Nyerj egy autót a belépőjegyeddel!

Ismét autót nyerhetsz az AMTS-en!

A 2010-es, 2014-es2015-ös2016-os2017-es, 2018-as, 2019-es és 2020-as évhez hasonlóan, idén újra egy autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n, ami egyenesen az AMTS tuning garázsából gurul ki!

A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki a 2020-as rendezvényünkre vásárolt teljes árú felnőtt belépőjegyét, vagy családi jegyét megtartotta (melyeket az idei rendezvényünkön használhat fel), vagy elővételben teljes árú felnőtt belépőjegyet, vagy családi jegyet vásárol a 2021-es AMTS-re. A részvétel feltétele az online regisztráció a nyereményjátékra, melynek linkjét néhány napon belül közzétesszük!

Nyereményautónk - egyben az élő autóépítés programunk alanya - idén egy különleges Mini Cooper Coupé, melyet május 27-31. között, ismét élőben építünk majd át! .

Ezt a Mini Cooper Coupét építjük át teljesen, utána akár egyetlen belépőért is a Tiéd lehet!

Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni fődíjunkat?

Elsősorban csak jól kell érezned magad a Shown! Elég jól hangzik? Na jó, azért néhány dolgra még oda kell figyelned:

  1. Használd fel megtartott 2020-as belépőid, vagy vagy vegyél legalább egy felnőtt, vagy családi jegyet az AMTS 2021-re online elővételben (1)
  2. Töltsd ki online nyereményszelvényünket legkésőbb június 27-én 12:00 óráig, melyen
     - Legyenek pontosan kitöltve a személyes adataid
     - Írd be a jegy sorszámát a nyereményszelvény megfelelő rubrikájába.
  3. Kísérd figyelemmel június 27-én 16:00 órától a sorsolást (3) a helyszínen az AMTS Nagyszínpadán, vagy pedig youtube-csatornánkon, ahol élőben sorsoljuk ki az autót!
     

(1) A játékban minden online megvásárolt teljes árú felnőtt napijegy, vagy családi jegy vehet részt. A további kedvezményes belépőkkel (gyermekjegy, Carstyling.hu klubkártyás jegy, csoportos jegy) nem vehetsz részt a játékban. A családi és a felnőtt belépő jegyenként egy darab nyereményszelvény kitöltésére jogosít fel.
(2) A Játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárok vehetnek részt
(3) A sorsoláson való részvételhez nem szükséges a rendezvény helyszínén tartózkodnod - a nyertest minden esetben telefonon értesítjük, közvetlenül a sorsolás után.

Ugye nem bonyolult? A sorsolásra 2021. június 27-én 16:00 órai kezdettel kerül sor, közjegyző jelenlétében, melyet élőben és online is figyelemmel kísérhetsz majd!

Az átépített Mini Cooper Coupét hamarosan részleteiben is megismerheted - addig is találkozzunk május 27-31. között az élő autóépítésen, melynek helyszínét hamarosan közzétesszük!

 


A nyereményjáték részletes szabályzatát ezen a linken találod.

Ne feledd: az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre!

Apropó... Te megvetted már a belépőjegyed?
 

Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy különleges Mini Cooper Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


LÉGY A PARTNERÜNK!


Kedvezményes jegyvásárlás:AMTS ONLINE EDITION

December 29-én egy nagyszabású online show keretében intettünk be a járványnak. Nézd vissza adásunkat itt!


KIEMELT PARTNER


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről