Hangnyomás és hangminőség verseny

A Show második napján (március 23.) kerül sor az év első nagy hangnyomás- és hangminőség versenyére, mely idén is egynapos program lesz, tehát az ünnepélyes díjátadójára március 23-án, a délutáni órákban kerül majd sor, a rendezvény nagyszínpadán.

PATRICAR HANGNYOMÁS BAJNOKSÁG

A megmérettetés ezúttal is az éves Patricar sorozat első fordulója is lesz, a fedett helyszínt pedig a Hungexpo "B" pavilonjában kialakított aréna adja majd. A hangnyomás verseny a Patricar szabályrendszere és kategóriái szerint folyik majd, a pontos részleteket és versenyszabályzatot a www.patricar.hu oldalon találod!

ISMERD MEG A PATRICAR CSAPATÁT

A Patricar a 2014-es évben kezdett neki először az autóhifi és kipufogó hangnyomás versenyek szervezésének. Hatalmas sikerrel és rengeteg nevezővel robbantak be a köztudatba. Ha most kezded a versenyzést és szeretnéd megtudni, mi rejlik az autódban, esetleg már visszatérő vendég vagy, itt megtalálod a helyed. Összesen 10 autóhifi kategóriát indítanak, a nevezés pedig ingyenes!

Természetesen a díjak sem maradhatnak el. Minden kategória első három helyezettjét oklevél és serleg formájában díjazzák, így összesen 30 db díj kerül kiosztásra!

A 2016-os évben a csapat tovább fejlődött, és egy új típusú országos bajnoksággal lepte meg a versenyzőket! Mind a 10 autóhifi kategória bajnokai országos elismerésre és egy fél méteres gravírozott serlegre tehetnek szert! Részletek itt!

A Patricar technikája is megújult, így a versenyzőket már a világ legújabb és legpontosabb műszere a TermLab Magnum fogadja egy Event Promoter Pro verseny móddal.

Gyere és nézd meg standunkat, ahol több minőségi autóhifi technika lesz látható, valamint lehetőséget biztosítunk arra is, hogy ezeket meg tudd hallgatni.
A hallgatózás nem csak a standokon lehetséges, hanem a verseny napján, szombaton Magyarország versenyzőinek autói is láthatóak/hallhatóak lesznek a "B" pavilon előtti parkolóban.

A verseny kategóriákról és szabályairól ezen a linken tájékozódhattok.

 

Magyar SQ Kupa - AUTOHIFI - HANGMINŐSÉGVERSENY

Honlap: http://www.sqpa.hu

A Magyar SQ Kupa egy autohifi hangminőségverseny sorozat, mely versenyeken az autóban található hangreprodukciós berendezések hangzásának a legvalósághűbben kell megszólalnia, és egy képzeletbeli színpadi teret kell mutatnia. Mielőtt bárki félreértené, ezeken a versenyeken nem a hangerő számít!

A bírák az autókat beszéd hangerőn hallgatják, itt kell a rendszernek a legtökéletesebben szólnia! Versenyeink pénzdíjjal jutalmazottak, mely mértéke függ az adott versenyen regisztrált versenyzők számától.

Versenyszabályzat, nevezés

Versenyre nevezés:
http://www.sqpa.hu/versenyek-nevezes/

Versenyszabályzat:
http://www.sqpa.hu/versenyszabalyzat/

Hátralévő idő az AMTS-ig:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Ford Mustang Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről