GymkhanaDrift Verseny és Show!

Immáron kilencedik éve, hogy hagyományosan az AMTS keretei között kerül kerül megépítésre a GymkhanaDrift Aréna. Az azonban, amit idén a show külterén láthatunk, egy cseppet sem lesz hagyományos. Sőt, még csak Gymkhana sem!

2021 ismét új látványosságot hoz az AMTS arenalindús programjai közé, mely borítékolhatóan sokak tetszését elnyeri majd. A tempós drift már 2019-ben visszaköltözött az "A" pavilon melletti területre, idén pedig ismét megújult formában,  vadonatúj pályával, elemekkel és programokkal mutatkozik be a gumifüstre éhes közönségnek!

DRIFTSHIFTERS ÉS AMTS DRIFT KINGS SHOW AZ AMTS-EN!

A szombati napon DriftShifters, vasárnap pedig egy vadonatúj program, az AMTS DRIFT KINGS versenyágakban mérik össze tudásukat hazánk, valamint a környező országok legrátermettebb pilótái. Mindkét sportág alapját a tempós drift adja, melyet a terület lehetőségeihez képest maximálisan kibővített nyomvonalú,  telepített betonfalak között húzódó pályán prezentálnak majd a versenyzők!

AMTS DRIFT KINGS?! Mi is lesz ez?

Színes füst? Volt már! Csajok körbe driftelve? Volt már! 3 tsuiso? Volt már! Hogy mi jöhet még? Az AMTS-en kiderül! ;) Vadonatúj drift programunkban ráadásul óriási szerep jut Neked is, hiszen a nézőkkel együtt Te döntöd el, ki a legnagyobb király a pilóták közül! A hangsúly itt a féktelen és zabolálatlan, kőkemény show-n van, mely garantáltan, akár órákon keresztül odatapaszt a lelátókra.

Kipróbálnád magad Te is a sportágban? Nevezni egészen 2021. július közepéig lehet, a részletes szabályzattal, valamint minden fontos tudnivalóval kapcsolatban az [email protected] e-mailcímet bombázhatod! Annyi biztos, hogy a díjak sem piskóták: a legnagyobb show-t mókoló pilóta 100.000,- HUF értékű szerszámcsomagot kap ajándékba!

Lesz Drift Taxi és exkluzív show is!

Ahogyan minden évben, idén is kipróbálhatod testközelből a tempós drift élményét utasként. SŐT! Az ország első DRIFT TAXI kisbusza is az AMTS-en próbálható majd ki!

A Drift Taxi jegyeket elővételben is meg tudod már vásárolni 8.000,- HUF / fő áron - ne maradj le, mert a jegyek csak limitált számban érhetők el! Foglald le őket már most:

A szünetekben pedig garantáltan nem fogsz unatkozni, hiszen a Markom Racing Team mindig színvonalas bemutatói mellett számos showműsor teszi majd durván színessé az idei AMTS adrenalin-palettáját. Részletes időrend és további infók hamarosan - augusztus végén találkozzunk az AMTS Drift Arénában!

Tekintsd meg az előző évek összefoglalóit!

Gymkhana AMTS 2019

Gymkhana AMTS 2018

Gymkhana AMTS 2017

Gymkhana AMTS 2016

Gymkhana AMTS 2015

Gymkhana AMTS 2014

Gymkhana AMTS 2013

Gymkhana AMTS 2013 Ken Block-kal!

Gymkhana AMTS 2012

És ez még nem minden: idén ismét komoly meglepetésekkel készülünk e téren, érdemes lesz rákészülni!

Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy különleges Mini Cooper Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


LÉGY A PARTNERÜNK!


Kedvezményes jegyvásárlás:AMTS ONLINE EDITION

December 29-én egy nagyszabású online show keretében intettünk be a járványnak. Nézd vissza adásunkat itt!


KIEMELT PARTNER


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről