Belépőjegyek / online vásárlás

FIGYELEM! A rendezvény időpontja a járványhelyzet miatt szeptember 25-27-re módosult. A korábbi, márciusi időpontra vásárolt kedvezményes elővételes belépőjegyek az őszi időpontra érvényesek, a beléptetésnél ugyanúgy elfogadják őket, ráadásul ezek mellé a jegyek mellé egy limitált kiadású, jubileumi AMTS kulcstartót is kapsz ajándékba.

 

Miért érdemes online jegyet vásárolnod?

Elkerülheted a sorban állást
Az AMTS-re több tízezren látogatnak ki. Ha előre megveszed a belépőd, elkerülheted az idegörlő sorban állást a jegypénztáraknál.
 
Gyors, kényelmes belépés
Érkezésnél külön beléptetőkapun juthatsz be a rendezvényre, elég akár a telefonodon felmutatnod jegyedet, és máris élvezheted a show-t!
 
Szimpla, biztonságos fizetés
Minden népszerű bankkártyát és OTP SZÉP kártyát is elfogadunk az OTP fizetőkapuján keresztül. Fizetés után jegyedet e-mailben kézbesítjük, perceken belül.
 

Jegyvásárlás

Super Early Bird - 2019. december 31-ig (ELFOGYOTT!)

Teljes árú jegy (felnőtt) 3.000 HUF
Gyermek jegy (14 év alatt)* 1.500 HUF
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) 7.000 HUF

Early Bird - 2020. JANUÁR 31-ig (ELFOGYOTT!)

Teljes árú jegy (felnőtt) 3.500 HUF
Gyermek jegy (14 év alatt)* 2.000 HUF
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) 8.500 HUF

Kedvezményes elővétel - 2020. május 31-ig (online)

Teljes árú jegy (felnőtt) 4.000 HUF
Gyermek jegy (14 év alatt)* 2.500 HUF
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) 9.500 HUF

Normál elővétel - 2020. Augusztus 31-ig (online)

Teljes árú jegy (felnőtt) 4.500 HUF
Gyermek jegy (14 év alatt)* 3.000 HUF
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) 10.500 HUF

Helyszíni ár - 2020. Augusztus 31. után

Hamarosan!
*6 éves kor alatt a belépés ingyenes

Eddig vásárolhatsz még kedvezménnyel:

Tudnivalók vásárlás előtt

A jegyedről

Elővételes elépőjegyeink - kivéve a normál elővételes és a helyszínen vásárolható jegyeket - a rendezvény bármely napjára érvényesek, viszont a rendezvény teljes ideje alatt csak egyszeri belépésre használhatók fel.

2020. március 8. után vásárolt normál elővételes, valamint a helyszínen megvásárolható, legmagasabb árkategóriájú jegyeink csak a rendezvény előre kiválasztott egy napján, egyszeri belépésre használhatók fel.

Fizetési lehetőségek

Jegyedet bankkártyával vagy SZÉP kártyával vásárolhatod meg az OTP bank jól ismert fizetőkaouján keresztül, amely a legtöbb ismert kredit- és hitelkártya típust elfogadja.

Jegyvásárlás

* egy klubkártya a teljes hétvége alatt összesen egy alkalommal, egy darab felnőtt belépőjegy vásárlására használható fel. A kedvezmény nem vonható össze a családi jegy által nyújtott kedvezményével. Klubkártya kedvezményes jegy kizárólag a helyszínen váltható, elővételben nem!

Gyakran ismételt kérdések

A belépőt online rendszerünkön keresztül bankkártyával, vagy a rendezvény nyitvatartási ideje alatt a helyszínen (készpénzzel, bankkártyával, vagy SZÉP kártyával) lehetséges megvásárolni.
A vásárláshoz működő e-mail fiókra és bankkártyára lesz szükséged, a belépőjegyed pedig e-mailben, PDF formátumban kapod meg, közvetlenül pár perccel a vásárlás után. A dokumentum kinyomtatva teljes értékű jegyként funkcionál, minden egyes jegy a rajta megjelölt számú személy egyszeri belépésre jogosít a rendezvény nyitvatartása alatt.
Belépőjegyeink mindegyike egyszeri belépésre jogosít. A jeggyel a rendezvény bármelyik napján érkezhetsz, arra a napra szól, amikor érvényesíted és addig, míg el nem hagyod a Hungexpo területét. Ha egyszer kiléptél, az érvényesített jeggyel újra belépni már aznap sem lehetséges.
A jegyek nem névre szólnak, papírra kinyomtatva szabadon átruházhatók és ajándékba adhatók. Fontos azonban, hogy a jegyek minden esetben egyszeri belépésre jogosítanak, tehát az első belépés után a rajtuk található vonalkód már nem fog működni. Mindig gondosan ügyelj, hogy senki nem másolja le a belépőjegyedet!

Kérdésed van?

Küldj nekünk üzenetet!

Kedvezményes jegyvásárlás:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Porsche roadster, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről