Nyerj egy autót a belépőjegyeddel!

Ismét autót nyerhetsz az AMTS-en!

A 2010-es, 2014-es2015-ös2016-os2017-es, 2018-as, 2019-es2020-as és 2021-es évhez hasonlóan, idén újra egy autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n, ami egyenesen az AMTS tuning garázsából gurul ki!

A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki a 2022-es rendezvényünkre elővételben, vagy a rendezvény helyszínén teljes árú felnőtt belépőjegyet, családi jegyet, kuponkódos jegyet, vagy VIP jegyet vásárol, vagy pedig 2021-es rendezvényünkre vásárolt felnőtt belépőjegyét, családi jegyét , vagy VIP jegyét átregisztrálta a 2022-es AMTS-re. A részvétel feltétele az online regisztráció a nyereményjátékra, melyet erre a linkre kattintva érsz el!

Nyereményautónk - egyben az élő autóépítés programunk alanya - idén egy limitált szériás Mazda MX-5 NC Roadster, melyet hamarosan ismét mindenki szeme láttára, élőben építünk át - a részleteket hamarosan közzétesszük, kövesd figyelemmel híreinket a további infókért!

Igen! Ez a Mazda MX-5 akár egyetlen belépőért is a Tiéd lehet - de előtte még jól átépítjük! 

Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni fődíjunkat?

Elsősorban csak jól kell érezned magad a Shown! Elég jól hangzik? Na jó, azért néhány dolgra még oda kell figyelned:

  1. Használd fel tavalyról átregisztrált 2021-es belépőid, vagy vegyél legalább egy felnőtt, családi, kuponkódós, vagy VIP jegyet az AMTS 2021-re online elővételben, az AMTS Bemutatóteremben, vagy a rendezvényen (1)
  2. Töltsd ki online nyereményszelvényünket legkésőbb március 13-án 12:00 óráig, melyen
     - Legyenek pontosan kitöltve a személyes adataid
     - Írd be a jegy sorszámát a nyereményszelvény megfelelő rubrikájába.
  3. Kísérd figyelemmel március 13-án 16:00 órától a sorsolást (3) a helyszínen az AMTS Nagyszínpadán, vagy pedig youtube-csatornánkon, ahol élőben sorsoljuk ki az autót!
     

(1) A játékban minden online, vagy fizikálisan megvásárolt teljes árú felnőtt napijegy, családi jegy, kuponkódos jegy, vagy VIP jegy vehet részt. A további kedvezményes belépőkkel (gyermekjegy, Carstyling.hu klubkártyás jegy, csoportos jegy) nem vehetsz részt a játékban. A családi és a felnőtt belépő jegyenként egy darab nyereményszelvény kitöltésére jogosít fel.
(2) A Játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárok vehetnek részt. A nyereményszelvényt itt tudod kitölteni!
(3) A sorsoláson való részvételhez nem szükséges a rendezvény helyszínén tartózkodnod - a nyertest minden esetben telefonon értesítjük, közvetlenül a sorsolás után.

Ugye nem bonyolult? A sorsolásra 2022. március 13-án 16:00 órai kezdettel kerül sor, közjegyző jelenlétében, melyet élőben és online is figyelemmel kísérhetsz majd!

Így találtunk rá az idei nyereményautóra

Minden bizonnyal nem árulunk el titkot azzal, hogy ismét egy teljesen egyedi autót vihet majd haza az idei AMTS fődíjának nyertese. Kíváncsi vagy, milyen átalakításokat kap majd az MX-5? Kísérd figyelemmel híreinket, hamarosan mindenre fény derül!

A nyereményjáték részletes szabályzatát ezen a linken találod.

Ne feledd: az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre!

Apropó... Te megvetted már a belépőjegyed?

Kedvezményes jegyvásárlás


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


AMTS ONLINE EDITION

December 29-én egy nagyszabású online show keretében intettünk be a járványnak. Nézd vissza adásunkat itt!


KIEMELT PARTNER


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről