Nyerj egy autót a belépőjegyeddel!

Ismét autót nyerhetsz az UNIX-AMTS-en!

A 2010-es, 2014-es2015-ös2016-os2017-es, 2018-as, 2019-es2020-as2021-es2022-es és 2023-as évhez hasonlóan, idén újra egy autó a fődíj az UNIX - Autó, Motor és Tuning Show-n, ami egyenesen az AMTS tuning garázsából gurul ki!

A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki a 2024-es rendezvényünkre elővételben, vagy a rendezvény helyszínén teljes árú felnőtt belépőjegyet, családi jegyet, kuponkódos jegyet, vagy VIP jegyet vásárol. A részvétel feltétele az online regisztráció a nyereményjátékra, melyet erre a linkre kattintva érsz el!

Nyereményautónk - egyben az élő autóépítés programunk alanya - idén egy sportos kabrió, egészen pontosan egy 2012-es évjáratú Audi A5 S-line, melyet ismét mindenki szeme láttára, élőben építettünk át a Westend Bevásárlóközpont közepén. A jármű az AMTS történetének eddigi legértékesebb nyereményautója.

Igen! Akár egyetlen belépőért is a Tiéd lehet ez az Audi A5 Cabrio!

Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni fődíjunkat?

Elsősorban csak jól kell érezned magad a Show-n! Elég jól hangzik? Na jó, azért néhány dolgra még oda kell figyelned:

  1. Vásárolj legalább egy felnőtt, családi, kuponkódós, vagy VIP jegyet az UNIX-AMTS 2024-re online elővételben, vagy a rendezvényen (1)
  2. Töltsd ki online nyereményszelvényünket legkésőbb 2024. március 24-én 12:00 óráig, melyen
     - Legyenek pontosan kitöltve a személyes adataid
     - Írd be a jegy sorszámát a nyereményszelvény megfelelő rubrikájába.
  3. Kísérd figyelemmel 2024. március 24-én 16:00 órától a sorsolást (3) a helyszínen az UNIX-AMTS Nagyszínpadán, vagy pedig youtube-csatornánkon, ahol élőben sorsoljuk ki az autót!
     

(1) A játékban minden online, vagy fizikálisan megvásárolt teljes árú felnőtt napijegy, családi jegy, kuponkódos jegy, vagy VIP jegy vehet részt. A további kedvezményes belépőkkel (gyermekjegy, Carstyling.hu klubkártyás jegy, csoportos jegy) nem vehetsz részt a játékban. A családi és a felnőtt belépő jegyenként egy darab nyereményszelvény kitöltésére jogosít fel.
(2) A Játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárok vehetnek részt. A nyereményszelvényt itt tudod kitölteni!
(3) A sorsoláson való részvételhez nem szükséges a rendezvény helyszínén tartózkodnod - a nyertest minden esetben telefonon értesítjük, közvetlenül a sorsolás után.

Ugye nem bonyolult? A sorsolásra 2024. március 24-én 16:00 órai kezdettel kerül sor, közjegyző jelenlétében, melyet élőben és online is figyelemmel kísérhetsz majd!

Az átépített Audi A5 Cabrio-t hamarosan részleteiben is megismerheted - addig is találkozzunk február 2-7. között az élő autóépítésen, a Westend Bevásárlóközpontban!

Videó: így találtunk rá a 2024-es nyereményautóra!

Minden bizonnyal nem árulunk el titkot azzal, hogy ismét egy teljesen egyedi autót vihet majd haza az idei AMTS fődíjának nyertese.

A nyereményautó a következő módosításokat kapja:

Futómű ST típushoz gyártott állítható futómű az O.CT Tuning Hungária Kft. kínálatából.
Abroncsok Vadonatúj TOYO Proxes abroncsok, a gumi.hu kínálatából. 
Felnik Vadonatúj, 20 colos Concaver CVR2 könnyűfém felnigarnitúra a Red Sun Shop kínálatából

Fékek A típushoz gyártott első-hátsó fúrt és mart Rotinger féktárcsákat az Elaforg 2000 Kft. kínálatából választottuk.
Kipufogó Az extra hangzásról az Rieger Tuning típushoz készült kipufogórendszer gondoskodik, a BG Tuning jóvoltából.
Karosszéria A autóra első lökhárítóból, hátsó spoilerből, küszöbökből, diffúzorból, valamint szárnyból álló komplett Rieger szett kerül, a BG Tuning kínálatából.
Dekoráció Az új színárnyalatot a AH Fólia Kft. APA fóliái közül választottuk, a profi telepítést pedig a VIll-Fény Kft. csapata végzi, a PB Wraps segítségével
Hifi A mélynyomót, az új erősítőt és a minőségi kábelezést, valamint a rezgéscsillapítás-hoz használt STP alapanyagot a Hififutár webshopjából szereztük be.

Installáció Az igényes beépítést a Grandvoice Audio csapata végzi.
Multimédia A magyar nyelvesített, a legfrissebb navigációs térképadatbázissal frissített szoftvert, a kesztyűtartóba szerelt USB csatlakozást, valamint vezeték nélküli Apple CarPlay / Android Auto csatlakozást az Ingolstadt's Finest VW / Audi márkához gyártott multimédiás modulja biztosítja.
Utastéri optika Az ülések és kárpitok, valamint a kormánykerék minőségi bőrözéséről a Bara Kárpit szakértelme gondoskodik. A minőségi alapanyagokat a Tibike-Bőrike Bt. szállítja


Fénytechnika A minőségi ledes és izzós fénytechnikát az Osram Magyarország hazai partnere, a lumenet.hu webáruházából válogattuk.

Kiegészítők Az Audira a Plexiclick minőségi, láthatatlan rendszámtartói kerülnek, a Plexiclick.shop kínálatából
Motorolaj A minőségi motorolajat az A.Z. Meisterteile kínálatából választottuk az autóba.
Szerszámok és eszközök Az autó építése a Milwaukee professzionális szerszámaival és felszerelésével történik.
Takarítás A nyereményautó makulátlan tisztaságáról, valamint komplett detailng szervizéről a Glanz Brothers Car Detailing Studio csapatának szakértelme, valamint az általuk használt kiváló Globo termékek gondoskodnak.

A nyereményjáték részletes szabályzatát ezen a linken találod.

Ne feledd: az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, VIP, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre!

Apropó... Te megvetted már a belépőjegyed?


 

 

 

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről