Nemzetközi Tuning és hifi show

A 2006 óta megrendezésre kerülő, évek óta egyre több nemzetközi látványosságot felvonultató Carstyling.hu Tuning Show idén tizenötödik alkalommal kerül megrendezésre. Az AMTS legrégebbi tematikájaként ismert rendezvény nem csak hazánkban számít az ország legnagyobb autós eseményének, de mára a nemzetközi autós és tuning szféra is az év egyik jelentős szakmai és szórakoztató kiállításaként tartja számon.

Az egyedileg átépített autók és tuning cégek és klubok standjainak színes felhozatala mellett, a Tuning Show idén is számos közkedvelt programmal várja a nagyérdeműt. A rendezvény Európában egyedülálló, autós nagyszínpadán nagy szerepet kapnak a szebbik nem képviselői is, a MISS AMTS szépségverseny, valamint a show saját lánycsapata, a Carstyling Dolls tüzes műsorai formájában!

Összefoglaló az AMTS 2018 tuning pavilonjairól

Az évről-évre népesebb vendégautó-tábor, valamint az új hazai építések tekintetében külön tuning pavilon nyílik a rendezvényen, a fő csarnokban pedig olyan nemzetközi szenzációk várhatók, amelyeket még nem látott Magyarország!.

A Carstyling.hu Tuning Show növekedését mi sem bizonyítja jobban, mint az évek óta egyre növekvő állandó külföldi jelenlét, mely évről-évre rekordot dönt. Az Európából érkező friss autócsodák listáját nem csak magán építők makulátlan alkotásai teszik ki, de számos komoly tuning és hifi demóautó is érkezik hozzánk erre a három napra, a legnagyobb márkák képviseletében.

Annyi biztos, hogy már csak a felvonultatott külföldi géppark tekintetében is bárki megtalálja majd a saját stílusát - újra csúcskategóriás, legnagyobbrészt itthon még sohasem látott tuning gyöngyszemek érkeznek hazánkba erre a három napra!

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről