Háromnapos elő-gyermeknap az AMTS-en!

Az AMTS a legkisebbekre is gondol! Ahogyan minden évben, rendezvényünk ideje alatt számos érdekes, interaktív program várja a gyermekeket, melyeken a szórakozás mellett még tanulhatnak is. Idén kiemelten sok aktivitás várja a legfiatalabb látogatókat! 

 

LEGO játszótér

A gyermekek körében rendkívül népszerű program idén kibővített területen és új aktivitásokkal kerül megrendezésre az AMTS keretei között. A kisebbeknek játszóasztalok, telefonnal irányítható LEGO® robotok, fantázia és útmutató alapján építés lesz. A vitrinekben LEGO Technic és LEGO Speed Champions járművek kerülnek kiállításra, köztük egy működő 1:4 méretarányú Porsche boxer motorral. A nagyobbak kipróbálhatják a programozható LEGO robotokat is, továbbá LEGO Technic workshopokra is sor kerül, moderátor közreműködésével, szintén fantázia alapú és útmutató alapú építéshez

A Tudományos Játszótérben Reflex és Biztos kéz játékok lesznek, valamint építhetnek hidat daVinci speciális módszerével, kötőelemek nélkül, a legkisebbeket pedig egy gumiállatkert is várja.

Helyszín: "G" pavilon 24. stand, minden nap, 10:00-18:00 között

 

LEGO MOC Masters Auto Bonanza - több mint 200 járművel!

Egy megújult, nem csak gyermekeknek szóló program az AMTS repertoárjában: LEGO MOC (=My Own Creation, azaz a saját, egyedi ötletű építésem) Autóépítő Kiállítás, ahol hazánk legkreatívabb, LEGO-ból készült egyedi járműveit tekintheted meg egy helyen!

A II. MOC Masters Auto Bonanza -nak otthont adó "B" pavilonban tehetséges hazai építők egyedi munkáitól a gyári szetteken át (Speed Champions, Creator Expert, Technic) egészen a nagy 1:8-as méretű autókig csodálhattok meg rengeteg építmény, és kérdezhettek az építőktől is személyesen.

Helyszín: "B" pavilon 1. stand, minden nap, nyitástól-zárásig

 

Gálffy Tuning rajz- és színező verseny!

A Gálffy Tuning standjára érdemes lesz kicsiknek és nagyoknak is benézni: hatalmas mennyiségben, több mint 1.000-féle Hot Wheels kisautót tekinthetsz és vásárolhatsz meg helyben, ráadásul mindhárom nap rajz- és színezőverseny is várja a legkisebbeket, értékes Hot Wheels nyereményekért!

Helyszín: "A" pavilon 72. stand, minden nap, nyitástól-zárásig

 

Drift Trike - nem csak gyermekeknek!

Próbáld ki magad egy formabontó járművel, ami tulajdonképpen félig bicikli, félig gokart. Elöl egy 20 colos, hátul két műanyag kerék található, a hátsó tengely 1 méter széles, ebből kifolyólag rendkívül stabil egy hagyományos biciklivel szemben. A trike egyik nagy előnye, hogy nem igényel kerékpár tudást, egészen kicsi gyerekek is tudják hajtani, Amiben más az eddigi pedálos járművektől, az az, hogy a kellő sebességnél, kanyarodásnál, a műanyag kerekek megcsúsznak és kifarolnak (driftelnek).

Helyszín: "B" pavilon 24. stand, minden nap, nyitástól-zárásig

 

Kleopatra "okos" kisautó interaktív park

"Okos" autóval, játékosan a KRESZ-ről: a Kleopatra Technoliogies elektromos kisautóival nem csak az előre felépített pályán gurulhatnak végig a gyermekek, de interaktív szoftverének köszönhetően kvízkérdésekkel ismerkedhetnek meg a KRESZ, valamint a biztonságos közlekedés szabályaival.

Helyszín: "G" pavilon 26/B. stand, minden nap, nyitástól-zárásig

 

Mini KRESZ-park

Jelzőlámpa és közlekedési táblák megismerése játékosan, előre megépített biciklipályán.

Helyszín: "G" pavilon 26/B. stand, minden nap, nyitástól-zárásig
 

Gokartos ügyességi pálya

Tedd próbára magad az akadálypályán, lábbal hajtható gokarttal!

Helyszín: "G" pavilon 26/B. stand, minden nap, nyitástól-zárásig
 


 

Tóbiás és Balambér foglalkozások

Kifestők, színezők, memóriajátékok és KRESZ-tesztek animátorral

Helyszín: "G" pavilon 26/B. stand, minden nap, nyitástól-zárásig
 

"Részegszemüveges" ügyességi feladatok

Sosincs elég korán megtanulni: soha ne vezess ittasan! A szemüveg bemutatja, hogyan torzulnak a reflexek alkoholos befolyásoltság alatt.

Helyszín: "G" pavilon 2/. stand, minden nap, nyitástól-zárásig
 

Találd meg a bohócot!

Keresd a bohócot az AMTS forgatagában és fotózkodj vele a show teljes ideje alatt! SŐT, vasárnap, Gyermeknapon az első 200 kis leleplező egy csak Neki készült, egyedi lufiszoborral is gazdagabb lesz!

Helyszín: "A" pavilon, minden nap, nyitástól-zárásig

 

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről