Hangnyomás és hangminőség verseny

A Show második napján (március 24.) kerül sor az év első nagy hangnyomás- és hangminőség versenyére, mely idén is egynapos program lesz, tehát az ünnepélyes díjátadójára március 24-én, a délutáni órákban kerül majd sor, a rendezvény nagyszínpadán.

PATRICAR HANGNYOMÁS BAJNOKSÁG

A megmérettetés ezúttal is az éves Patricar sorozat első fordulója is lesz, a fedett helyszínt pedig a Hungexpo "C" pavilonjában kialakított aréna adja majd. A hangnyomás verseny a Patricar szabályrendszere és kategóriái szerint folyik majd, a pontos részleteket és versenyszabályzatot a www.patricar.hu oldalon találod!

ISMERD MEG A PATRICAR CSAPATÁT

A Patricar a 2014-es évben kezdett neki először az autóhifi és kipufogó hangnyomás versenyek szervezésének. Hatalmas sikerrel és rengeteg nevezővel robbantak be a köztudatba. Ha most kezded a versenyzést és szeretnéd megtudni, mi rejlik az autódban, esetleg már visszatérő vendég vagy, itt megtalálod a helyed. Összesen 10 autóhifi kategóriát indítanak, a nevezés pedig ingyenes!

Természetesen a díjak sem maradhatnak el. Minden kategória első három helyezettjét oklevél és serleg formájában díjazzák, így összesen 30 db díj kerül kiosztásra!

A 2016-os évben a csapat tovább fejlődött, és egy új típusú országos bajnoksággal lepte meg a versenyzőket! Mind a 10 autóhifi kategória bajnokai országos elismerésre és egy fél méteres gravírozott serlegre tehetnek szert! Részletek itt!

A Patricar technikája is megújult, így a versenyzőket már a világ legújabb és legpontosabb műszere a TermLab Magnum fogadja egy Event Promoter Pro verseny móddal. Továbbá minden autóhifi versenyre nevező részt vehet a 150.000 Ft összértékű B2 Audio termékek sorsolásán, melyeket az év utolsó versenyén 5 szerencsés vihet haza!

A verseny kategóriákról és szabályairól ezen a linken tájékozódhattok.

 

Magyar SQ Kupa - AUTOHIFI - HANGMINŐSÉGVERSENY

Honlap: http://www.sqpa.hu

A Magyar SQ Kupa egy autohifi hangminőségverseny sorozat, mely versenyeken az autóban található hangreprodukciós berendezések hangzásának a legvalósághűbben kell megszólalnia, és egy képzeletbeli színpadi teret kell mutatnia. Mielőtt bárki félreértené, ezeken a versenyeken nem a hangerő számít!

A bírák az autókat beszéd hangerőn hallgatják, itt kell a rendszernek a legtökéletesebben szólnia! Versenyeink pénzdíjjal jutalmazottak, mely mértéke függ az adott versenyen regisztrált versenyzők számától.

Versenyszabályzat, nevezés

Infók hamarosan!

Hátralévő idő az AMTS-ig:


Támogatók


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy átépített Audi TT Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


PartnerekNe maradj le semmiről