Nyerj egy autót a belépőjegyeddel!

Ismét autót nyerhetsz az AMTS-en!

A 2010-es, 2014-es2015-ös2016-os2017-es, 2018-as, 2019-es2020-as és 2021-es évhez hasonlóan, idén újra egy autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n, ami egyenesen az AMTS tuning garázsából gurul ki!

A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki a 2022-es rendezvényünkre elővételben, vagy a rendezvény helyszínén teljes árú felnőtt belépőjegyet, családi jegyet, kuponkódos jegyet, vagy VIP jegyet vásárol, vagy pedig 2021-es rendezvényünkre vásárolt felnőtt belépőjegyét, családi jegyét , vagy VIP jegyét átregisztrálta a 2022-es AMTS-re. A részvétel feltétele az online regisztráció a nyereményjátékra, melyet erre a linkre kattintva érsz el!

Nyereményautónk - egyben az élő autóépítés programunk alanya - idén egy limitált szériás Mazda MX-5 NC Roadster, melyet hamarosan ismét mindenki szeme láttára, élőben építünk át - a részleteket hamarosan közzétesszük, kövesd figyelemmel híreinket a további infókért!

Igen! Ez a Mazda MX-5 akár egyetlen belépőért is a Tiéd lehet!

Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni fődíjunkat?

Elsősorban csak jól kell érezned magad a Shown! Elég jól hangzik? Na jó, azért néhány dolgra még oda kell figyelned:

  1. Használd fel tavalyról átregisztrált 2021-es belépőid, vagy vegyél legalább egy felnőtt, családi, kuponkódós, vagy VIP jegyet az AMTS 2021-re online elővételben, az AMTS Bemutatóteremben, vagy a rendezvényen (1)
  2. Töltsd ki online nyereményszelvényünket legkésőbb május 29-én 12:00 óráig, melyen
     - Legyenek pontosan kitöltve a személyes adataid
     - Írd be a jegy sorszámát a nyereményszelvény megfelelő rubrikájába.
  3. Kísérd figyelemmel május 29-én 16:00 órától a sorsolást (3) a helyszínen az AMTS Nagyszínpadán, vagy pedig youtube-csatornánkon, ahol élőben sorsoljuk ki az autót!
     

(1) A játékban minden online, vagy fizikálisan megvásárolt teljes árú felnőtt napijegy, családi jegy, kuponkódos jegy, vagy VIP jegy vehet részt. A további kedvezményes belépőkkel (gyermekjegy, Carstyling.hu klubkártyás jegy, csoportos jegy) nem vehetsz részt a játékban. A családi és a felnőtt belépő jegyenként egy darab nyereményszelvény kitöltésére jogosít fel.
(2) A Játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárok vehetnek részt. A nyereményszelvényt itt tudod kitölteni!
(3) A sorsoláson való részvételhez nem szükséges a rendezvény helyszínén tartózkodnod - a nyertest minden esetben telefonon értesítjük, közvetlenül a sorsolás után.

Ugye nem bonyolult? A sorsolásra 2022. május 29-én 16:00 órai kezdettel kerül sor, közjegyző jelenlétében, melyet élőben és online is figyelemmel kísérhetsz majd!

Így készültünk el az idei nyereményautóval a Westend szívében!

Minden bizonnyal nem árulunk el titkot azzal, hogy ismét egy teljesen egyedi autót vihet majd haza az idei AMTS fődíjának nyertese. Kíváncsi vagy, milyen átalakításokat kapott az MX-5? Kísérd figyelemmel híreinket, hamarosan mindenre fény derül!

A nyereményautó a következő módosításokat kapta:

Futómű ST típushoz gyártott állítható futómű az O.CT Tuning Hungária Kft. kínálatából.
Abroncsok Vadonatúj TOYO Proxes abroncsok, a gumi.hu kínálatából.
Felnik Vadonatúj 18 colos Japan Racing SL01 könnyűfém felnigarnitúra a Red Sun Service kínálatából

Bodykit A autóra komplett első és hátsó spoilerből, küszöbökből álló sportos, típushoz gyártott szett került a Magnatuning kínálatából.
Dekoráció Az új színárnyalatot a SAFEX Hungary Kft. KPMF fóliái közül választottuk, a profi telepítést pedig a VIll-Fény Kft. csapata végezte
Hifi A MAC Audio hangszórókat, mélynyomót, az új erősítőt és a minőségi kábelezést, valamint a rezgéscsillapítás-hoz használt STP alapanyagot a Hififutár webshopjából szereztük be.

Multimédia A típushoz gyártott 2dines multimédiás CMP fejegységet a Gálffy Tuning kínálatában találtuk
Installáció Az igényes beépítést a Grandvoice Audio csapata végezte
Utastéri optika Az ülések és kárpitok, valamint a kormánykerék minőségi bőrözéséről a Bara Kárpit szakértelme gondoskodott. A minőségi alapanyagokat a Tibike-Bőrike Bt. szállította.


Fénytechnika A minőségi ledes és izzós fénytechnikát az Osram Magyarország hazai partnere, a lumenet.hu webáruházából válogattuk.

Kiegészítők A Mazdára a PlexiClick minőségi, láthatatlan rendszámtartói kerültek, a TunerFashion shop kínálatából
Motorolaj A minőségi Castrol motorolaj az AKH jóvoltából került az autóba
Üzemanyag A nyereményautóhoz a speciális nagy teljesítményű üzemanyagot a MOL Racing Kft., a MOL Csoport speciális üzemanyagokat fejlesztő és gyártó cége biztosította.
Szerszámok és eszközök Az autó építése a Milwaukee professzionális szerszámaival és felszerelésével történt.
Takarítás A nyereményautó makulátlan tisztaságáról az Easy Wash System gondoskodott.

 

A nyereményjáték részletes szabályzatát ezen a linken találod.

Ne feledd: az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre!

Apropó... Te megvetted már a belépőjegyed?

Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy különleges Mazda MX-5 Roadster, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről