EV-GreenTech - Elektromos Autó Kiállítás

Az EV-GreenTech idegenvezetést nyújt a környezettudatos autózás világába, ahol lerántjuk a leplet a kapcsolódó fogalmakról, valamint bemutatjuk a kapcsolódó kínálatot. Nézz szét és ismerd meg számos márka elektromos, valamint hibrid modelljeit. Tekints be az autózás új korszakába!

Készülj fel: ismerd meg a 21. századi autózást!

Az AMTS 2017-ben először vonultatta fel külön reprezentatív szakkiállításon az új elektromos és plug-in hibrid modelleket, amelyek forradalmi változást hoznak a mobilitásban. A tematika nagy sikerére való tekintettel pedig a kiállítás idénn is megrendezésre kerül.. A show azt kívánja bemutatni a látogatóknak, hogy ezek a járművek a világ autóipari innovációjának csúcstermékei, és a bennük alkalmazott megoldások együttesen szolgálják mind a gyártók, mind az autósok legfontosabb céljait a 21. században: nagyobb biztonságot (mind az élet-, mind a vagyonbiztonság terén), nagyobb hatékonyságot (az üzemanyagfelhasználás és az energiatakarékosság, illetve a környezetvédelem terén) és nagyobb kényelmet, illetve megbízhatóságot.

A kiállítás részletes információkat nyújt az autósoknak ahhoz, hogy saját mobilitási szempontjaik, vezetői és fogyasztói igényeik alapján tapasztalják meg az elektromos járművek jelentette új előnyöket. A show például bemutatja a töltési opciók rugalmas rendszereit, amelyek már lehetővé teszik, hogy az elektromos autók ugyanolyan megbízhatóan szolgálják vezetőiket, mint a hagyományos modellek.

Az új elektromos járműgeneráció iránti fogyasztói  bizalom erősítése érdekében az EV GreenTech egészen az 1800-as évektől, azaz a kezdetektől vezeti végig a látogatót az elektromobilitás történetén. A látogatók ezen felül megismerhetik a legújabb elektromos és plug-in hibrid modelleket, melyek forradalmi változást hoznak a mobilitásban.

A kiállítás jól reprezentálja továbbá, hogyan változik az autózás és a mobilitás összetett rendszere. A modern “smart” autósnak ismernie kell az e-modellek használatának, üzemeltetéseinek már most racionálisan tervezhető előnyeit, a töltési módozatok optimális használatától a digitális, hálózatba kötött járművek intelligens szolgáltatásáig. 

A látogatók megismerkedhetnek a gyártók által kínált komplex termékekkel, az elérhető szolgáltatásokkal, igénybevehető támogatásokkal, valamint azokkal a kormányzati intézkedésekkel és fejlesztésekkel, melyek elősegítik az elektomobilitás magyarországi terjedését.

Sok autógyártónak van már elektromos, vagy hibrid modellje: az EV-GreenTech kiállításon számos márka kapcsolódó modelljét megismerheted testközelből.
 

Kiállító partnereink

Az EV-GreenTech tematikában megjelenő márkák (listánk folyamatosan bővül!)

         

 

Összefoglaló az AMTS 2019 EV-GreenTech kiállításáról

Kedvezményes jegyvásárlás


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


AMTS ONLINE EDITION

December 29-én egy nagyszabású online show keretében intettünk be a járványnak. Nézd vissza adásunkat itt!


KIEMELT PARTNER


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről