A show alappillérei

Mi az AMTS?

A szolgálati válasz, hogy az AutoMobil és Tuning Show Közép-Kelet Európa legnagyobb élményközpontú autókiállítása. Egy évről-évre növekvő rendezvény, mely egyre több kiállítónak, premiernek, valamint exkluzív látnivalónak ad otthont: vitathatatlanul az egyik legnagyobb potenciállal rendelkező magyar kiállítás. Noha az összes állítás igaz, de az elmúlt 14 évben nem azért voltunk sikeresek, mert válaszaink a megszokottak lettek volna... sőt.

De akkor mi is az AMTS?

 • Egy meglepő esemény, ami a járműipart sújtó válság idején is csak növekedett
 • Egy varázslatos hely, ahol különböző világok találkoznak egymással
 • Egy színes kavalkád, ahol a pörgés és a nyugalom kéz a kézben jár
 • Egy exkluzív show, ami garantáltan beleég a retinába
 • Egy különleges üzleti környezet, ahol új lehetőségek nyílnak meg partnereink számára
 • Egy közösségi esemény, ahol a megszállottak és csodálóik megismerik egymást

...még hosszan lehetne folytatni. Az AMTS sokkal-sokkal több, mint gondolná, tapasztalja meg rendezvényünk páratlan sokszínűségét és legyen a partnerünk!

Tovább a siker útján

Az elmúlt években nagy utat tettünk meg. Sokan vannak partnereink között, akik már 2006 óta velünk tartanak, a különböző tematikákban résztvevő cégek és kiállítók száma pedig folyamatosan növekszik. Évről-évre egyre több termék, szolgáltatás és jármű kerül bemutatásra, ennek köszönhetően kiállításunk mára az első felvonás közel hétszeresére nőtt. A kelet-közép európai régió egyik legnagyobb autós és tuning rendezvényeként számos hazai premiernek és exkluzív látnivalónak adunk otthont mindent tavasszal - az AMTS ma vitathatatlanul a legnagyobb potenciállal rendelkező magyar rendezvény, bármely autóipari újdonság hazai bevezetésére.

Rengeteg élmény, egy belépővel

A már eddig is igen sikeresen működő koncepciót, melyben egy belépővel több, önmagában is teljes értékű rendezvényt egyesítünk, 2024-ben is tovább erősítjük. A kiállítás garantáltan egész napos szórakozást biztosít, hiszen a több száz kiállítói stand és közel 1.500 jármű mellett folyamatos, akciódús programokkal szórakoztatjuk látogatóinkat. Az AMTS remek családi időtöltést kínál, melyben minden korosztály megtalálja a számítását.

Média és kommunikáció

Az AMTS médiaerejét jól bizonyítja a kiállításra évente százas nagyságrendben regisztrált újságíró, a több tucat TV- és rádióstáb, valamit az általuk készített és megjelent közel ezer híradás, cikk, interjú és képanyag. A kiállítás hatalmas közösségteremtő erővel is rendelkezik. Az AMTS kampányának féléves időtartalma alatt folyamatosan egymásra építkező elemeket használunk. A rendezvényt országos szinten a legnagyobb kereskedelmi TV-csatornákon, számos autós-motoros szaklapban, több országos és helyi rádióban, országos óriásplakát kampánnyal, rendezvényeken, valamint webes média megjelenéseken keresztül hirdetjük meg. Mindezek mellett számos releváns külföldi print és online megjelenéssel is támogatjuk kampányunkat.

AMTS számokban (2023)

 • 3 nap, 5 pavilon
 • 125.000 m2 élmény
 • 15 ország, 290 kiállító
 • 1.200 jármű, 64.000 látogató
   

Komolyan vesszük feladatunkat!

Küldetésünk egy olyan különleges lehetőség megteremtése mellyel Ön elérheti céljait - legyen az image építés, PR megjelenés, márkapozícionálás, vagy értékesítés. Az élménydús környezet, a sokszínű kiállítási csokor, valamit az ezek által bevonzott egyre szélesedő látogatói kör együtt potenciális, új vásárlóerőt jelent.

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről