MISS TUNING nemzetközi döntőjébe, ahol hazánk színeiben versenyezhet az európai tuning szépségkirálynő koronáért!

A Miss AMTS idei fődíja egy elektromos autó használata egy teljes évre! Hogy pontosan milyen gépről van szó? Hamarosan leleplezzük! ;)

Miért jelentkezz a versenyre?

A Miss AMTS Top 3 helyezettje rengeteg értékes nyereménnyel és további munkalehetőségekkel gazdagodhat, köztük egy 1 éves elektromos autó használattal, több mint 200 ezer forint értékű vásárlási utalvánnyal és egész éves fizetett együttműködéssel, hogy csak pár dolgot említsünk.

Érzed magadban a vágyat, hogy részt vegyél egy nagyszabású szépségversenyen? Nem félsz hatalmas tömeg előtt szerepelni, szereted a rivaldafényt, az utazást, na és persze a legmenőbb autócsodákat az egész világról? Akkor itt a helyed! A Miss AMTS nem egy hagyományos szépségverseny, itt nem kell nádszálvékonynak lenned, hosszú lábakkal vagy épp a világbéke fontosságára felhívni a figyelmet. Mi igazi hús-vér nőket keresünk, akiknek van véleménye és tudják, hogy mit akarnak az élettől! Azonban számunkra is nagyon fontos a szép, igényes külső megjelenés, a tanultság és legalább az angol nyelv ismerete. Persze nagyon örülünk neki, ha pluszban még az autókról is tudsz egyet s mást, de ez abszolút NEM alapfeltétele a jelentkezésnek. Tudjuk, hogy a szépség relatív, így nálunk tényleg az összképen lesz a hangsúly és igyekszünk majd titeket minél jobban megismerni, hogy olyan ember fejére kerüljön a korona, aki minden szempontból a legjobban megérdemli azt. A győztes mellett azonban, 2 udvarhölgyet és a közönségdíjast is jutalmazni fogjuk és egész évben ez a 4 lány fogja képviselni az AMTS-t.

Jelentkezés és a verseny menete

Infók hamarosan!

További Miss AMTS információk: facebook, instagram

Videók a korábbi évek versenyeiről

Miss AMTS összefoglaló 2018-ból

Miss AMTS összefoglaló 2017-ből

Miss AMTS összefoglaló 2016-ból

Miss AMTS összefoglaló 2015-ből

Miss AMTS összefoglaló 2013-ból

Miss AMTS összefoglaló 2012-ből

Miss Carstyling összefoglaló 2011-ből

További részletekért figyeld híreinket!

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről