Háromnapos gyermeknap az AMTS-en!

Az AMTS a legkisebbekre is gondol! Ahogyan minden évben, rendezvényünk ideje alatt számos érdekes, interaktív program várja a gyermekeket, melyeken a szórakozás mellett még tanulhatnak is. Idén, gyermeknap alkalmából pedig kiemelten sok aktivitás várja a legfiatalabb látogatókat! (programlistánk folyamatosan bővül!)

Off-road sétakocsikázás gyermekeknek

Az UAZ / GAZ baráti kör két alkalommal is 1-1 órás sétakocsikázásra hívja a gyermekeket gyereknap alkalmából vasárnap délelőtt 10:00-tól és délután 14:00-tól. A program gyermekek számára teljesen ingyenes.

Helyszín:TOYO Tires Hungary Offroad pálya, május 29. 10:00-11:00 és 14:00-15:00

101 EV Park játszósarok

A külön pavilonban megrendezésre kerülő Nemzetközi Elektromobilitás Expo részeként számos játék és foglalkozás várja a gyermekeket is. Az Újpest csapatának szervezésében megvalósuló sportjátékok mellett, kisfiú és kislány játékokkal berendezett komplett MATTEL gyermeksarok, valamint elektromos kismotoros pálya kerül berendezésre, valamint e-sport programokban is részt vehetnek a gyermekek.

Helyszín: "D" pavilon 12 és 31. stand, minden nap nyitástól-zárásig

TOYO Tires gyermekprogramok (folyamatosan bővül)

A TOYO hazai Tires hazai forgalmazója, az Abroncs Kereskedőház idén a legkisebbeknek is izgalmas programokkal készül. A standjukon felépített  távirányítós Carrera autóversenypálya mellett több alkalommal is bűvészek előadásával várják a gyermekeket.

Helyszín: AKH / Toyo Tires stand, "A" pavilon 67. stand, minden nap nyitástól-zárásig

LEGO játszótér

A gyermekek körében rendkívül népszerű program idén kibővített területen és új aktivitásokkal kerül megrendezésre az AMTS keretei között. A kisebbeknek játszóasztalok, telefonnal irányítható LEGO® robotok, fantázia és útmutató alapján építés lesz, az Üzenőfalon függőleges alaplapra írhatnak a gyerekek a LEGO® kockákkal. A vitrinekben kiállított Technic járművek és munkagépek lesznek. A nagyobbak megismerkedhetnek a grafikus programozás alapjaival és kipróbálhatják a programozható LEGO robotokat is. A standon kint lesz az Operation Evergreen csapata is, akik a FIRST® LEGO® League braziliai világkupján képviselik Magyarországot.

A Tudományos Játszótérben Reflex és Biztos kéz játékok lesznek, valamint építhetnek hidat daVinci speciális módszerével, kötőelemek nélkül.

Helyszín: "E" pavilon 3/A. stand, minden nap, nyitástól-zárásig
Kleopatra "okos" kisautó interaktív park

"Okos" autóval, játékosan a KRESZ-ről: a Kleopatra Technoliogies elektromos kisautóival nem csak az előre felépített pályán gurulhatnak végig a gyermekek, de interaktív szoftverének köszönhetően kvízkérdésekkel ismerkedhetnek meg a KRESZ, valamint a biztonságos közlekedés szabályaival.

Helyszín: "E" pavilon 4/A. stand, minden nap, nyitástól-zárásig

 

Családi közlekedésbiztonsági élményprogramok

Az "E" pavilonban több száz négyzetméteres élménypark várja a gyermekeket, ahol a Generali jóvoltából a legkisebbek is játszva ismerkedhetnek meg a KRESZ, valamint a biztonságos közlekedés szabályaival. Az élménypark állomásait teljesítő gyermekek ajándékot is kapnak!
 


 

Mini KRESZ-park

Jelzőlámpa és közlekedési táblák megismerése játékosan, előre megépített biciklipályán.

Helyszín: "E" pavilon 4. stand, minden nap, nyitástól-zárásig
 

Gokartos ügyességi pálya

Tedd próbára magad az akadálypályán, lábbal hajtható gokarttal!

Helyszín: "E" pavilon 4. stand, minden nap, nyitástól-zárásig
 


 

Tóbiás és Balambér foglalkozások

Kifestők, színezők, memóriajátékok és KRESZ-tesztek animátorral

Helyszín: "E" pavilon 4. stand, minden nap, nyitástól-zárásig
 

"Részegszemüveges" ügyességi feladatok

Sosincs elég korán megtanulni: soha ne vezess ittasan! A szemüveg bemutatja, hogyan torzulnak a reflexek alkoholos befolyásoltság alatt.

Helyszín: "E" pavilon 4. stand, minden nap, nyitástól-zárásig
 


 

Driftelj kicsiben!

RcDrift! Vagány sport autók kicsi másai amit távirányíthatsz, Valódi versenytechnika kicsiben, kőkemény Drift élmény akár a szobádban. Gyere! Próbáld ki az AMTS-en!

Helyszín: "E" pavilon 5. stand - minden nap, nyitástól-zárásig
 

Autószimulátorok

Tedd próbára a vezetési tudásod a FutureEsportS standján, ahol több autószimulátor is várja a játszani vágyó kicsiket és nagyobbakat egyaránt!

Helyszín: "D" pavilon 30. stand, minden nap, nyitástól-zárásig

Találd meg a bohócot!

Keresd a bohócot az AMTS forgatagában és fotózkodj vele a show teljes ideje alatt! SŐT, vasárnap, Gyermeknapon az első 200 kis leleplező egy csak Neki készült, egyedi lufiszoborral is gazdagabb lesz!

Helyszín: "A" pavilon, minden nap, nyitástól-zárásig

Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy különleges Mazda MX-5 Roadster, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről