Carstyling.hu show and shine

A Show második két napján (június 26 - 27.) a külső területeken az optikáé lesz a főszerep, a megjelent autók mindegyike részt vehet a show szépségversenyén, melynek elbírálását az utóbbi évekhez hasonlóan szakavatott külföldi és hazai tunerek végzik majd!

A nevezés teljesen ingyenes, viszont feltétele a 2020-as Carstyling.hu klubkártya megléte, mely természetesen a helyszínen is megvásárolható. Számos kupával, és értékes díjakkal várjuk tehát jelentkezéseket!

A versenyen résztvevő autók várható nagy száma miatt, a Show and Shine megmérettetés két napos lesz: nevezésre, valamint az előselejtezőre szombaton (június 26.) 13:00-17:00-ig kerül sor. A bírák által itt kiválasztott autók juthatnak tovább a döntőbe, melyek szélvédőjét a zsűri matricával jelöli meg. A matricával minden kiválasztott autó és tulajdonosa vasárnap (március 28.) ingyen jöhet be a rendezvényre, és vehet részt a döntőben. A döntőben helyezést elért autók és tulajdonosaik vesznek részt az ugyancsak ezen a napon esedékes díjátadó gálán, mely a Carstyling.hu nagyszínpadán történik majd, melyre a legszebb autók egyenként gurulnak majd fel, tulajdonosaik pedig egy rövid interjút adhatnak speakerünknek a közönség, TV-k, számos hazai és nemzetközi magazin kameráinak kereszttüzében!

A tunerek munkáinak elismerésére igen nagy hangsúlyt fektetünk, mely mind a díjazásban, mind pedig a jutalmazás mikéntjében is megnyilvánul majd. Az eddigiekhez hasonlóan, több, mint 80 díjazottunk lesz, a kategóriákról, valamint a versenyről itt később bővebben is olvashatsz majd. Az eddig felsoroltak mellett még számos meglepetést tartogatunk ;)

Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy különleges Mazda MX-5 Roadster, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről