Két vadonatúj drift verseny az AMTS-en!
 

Mi vár rád 2018-ban?

Felsorolni is nehéz lenne, mi mindent láthatsz és mennyi exkluzív élmény vár Rád az Automobil és Tuning Show-n.

Hazánk legnagyobb szezonnyitó autós rendezvénye kivételes, egyben hasznos szórakozást kínál bármely korosztály részére, a show hatalmas területét csak bejárni is nehéz egyetlen nap alatt.

Jegyvásárlás
1.000+ jármű
Az autózás minden szegmenséből
10 tematika
Mely 10 különálló rendezvény is egyben
5 pavilon
Összesen 100.000 m2 beltéri és kültéri kiállítási terület
1 belépő
Amellyel mindent megnézhetsz!
 

Tuning


Nemzetközi Tuning és Hifi Show

Kelet-Közép-Európa legjelentősebb tuning showja, egyedileg átépített járművekkel, hazai és nemzetközi tuning cégek és standjaival, több, mint 15 országból.

Bővebben

Miss AMTS szépségverseny

Az AMTS immáron ötödik éve partnere a nemzetközi Miss TUNING szépségversenynek, melynek magyarországi fordulóját a show keretei között szervezik meg. A döntős hölgyek naponta három alkalommal mutakoznak be a rendezvény nagyszínpadán!

Bővebben

Carstyling.hu tuning találkozó és verseny

Magyarország legnagyobb tuning találkozója, melyen több száz hazai, és évről-évre mind nagyobb számú külföldi tuning autó vesz részt.

Bővebben

Adrenalin


Gymkhana Országos Bajnokság

Az év első motorsport eseményére hagyományosan az AMTS-en kerül sor, a Ken Block által híressé tett autós sportág színvonalas futamaival és bemutatóival - ezúttal egy vadonatúj műsorszámmal együtt!

Bővebben

Off-Road Show

Az AMTS legújabb tematikája a terepautózás világát tárja fel a látogatók előtt. Magyarok által átalakított és épített különleges terepjárók kiállítása, illetve demo off-road pályán történő bemutatkozása!

Bővebben

Folyamatos programok az egész család részére

Az AMTS Európában egyedülálló, járműbemutatókra épített beltéri színpada folyamatos shownak ad helyet. A kültéren drift és stunt bemutatók szórakoztatják a közönséget.

Bővebben

Új autók


Autómárkák, importörök kiállítása, külön pavilonban

A széria autók kiállításának szentelt csarnokban a gyártók legújabb modelljeit ismerhetik meg a látogatók, autóimportőrök, márkaképviseletek kínálatából.

Bővebben

EV-Greentech; elektromos autó kiállítás

A széria autók kiállításának szentelt csarnokban a gyártók legújabb modelljeit ismerhetik meg a látogatók, autóimportőrök, márkaképviseletek kínálatából.

Bővebben

Magyarok a világ járműgyártásában kiállítás

Knezsik István és az Autós Nagykoalíció évente megújuló tárlata korhű hangulat mellett, számos látnivalót érintve kalauzolja végig a látogatót az 1900-as évek elejétől napjainkig, a járműgyártás magyar vonatkozású csodáin.

Bővebben

Veterán


Classic Car Show

Immáron ötödik éve, teljesen különálló tematikaként mutat be patinás veterán és oldtimer modelleket az AMTS nosztalgia tárlata.

Bővebben

Amerikai autók és Hot Rodok

Felismerhetetlenségig átalakított veterán izomautók, egyedileg épített hihetetlen járművek, pin-up lányok, valamint látványos showműsor kíséretében vár az AMTS Hot Rod szekciója!

Bővebben

Hírességek, élő legendák az autózás világából

Az AMTS évek kiemelt találkozóhelye hazánk, valamint egyre inkább a nemzetközi autós élet kiemelt személyiségeinek, akikkel a látogatók személyesen is találkozhatnak a rendezvény keretei között.

Bővebben
 

Másoknak is tetszett

Ne higgy nekünk. Higgy azoknak akik már tudják milyen az AMTS!

RENGETEG ÉLMÉNY, EGY BELÉPŐVEL

Ne habozz, vásárold meg jegyed most, február 28-ig akciós árakon!

Rendeld meg belépőidet most kényelmesen, gyorsan és időben, így amellett, hogy pénzt spórolsz, még a sorban állást is elkerülheted! Ne késlekedj, kattints - az online vásárláshoz csak egy bankkártyára lesz szükséged!

Eddig vásárolhatsz még kedvezménnyel:

Jegyvásárlás

2018. FEBRUÁR 28-ig (online)

Teljes árú jegy (felnőtt) 3.500 HUF
Gyermek jegy (14 év alatt) 2.000 HUF
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) 8.500 HUF
6 éves kor alatti látogatóinknak: Ingyenes!

2018. Február 28. után

Teljes árú jegy (felnőtt) 4.000 HUF
Gyermek jegy (14 év alatt) 2.500 HUF
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) 9.500 HUF
Kedvezményes belépőjegy a helyszínen 2018-as Carstyling.hu klubkártyával: 3.000 HUF
6 éves kor alatti látogatóinknak: Ingyenes!
 

Gyakran ismételt kérdések

A belépőt online rendszerünkön keresztül bankkártyával, vagy a rendezvény nyitvatartási ideje alatt a helyszínen (készpénzzel, bankkártyával, vagy SZÉP kártyával) lehetséges megvásárolni.
A vásárláshoz működő e-mail fiókra és bankkártyára lesz szükséged, a belépőjegyed pedig e-mailben, PDF formátumban kapod meg, közvetlenül pár perccel a vásárlás után. A dokumentum kinyomtatva teljes értékű jegyként funkcionál, minden egyes jegy a rajta megjelölt számú személy egyszeri belépésre jogosít a rendezvény nyitvatartása alatt.
Belépőjegyeink mindegyike egyszeri belépésre jogosít. A jeggyel a rendezvény bármelyik napján érkezhetsz, arra a napra szól, amikor érvényesíted és addig, míg el nem hagyod a Hungexpo területét. Ha egyszer kiléptél, az érvényesített jeggyel újra belépni már aznap sem lehetséges.
A jegyek nem névre szólnak, papírra kiníomtatva szabadon átruházhatók és ajándékba adhatók. Fontos azonban, hogy a jegyek minden esetben egyszeri belépésre jogosítanak, tehát az első belépés után a rajtuk található vonalkód már nem fog működni. Mindig gondosan ügyelj, hogy senki nem másolja le a belépőjegyedet!
Nem találtad meg a választ a kérdésedre? Nézd meg az összes gyakori kérdést vagy üzenj nekünk!

Kérdésed van?

Küldj nekünk üzenetet!