Nyerj egy autót a belépőjegyeddel!

Ismét autót nyerhetsz az AMTS-en!

A 2010-es, 2014-es2015-ös2016-os2017-es, 2018-as, 2019-es és 2020-as évhez hasonlóan, idén újra egy autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n, ami egyenesen az AMTS tuning garázsából gurul ki!

A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki a 2020-as rendezvényünkre vásárolt teljes árú felnőtt belépőjegyét, vagy családi jegyét megtartotta (melyeket az idei rendezvényünkön használhat fel), vagy elővételben, vagy a rendezvény helyszínén teljes árú felnőtt belépőjegyet, családi jegyet, kuponkódos jegyet, vagy VIP jegyet vásárol a 2021-es AMTS-re. A részvétel feltétele az online regisztráció a nyereményjátékra, melyet erre a linkre kattintva érsz el!

Nyereményautónk - egyben az élő autóépítés programunk alanya - idén egy különleges Mini Cooper Coupé, melyet május 27 - június 23. között, ismét mindenki szeme láttára építetünk át!

Igen! Ez a Mini Cooper Coupé akár egyetlen belépőért is a Tiéd lehet!

Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni fődíjunkat?

Elsősorban csak jól kell érezned magad a Shown! Elég jól hangzik? Na jó, azért néhány dolgra még oda kell figyelned:

  1. Használd fel megtartott 2020-as, vagy 2021-es belépőid, vagy vegyél legalább egy felnőtt, családi, kuponkódós, vagy VIP jegyet az AMTS 2021-re online elővételben, az AMTS Bemutatóteremben, vagy a rendezvényen (1)
  2. Töltsd ki online nyereményszelvényünket legkésőbb augusztus 29-én 12:00 óráig, melyen
     - Legyenek pontosan kitöltve a személyes adataid
     - Írd be a jegy sorszámát a nyereményszelvény megfelelő rubrikájába.
  3. Kísérd figyelemmel augusztus 29-én 16:00 órától a sorsolást (3) a helyszínen az AMTS Nagyszínpadán, vagy pedig youtube-csatornánkon, ahol élőben sorsoljuk ki az autót!
     

(1) A játékban minden online, vagy fizikálisan megvásárolt teljes árú felnőtt napijegy, családi jegy, kuponkódos jegy, vagy VIP jegy vehet részt. A további kedvezményes belépőkkel (gyermekjegy, Carstyling.hu klubkártyás jegy, csoportos jegy) nem vehetsz részt a játékban. A családi és a felnőtt belépő jegyenként egy darab nyereményszelvény kitöltésére jogosít fel.
(2) A Játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárok vehetnek részt
(3) A sorsoláson való részvételhez nem szükséges a rendezvény helyszínén tartózkodnod - a nyertest minden esetben telefonon értesítjük, közvetlenül a sorsolás után.

Ugye nem bonyolult? A sorsolásra 2021. augusztus 29-én 16:00 órai kezdettel kerül sor, közjegyző jelenlétében, melyet élőben és online is figyelemmel kísérhetsz majd!

Így nézett ki gyárilag az idei nyereményautó

Minden bizonnyal nem árulunk el titkot azzal, hogy ismét egy egyedi autó az idei AMTS fődíja. Az igazi nagy durranás pedig, hogy az autót teljesen nyilvánosan, mindössze négy hét leforgása alatt tuningoltuk fel a Lurdy Házban, így a rendezvényig még számos helyen találkozhatsz vele!

A Mini Cooper Coupé nyereményautó a következő módosításokat kapta:

Futómű H&R típushoz gyártott ültetőrugó szett
Abroncsok Vadonatúj TOYO Proxes abroncsok, a gumi.hu kínálatából. 
Felnik Vadonatúj,  18 colos MOMO M50 könnyűfém felnigarnitúra az AKH kínálatából

Bodykit A autóra komplett első és hátsó lökhárítóból, küszöbökből, valamint sárvédőívekből álló sportos, típushoz gyártott Prior Design szett került, a Premium Car Design kínálatából.
Dekoráció Az új színárnyalatot a SAFEX Hungary Kft. KPMF fóliái közül választottuk, a profi telepítést pedig a VIll-Fény Kft. csapata végezte, a PB Wraps segítségével
Hifi és Multimédia Hertz mélynyomót, az új erősítőt, multimédiás fejegységet és a minőségi Audison Connection kábelezést, valamint a rezgéscsillapítás-hoz használt STP alapanyagot  a Hififutár webshopjából szereztük be.

Multimédia A különleges, kerek CMP multimédiás fejegységet a hazai forgalmazónál, a Gálffy Tuning kínálatában találtuk.
Installáció Az igényes beépítést a Grandvoice Audio csapata végezte.
Utastéri optika Az ülések és kárpitok, valamint a kormánykerék minőségi bőrözéséről a Bara Kárpit szakértelme gondoskodott. A minőségi alapanyagokat a Tibike-Bőrike Bt. szállította.


Fénytechnika A minőségi ledes és izzós fénytechnikát az Osram Magyarország hazai partnere, a lumenet.hu webáruházából válogattuk. Az autó típusazonos hátsó lámpáit a RS-Tuning kínálatából választottuk.

Motorolaj A minőségi Castrol motorolaj az AKH jóvoltából került az autóba
Üzemanyag A nyereményautóhoz tartozó 50.000 Ft-os üzemanyagkártyát a MOL Racing Kft., a MOL Csoport speciális üzemanyagokat fejlesztő és gyártó cége biztosította.
Takarítás A nyereményautó makulátlan tisztaságáról a Lurdy Házban őshonos Easy Wash System gondoskodott

 

A nyereményjáték részletes szabályzatát ezen a linken találod.

Ne feledd: az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre!

Apropó... Te megvetted már a belépőjegyed?
 

Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy különleges Mini Cooper Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


AMTS ONLINE EDITION

December 29-én egy nagyszabású online show keretében intettünk be a járványnak. Nézd vissza adásunkat itt!


KIEMELT PARTNER


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről