Átadtuk az UNIX-AMTS 2024 nyereményautóját!

2024. május 22.

Az UNIX-AMTS 2024 nyereményautója és nyertese (fotók: Csermák Automotive)

Hazánk egyik prémum tuning találkozójának keretei között vehette át új tulajdonosa a 2024-es UNIX-AMTS nyereményautóját. A 2010-es, 2014-es2015-ös2016-os2017-es2018-as2019-es2020-as2021-es2022-es és 2023-as évhez hasonlóan ismét egy autó volt a fődíj az UNIX - Autó, Motor és Tuning Show-n, melyet a márciusi rendezvény keretei között sorsoltunk ki a felnőtt, családi, vagy VIP belépőt vásárló látogatóink között.

Az autót természetesen ezúttal sem a show ideje alatt, hanem még idén januárban, a Westend Bevásárlóközpontban felállított autóépítő arénában alakítottunk át nyilvánosan, mindössze négy nap leforgása alatt. Az egyedi kabrió - egyben az AMTS történetének legértékesebb nyereményautója - az egyik legimpozánsabb darab lett az eddigi fődíjak sorában, nem csoda, hogy rekordszámban indultak érte az online formában lebonyolított játékunk keretei között.

Idei nyertesünk, Horváth Tibor (jobbról). Bal oldalon az AMTS főszervezői: Szőke László és Nokta Balázs

A nyereményautón ezúttal is szinte minden fő momentum átalakult. Az Audi A5 Cabrio típushoz gyártott szolid, de sportos spoilerszettet, az RS-modellre hajazó első lökhárítót kapott, a stabilitásról - és persze az ültetésről - az ST állítható futóműve gondoskodik, a koronát pedig a TOYO abroncsokkal szerelt Concaver könnyűfém felniszett teszi fel a külcsínre.

A díjátadó idén a BASICS. rendezvény keretei között zajlott, a Szerencsejáték Zrt. támogatásában

A Bara kárpitnak köszönhetően gyönyörű új bőrözést, a Hififutár / Grandvoice Audio kooperációnak hála pedig minőségi audio-installációt kapott a beltér. Az autó színét egyedi fóliázással varázsolta újjá a Vill-Fény csapata, ezúttal is az AH Fólia Kft. APA bevonataival.

A gyári fékeket a Rotinger típushoz gyártott tárcsái váltották, az extra lóerőkről pedig a Rieger sportkipufogója gondoskodik. A remek autós kiegészítőket és fénytechnikát pedig az OSRAM termékei biztosították.

Az autón történt összes tuning legális, a forgalmiba bejegyzett módosítást takar, így az újdonsült nyertes teljes nyugodtsággal róhatja vele az utakat a jövőben.

Az első próba a friss bőr illatában

Az egyedi Audi A5 kabrió szerencsés új tulajdonosa pedig egy fiatal autórajongó, Hortváth Tibor lett, aki családja, valamint barátai társaságában látogatott el az UNIX-AMTS-re. Az autót - az adminisztrációs körök lefutását követően - hivatalosan május közepén vehette át, innentől pedig 100%-ban az Ő tulajdona: az AMTS szervezőcsapata az átírás, valamint az összes illeték költségét is állta.

Sok balesetmentes kilométert kívánunk az autóval!

Ezúton is sok örömteli kilométert kívánunk a nyertesnek az Audival, egyúttal pedig hatalmas köszönet illet még egyszer mindenkit, aki munkájával, segítségével bármit is hozzátett a 2024-es nyereményautónk megszületéséhez - a listát lásd a cikk végén!

Főtámogatónk:

A Miss AMTS szépségkirálynője is átvehette a nyereményautóját

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is két autó talált gazdára a díjátadónkon. Mint ismeretes, a rendezvény immáron 14. életévébe lépő szépségversenye, a Miss AMTS szintet lépett, számos újítás mellett pedig a fődíj idén is egy teljes éven át használható autó a nyertes hölgy számára.

A Miss AMTS 2024 szépségverseny fődíja egy A-osztályos Mercedes használata, egy teljes évre

A szépségverseny döntőbe jutott jelöltjei napi három alkalommal léptek fel a nagyközönség előtt, idei királynőnk pedig egy 23 éves hölgy, Ilics Szimonetta lett, aki a számos ajándék mellett egy Mercedes A-osztály használatát is megnyerte, partnerünk, a BSB Proflotta jóvoltából.

Az egyedi dekorációval pompázó hibrid járművet Szimonetta ugyanezen a napon vehette át a helyszínen, első élményeiről pedig hamarosan egy videó keretein belül is beszámol nekünk! 

Miss AMTS 2024: Ilics Szimonetta

Új nyereményautót építünk!

De az se csüggedjen, aki idén nem nyert: a jövő évi show-ra új autót építünk, melyért természetesen bárki indulhat, aki felnőtt, családi, vagy VIP jegyet vásárol a 2025. március 28-30. között zajló újabb felvonásra. A pontos részleteket - na és természetesen az új  nyereményautót - az ősz folyamán tesszük közzé oldalunkon!

Összefoglaló videónk a nyereményautó építéséről

Az Audi A5 cabrio nyereményautó módosításai és az építés partnerei:

FutóműST típushoz gyártott állítható futómű az O.CT Tuning Hungária Kft. kínálatából.
AbroncsokVadonatúj TOYO Proxes abroncsok, a gumi.hu kínálatából. 
FelnikVadonatúj, 19 colos Japan Racing JR35 könnyűfém felnigarnitúra a Red Sun Service kínálatából

FékekA típushoz gyártott első-hátsó fúrt és mart Rotinger féktárcsákat az Elaforg 2000 Kft. kínálatából választottuk.
TeljesítményAz extra lóerőkről az MTM típushoz készült chiptuningja gondoskodik a magyarországi képviselet, a Bauer Racing jóvoltából.
BodykitA autóra első és hátsó spoilerből, küszöbökből, valamint szárnyból álló Maxton Design szett kerül, a Red Sun Shop kínálatából. A hátsó diffúzor a Rieger Tuning terméke.
DekorációAz új színárnyalatot a AH Fólia Kft. APA fóliái közül választottuk, a profi telepítést pedig a VIll-Fény Kft. csapata végezte, a PB Wraps segítségével
HifiA mélynyomót, az új erősítőt és a minőségi kábelezést, valamint a rezgéscsillapítás-hoz használt STP alapanyagot a Hififutártól szereztük be.

InstallációAz igényes beépítést a Grandvoice Audio csapata végezte.
Utastéri optikaAz ülések és kárpitok, valamint a kormánykerék minőségi bőrözéséről a Bara Kárpit szakértelme gondoskodott. A minőségi alapanyagokat a Tibike-Bőrike Bt. szállította.


FénytechnikaA minőségi ledes és izzós fénytechnikát az Osram Magyarország hazai partnere, a lumenet.hu webáruházából válogattuk.

KiegészítőkA SEAT-ra a PlexiClick minőségi, láthatatlan rendszámtartói kerültek, a TunerFashion shop kínálatából
Egyedi elemekAz autóba kerülő egyedi alkatrészek és kiegészítők a KVINT-R 3D nyomtatási technológiájával készültek.
MotorolajA minőségi Castrol motorolaj az AKH jóvoltából került az autóba
Szerszámok és eszközökAz autó építése a Milwaukee professzionális szerszámaival és felszerelésével történt.
BeszerzésA nyereményautót a Das Weltauto kínálatából vásároltuk meg.
TakarításA nyereményautó makulátlan tisztaságáról az Easy Wash System gondoskodott.
TámogatóA nyereményautó építésének és díjátadójának főtámogatója a Szerencsejáték Zrt.

 

Az idei nyereményautók

Ne feledjétek, a show 2025-ben újra a jól megszokott időpontban, márciusban kerül megrendezésre, ahol minden teljes árú felnőtt, családi, vagy VIP belépőjegyet vásárló látogatónk azonos eséllyel indul jövő évi nyereményautónkért! A jegyeidet hamarosan meg tudod vásárolni a rendezvény hvatalos weboldalán, a dátumot pedig érdemes feljegyezned a naptáradba:

2025. március 28-30. AMTS!

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről