Nemzetközi Elektromobilitás Expo

2024-ben is önálló megjelenést kapnak az elektromobilitási piac szereplői az AMTS-en.

Készülj fel: ismerd meg a 21. századi autózást!

Az AMTS 2017-ben először vonultatta fel külön reprezentatív szakkiállításon az új elektromos és plug-in hibrid modelleket, amelyek forradalmi változást hoznak a mobilitásban. A tematika nagy sikerére való tekintettel pedig a kiállítás idén is megrendezésre kerül.. A show azt kívánja bemutatni a látogatóknak, hogy ezek a járművek a világ autóipari innovációjának csúcstermékei, és a bennük alkalmazott megoldások együttesen szolgálják mind a gyártók, mind az autósok legfontosabb céljait a 21. században: nagyobb biztonságot (mind az élet-, mind a vagyonbiztonság terén), nagyobb hatékonyságot (az üzemanyagfelhasználás és az energiatakarékosság, illetve a környezetvédelem terén) és nagyobb kényelmet, illetve megbízhatóságot.

A kiállítás részletes információkat nyújt az autósoknak ahhoz, hogy saját mobilitási szempontjaik, vezetői és fogyasztói igényeik alapján tapasztalják meg az elektromos járművek jelentette új előnyöket. A show például bemutatja a töltési opciók rugalmas rendszereit, amelyek már lehetővé teszik, hogy az elektromos autók ugyanolyan megbízhatóan szolgálják vezetőiket, mint a hagyományos modellek.

Az új elektromos járműgeneráció iránti fogyasztói  bizalom erősítése érdekében az Elektromobilitás Expo egészen az 1800-as évektől, azaz a kezdetektől vezeti végig a látogatót az elektromobilitás történetén. A látogatók ezen felül megismerhetik a legújabb elektromos és plug-in hibrid modelleket, melyek forradalmi változást hoznak a mobilitásban.

A kiállítás jól reprezentálja továbbá, hogyan változik az autózás és a mobilitás összetett rendszere. A modern “smart” autósnak ismernie kell az e-modellek használatának, üzemeltetéseinek már most racionálisan tervezhető előnyeit, a töltési módozatok optimális használatától a digitális, hálózatba kötött járművek intelligens szolgáltatásáig. 

A látogatók megismerkedhetnek a gyártók által kínált komplex termékekkel, az elérhető szolgáltatásokkal, igénybevehető támogatásokkal, valamint azokkal a kormányzati intézkedésekkel és fejlesztésekkel, melyek elősegítik az elektomobilitás magyarországi terjedését.

Sok autógyártónak van már elektromos, vagy hibrid modellje: az EV-GreenTech kiállításon számos márka kapcsolódó modelljét megismerheted testközelből.
 

Kiállító partnereink

Kattints ide az elektromobilitás kiállítói listánkhoz!

 

Összefoglaló az AMTS 2019 EV-GreenTech kiállításáról

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről