Országos tuning autós találkozó

Az AMTS immár hagyományosan ad otthont Magyarország legnagyobb tuning találkozójának, melyen több száz hazai, és az évek elteltével mind nagyobb számú külföldi tuning autó vesz részt.

A hosszú téli pihenő után az év legnagyobb szezonnyitó találkozóján gyűlnek össze hazánk tuning autói, számos frissen épített - vagy átépített - szépség pedig a szezonban először itt jelenik meg a nagyközönség előtt. A találkozóra rendezvény szabad téri területein kerül sor, március 23-án szombaton, valamint 24-én vasárnap, ahol a résztvevő autók mindegyike nevezhet a Show nemzetközi autó szépségversenyén, valamint évadnyitó hangnyomás versenyén.

A találkozóra bárki jelentkezhet, aki átalakított autóval rendelkezik. A részvétel feltétele az alábbi szabályok elfogadása, valamint az előzetes regisztráció, mely a regisztrációs űrlap kitöltésével valósítható meg.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, idén is lehetőséget biztosítunk autós klubok és tuning csapatok megjelenése részére, akiknek az egy helyen történő parkolás érdekében külön parkolót létesítünk. Minderről bővebben itt olvashatsz!

FIGYELEM! AZ ALÁBBIAK CSAK A TUNING TALÁLKOZÓRA / HANGNYOMÁS VERSENYRE ÉRKEZŐ AUTÓSOKRA VONATKOZNAK! AKI LÁTOGATÓKÉNT ÉRKEZIK, BÁRMIKOR JÖHET, ÉS A KÜLSŐ PARKOLÓBAN TUD MEGÁLLNI!

SZABÁLYZAT A TUNING TALÁLKOZÓ RÉSZTVEVŐI SZÁMÁRA

  • A rendezvény területére tiszta autóval érkezz - elvégre egy showról van szó.
  • A rendezvény területére álló autóknak mindhárom napon legkésőbb 13:00-ig meg kell érkezniük, ezután már nem tudjuk beengedni őket! Az autók beengedését a területre reggel 8:00-tól kezdjük.
  • Az autók az udvaron érkezési sorrendben kerülnek elhelyezésre. A kapott helyet az autók 17:00 előtt egyik napon sem hagyhatják el. A kivonulásra 17:00-tól van lehetőség, 19:00-ig minden autónak kötelező elhagynia a helyszínt.
  • A helyszín korlátai, valamint a nagy érdeklődés miatt, nem biztos, hogy minden jelentkezőt be tudunk majd engedni a területre. Érkezz időben, hogy legyen helyed!
  • A rendezvény területén megengedett maximális sebesség 20 km/h. Minden résztvevőt fokozottan megkérünk az ÉSSZERŰ, KÖRÜLTEKINTŐ KÖZLEKEDÉSRE, a KRESZ szabályai szerint.
  • A rendezvényen saját felelősségedre veszel részt, sem gépkocsidban, sem egészségi állapotodban bekövetkező esetleges károsodásért a rendezőkkel szemben semmiféle kárigényt nem támaszthatsz.
  • A gépkocsidért saját magad felelsz. A vele okozott esetleges károkért a rendezők minden esetben Téged fognak felelőssé tenni.
  • A talákozó helyszínén tilos bármiféle reklám- és kereskedelmi tevékenység, a szervezők előzetes engedélye nélkül! Amennyiben mégis ilyesmit tervezel, egyeztess velünk előre.
  • A szervezők fenntartják a jogot a rendezvény arculatába illő autók kiválasztására.

Amennyiben mindezzel egyetértesz, nincs más hátra, mint regisztrálnod a rendezvényen!

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről