Hangnyomás és hangminőség verseny

A Show második napján (március 23.) kerül sor az év első nagy hangnyomás- és hangminőség versenyére, mely idén is egynapos program lesz, tehát az ünnepélyes díjátadójára is március 23-án, a délutáni órákban kerül majd sor, a rendezvény nagyszínpadán.

További infók hamarosan!

PATRICAR HANGNYOMÁS BAJNOKSÁG

A megmérettetés ezúttal is az éves Patricar sorozat fordulója lesz, a fedett helyszínt pedig a Hungexpo "B" pavilonja melletti sátornál kialakított aréna adja majd. A hangnyomás verseny a Patricar szabályrendszere és kategóriái szerint folyik majd, a pontos részleteket és versenyszabályzatot a www.patricar.hu oldalon találod!

ISMERD MEG A PATRICAR CSAPATÁT

A Patricar csapata a 2014-es évben kezdett neki először az autóhifi és kipufogó hangnyomás versenyek szervezésének. Hatalmas sikerrel és rengeteg nevezővel robbantak be a köztudatba. Ha most kezded a versenyzést és szeretnéd megtudni, mi rejlik az autódban, esetleg már visszatérő vendég vagy, itt megtalálod a helyed.Összesen 8 autóhifi és 3 kipufogó kategóriát indítanak!

Természetesen a díjak sem maradhatnak el. Minden kategória első három helyezettjét oklevél és serleg formájában díjazzák, így összesen 33 db díj kerül kiosztásra!

 

A 2016-os évben a csapat tovább fejlődött, és egy új típusú országos bajnoksággal lepte meg a versenyzőket! Mind a 8 autóhifi kategória bajnokai országos elismerésre és exkluzív díjra tehetnek szert! Részletek itt!

A Patricar technikája is megújult, így a versenyzőket már a világ legújabb és legpontosabb műszere a TermLab Magnum fogadja egy Event Promoter Pro verseny móddal.

Gyere és nézd meg a Patricar standját is az "A" pavilon melletti sátorban, ahol több minőségi autóhifi technika lesz látható, valamint lehetőséget biztosítanak arra is, hogy ezeket meg tudd hallgatni.
A hallgatózás nem csak a standokon lehetséges, hanem a verseny napján, vasárnap Magyarország versenyzőinek autói is láthatóak/hallhatóak lesznek az "A" pavilon melletti parkolóban.

A verseny kategóriákról és szabályairól ezen a linken tájékozódhattok.

 

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről