Belépőjegyek / online vásárlás

 FIGYELEM!  Az Automobil és Tuning Show 2022 a mindenkori járványügyi, egészségügyi protokoll betartásával kerül megrendezésre. Az aktuálisan érvényben lévő szabályozásokat, folyamatosan frissítve ezen az oldalon találod meg, kérjük, hogy jegyvásárlás előtt mindenképpen tájékozódj a részvételi feltételekről!

A rendezvény időpontja 2022. március 11-13. Amennyiben a 2022. márciusában hatályos jogszabályok esetleg nem teszik lehetővé a rendezvény megtartását, akkor az AMTS-re július 1-3. között kerül sor, ugyanígy a Hungexpón. Az addig megváltott elővételes belépőjegyek ez esetben természetesen automatikusan érvényesek lesznek a nyári dátumra. További infókat a belépőjegyekről itt találsz!

 

Miért érdemes online jegyet vásárolnod?

Elkerülheted a sorban állást
Az AMTS-re több tízezren látogatnak ki. Ha előre megveszed a belépőd, elkerülheted az idegörlő sorban állást a jegypénztáraknál.
 
Gyors, kényelmes belépés
Érkezésnél külön beléptetőkapun juthatsz be a rendezvényre, elég akár a telefonodon felmutatnod jegyedet, és máris élvezheted a show-t!
 
Szimpla, biztonságos fizetés
Minden népszerű bankkártyát és OTP SZÉP kártyát is elfogadunk az OTP fizetőkapuján keresztül. Fizetés után jegyedet e-mailben kézbesítjük, perceken belül.
 
AMTS ajándék a belépőjegyed mellé
Ha 2021. december 31-ig váltasz belépőjegyet, egy jubileumi AMTS kulcstartót is kapsz ajándékba, melyet a rendezvény helyszínén vehetsz át!
 

Jegyvásárlás

Vedd meg a jegyed most és nyerj egy Mazda MX-5 Roadstert!


Kattints a képre és ismerd meg az AMTS idei fődíját, melyet Te is megnyerhetsz, akár egyetlen teljes árú felnőtt, VIP, vagy családi jegy megvásárlásával!

Super Early bird - 2021. december 31-ig

Érdemes időben vásárolnod! Minden látogatónk, aki 2021. december 31-ig Super Early Bird jegyet vált a rendezvényre, egy jubileumi AMTS kulcstartót is kap ajándékba, amit a helyszínén vehet át!
Teljes árú jegy (felnőtt) 4.500 HUF
Gyermek jegy (14 év alatt)* 3.000 HUF
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) 10.500 HUF
AMTS VIP jegy (felnőtt)
A jegy a belépés mellett a rendezvény VIP szolgáltatásainak igénybevételére is feljogosít. Részletek itt!
12.500 HUF

Early Bird - 2022. január 31-ig

Teljes árú jegy (felnőtt) 5.000 HUF
Gyermek jegy (14 év alatt)* 3.500 HUF
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) 12.500 HUF
AMTS VIP jegy (felnőtt)
A jegy a belépés mellett a rendezvény VIP szolgáltatásainak igénybevételére is feljogosít. Részletek itt!
15.000 HUF

Kedvezményes elővétel - 2022. február 28-ig

Teljes árú jegy (felnőtt) 5.500 HUF
Gyermek jegy (14 év alatt)* 4.000 HUF
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) 13.500 HUF
AMTS VIP jegy (felnőtt)
A jegy a belépés mellett a rendezvény VIP szolgáltatásainak igénybevételére is fel jogosít. Részletek itt!
17.500 HUF

Normál elővétel - 2022. március 1-től és a helyszínen

Teljes árú jegy (felnőtt) 5.900 HUF
Gyermek jegy (14 év alatt)* 4.500 HUF
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) 14.500 HUF
AMTS VIP jegy (felnőtt)
A jegy a belépés mellett a rendezvény VIP szolgáltatásainak igénybevételére is feljogosít. Részletek itt!
19.000 HUF
*6 éves kor alatt a belépés ingyenes

Eddig vásárolhatsz még kedvezménnyel:

Tudnivalók vásárlás előtt

A jegyedről

Elővételes elépőjegyeink - kivéve a normál elővételes és a helyszínen vásárolható jegyeket - a rendezvény bármely napjára érvényesek, viszont a rendezvény teljes ideje alatt csak egyszeri belépésre használhatók fel.

Fizetési lehetőségek

Jegyedet bankkártyával vagy SZÉP kártyával vásárolhatod meg az OTP bank jól ismert fizetőkapuján keresztül, amely a legtöbb ismert kredit- és hitelkártya típust elfogadja.

Jegyvásárlás

* egy klubkártya a teljes hétvége alatt összesen egy alkalommal, egy darab felnőtt belépőjegy vásárlására használható fel. A kedvezmény nem vonható össze a családi jegy által nyújtott kedvezményével. Klubkártya kedvezményes jegy kizárólag a helyszínen váltható, elővételben nem!

Gyakran ismételt kérdések

Az Automobil és Tuning Show 2022 a mindenkori (a rendezvény időpontjában érvényes) járványügyi, egészségügyi protokoll betartásával kerül megrendezésre. Mivel az előírások folyamatosan változnak - remélhetőleg most már minél inkább az enyhítés irányába - mindig csak az aktuálisan érvényes jogszabályok szerint tudunk tervezni, melyek a rendezvényhez közeledve lesznek egyre biztosabbak. Az aktuálisan érvényben lévő szabályozásokat, folyamatosan frissítve mindig ezen az oldalon találod meg, kérjük, hogy jegyvásárlás előtt mindenképpen tájékozódj a részvételi feltételekről!
Ahogyan korábban, 2021-ben is lehetőséget biztosítottunk minden látogatónknak, hogy igény szerint továbbvigye 2022-re már meglévő, kedvezményes árú jegyét. Az átregisztrációt az e célra fenntartott felületen volt lehetőség megtenni, egészen a 2021-es rendezvényünk nyitása előtti napig. Amennyiben elvégezted a regisztrációt, természetesen érvényes a jegyed a 2022-es rendezvényre. A jegyekkel ez esetben semmilyen további teendőd nincs, mint magaddal hoznod majd kinyomtatva, vagy okostelefonon bemutatva. Csak a rajtuk található vonalkód számít, a beléptetőrendszer kizárólag ez alapján enged majd be a rendezvényre. Jegyed érvényességét applikációnk segítségével ellenőrizheted!
Az AMTS 2022-re a rendezvény megnyitásáig, valamint teljes ideje alatt kizárólag weboldalunkon tudsz online belépőjegyet vásárolni. Sajnos - főleg a közösségi médiában - egyre több a megtévesztő oldal és hirdetés - Ne dőlj be a csalóknak!
Vigyázz a kéz alól vásárolt jegyekkel is: mivel 2020 márciusa óta többször is volt visszaváltási lehetőség, előfordulhat, hogy az egyébként tőlünk vásárolt belépőknek korábban már visszaigényelték az árát és nem érvényesek a rendezvényre.
Jegyed érvényességét applikációnk segítségével ellenőrizheted!
A jelenleg hatályos jogszabályok értelmében a rendezvényre történő belépéskor a védettségi igazolvány felmutatásával egyenértékű, ha a koronavírus elleni védettséged a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. kormányrendelet szerinti védőoltást igazoló applikációval igazolod. Az applikáció az App Store-beól (iPhone), vagy a Google Play árhuázból (Android) tölthető le, vagy közvetlenül erről a linkről: https://www.eeszt.gov.hu/hu/mobilalkalmazasok
Az applikációba TAJ számod segítségével egyszerűen fel tudod regisztrálni az oltásod adataidat, mely elindításakor egy QR-kódot mutat majd, amit személyzetünk le tud olvasni a kapuban.
Amennyiben már átestél a COVID19-fertőzésen, az ország számos rendelőintézetében tudsz antitest-tesztet csináltatni. A teszt eredménye gyorsan (általában 2-3 nap alatt) megvan és amennyiben van elég ellenanyag a szervezetedben, az ügyfélkapudon keresztül (vagy bármely kormányhivatalban) tudsz védettségi kártyát igényelni. Ezeket az igazolványokat 3 hónap időtartamra kapod meg, formátumra pedig teljesen megegyeznek az oltást követően kapott kártyákkal - a belépéshez természetesen elfogadjuk őket is!
Természetesen ez esetben nem szükséges felnőtt jegyet vásárolni. A gyermek az eredetileg vásárolt jeggyel is be tud majd jönni, az ezen szereplő, korábbi rendezvénydátumnál aktuális életkor fog majd számítani a belépésnél.
A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki elővételben, vagy a rendezvény helyszínén teljes árú felnőtt belépőjegyet, vagy családi jegyet vásárol a 2022-es AMTS-re, vagy ugyanilyen belépőjegyeit átregisztrálta 2021-ről. Amint megvan a jegyed, már csak itt kell regisztrálnod és benne is vagy a játékban! Minden további információt a nyereményjátékról megtalálsz ezen az oldalon.
Ha 2021. december 31-ig Super Early Bird jegyet váltasz a rendezvényre, automatikusan egy jubileumi AMTS kulcstartót is kapsz ajándékba, amit a show nyitvatartási ideje alatt, a helyszínen felállított AMTS standon vehetsz majd át, belépőjegyed felmutatásával. Az aktuális jegyinformációkat megtalálod ezen az oldalon.
A belépőt online rendszerünkön keresztül bankkártyával, vagy a rendezvény nyitvatartási ideje alatt a helyszínen (készpénzzel, bankkártyával, vagy SZÉP kártyával) lehetséges megvásárolni.
A vásárláshoz működő e-mail fiókra és bankkártyára lesz szükséged, a belépőjegyed pedig e-mailben, PDF formátumban kapod meg, közvetlenül pár perccel a vásárlás után. A dokumentum kinyomtatva teljes értékű jegyként funkcionál, minden egyes jegy a rajta megjelölt számú személy egyszeri belépésre jogosít a rendezvény nyitvatartása alatt.
Belépőjegyeink mindegyike egyszeri belépésre jogosít. A jeggyel a rendezvény bármelyik napján érkezhetsz, arra a napra szól, amikor érvényesíted és addig, míg el nem hagyod a Hungexpo területét. Ha egyszer kiléptél, az érvényesített jeggyel újra belépni már aznap sem lehetséges.
A jegyek nem névre szólnak, papírra kinyomtatva szabadon átruházhatók és ajándékba adhatók. Fontos azonban, hogy a jegyek minden esetben egyszeri belépésre jogosítanak, tehát az első belépés után a rajtuk található vonalkód már nem fog működni. Mindig gondosan ügyelj, hogy senki nem másolja le a belépőjegyedet!

Kérdésed van?

Küldj nekünk üzenetet!

Kedvezményes jegyvásárlás


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


AMTS ONLINE EDITION

December 29-én egy nagyszabású online show keretében intettünk be a járványnak. Nézd vissza adásunkat itt!


KIEMELT PARTNER


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről