Idén még többet mutatunk!

Válogatás Európa legszebb tuning autóiból, itthon soha nem látott gyöngyszemek!

2024-ben ismét rágyúrtunk a nemzetközi tuning felhozatalra! Nem csak magán építők több száz makulátlan alkotása teszi tiszteletét nálunk, de számos komoly tuning és hifi demóautó is érkezik hozzánk erre a három napra, a legnagyobb márkák kiséretében.


Tavaszi adrenalinlöket: GymkhanaDrift Bajnokság és Show!

A tavaszi szezon első nagy motorsport eseményére az AMTS-en kerül sor, egy minden eddiginél látványosabb drift show-kkal és bemutatókkal és versenyzői depóval!


Autó- és motormárkák, importőrök kiállítása - saját pavilonban!

Idén ismét nagyobb számban, külön pavilonban jelennek meg az autós-motoros importőrök az AMTS területén. A széria autók kiállításának szentelt részlegben a gyártók legújabb modelljeit ismerheted meg testközelből!


Classic Automobil Show - a veteránok szerelmeseinek!

Immáron tizedik éve, komplett tematikaként mutat be patinás veterán és oldtimer modelleket a Classic Automobil Show, a MAVAMSZ szervezésében, melyre ezúttal is külön pavilonban kerül sor.


Hírességek, élő legendák az autózás világából!

Az AMTS évek óta kiemelt találkozóhelye hazánk, valamint egyre inkább a nemzetközi autós élet kiemelt személyiségeinek. Találkozz élőben, beszélgess híres autóépítőkkel, versenyzőkkel és celebritásokkal a rendezvény keretein belül!


'50 Brothers Hot Rod Show!

Felismerhetetlenségig átalakított veterán izomautók, egyedileg épített hihetetlen járművek, pin-up lányok, valamint látványos showműsor kíséretében vár az AMTS Hot Rod szekciója!


Off-Road Show a terepjárók szerelmeseinek!

Az AMTS legfiatalabb tematikája a terepautózás világát tárja fel a látogatók előtt. Magyarok által átalakított és épített különleges terepjárók kiállítása, illetve demo off-road pályán történő bemutatkozása. A programhoz idén a motorosok nagy örömére Super Enduro verseny is párosul!


Elektromobilitás Expo: ismerkedj meg a zöld energiával!

Tematikánk idegenvezetést nyújt a környezettudatos autózás világába, ahol lerántjuk a leplet a kapcsolódó fogalmakról, valamint bemutatjuk a kínálatot. Nézz szét és ismerd meg számos márka elektromos, valamint hibrid modelljeit, valamint a teljes háttéripart, idén először egy komplett saját pavilonban!


Magyarok a világ járműgyártásában kiállítás!

Sokan nem tudják, hogy az elmúlt száztíz évben egy kis ország sok nagy alkotót adott a világ járműgyártásának. Az Autós Nagykoalíció kiállítása korhű hangulat mellett, számos látnivalót érintve kalauzolja végig a látogatót az 1900-as évek elejétől napjainkig, a járműgyártás magyar vonatkozású csodáin.


Bemutatók, folyamatos programok az egész család részére!

Programjaink között szépségverseny, autóbemutatók és show-k szerepelnek, a kültéren drift és stunt bemutatók szórakoztatják a közönséget és természetesen a legkisebbekre is gondoltunk!


Ezúttal sincs AMTS gyönyörű magyar lányok nélkül!

Az AMTS évek óta a legnépesebb hoszteszgárdával dolgozik autós rendezvények terén, kiválasztott hölgyeink pedig a Miss AMTS szépségverseny keretei között komoly díjakért versenyezhetnek a rendezvény három napja alatt!

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről