Nyerj egy autót a belépőjegyeddel!

Ismét autót nyerhetsz az AMTS-en!

A 2010-es, 2014-es2015-ös2016-os2017-es, 2018-as és 2019-es évhez hasonlóan, idén újra egy autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n, ami egyenesen az AMTS tuning garázsából gurul ki!

A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki a 2020-as rendezvényünkre vásárolt teljes árú felnőtt belépőjegyét, vagy családi jegyét megtartja (melyeket a jövő évi rendezvényünkön használhat fel), vagy  2020. december 28-ig elővételben teljes árú felnőtt belépőjegyet, vagy családi jegyet vásárol a 2021-es AMTS-re. A részvétel feltétele az online regisztráció a nyereményjátékra, melyet ezen az oldalon érhetsz el.

Nyereményautónk - egyben az élő autóépítés programunk alanya - idén egy első generációs Porsche Boxster S roadster, melyet január 30 és február 3. között a Westend Bevásárlóközpontban építettünk át.

Az AMTS 2020 fődíja!

Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni fődíjunkat?

Elsősorban csak jól kell érezned magad a Shown! Elég jól hangzik? Na jó, azért néhány dolgra még oda kell figyelned:

  1. Tartsd meg 2020-as belépőid, vagy vagy vegyél legalább egy felnőtt, vagy családi jegyet az AMTS-re online elővételben (1)
  2. Töltsd ki online nyereményszelvényünket legkésőbb december 28-án 24:00 óráig, melyen
     - Legyenek pontosan kitöltve a személyes adataid
     - Írd be a jegy sorszámát a nyereményszelvény megfelelő rubrikájába.
  3. Kísérd figyelemmel a sorsolást december 29-én, délután 17:30-tól!
     

(1) A játékban minden online megvásárolt teljes árú felnőtt napijegy, vagy családi jegy vehet részt. A további kedvezményes belépőkkel (gyermekjegy, Carstyling.hu klubkártyás jegy, csoportos jegy) nem vehetsz részt a játékban. A családi és a felnőtt belépő jegyenként egy darab nyereményszelvény kitöltésére jogosít fel.
(2) A Játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárok vehetnek részt

Ugye nem bonyolult? A sorsolásra 2020. december 29-én 16:30 órai kezdettel kerül sor, közjegyző jelenlétében, egy különleges show keretei között, melyet élőben, online kísérhetsz majd figyelemmel!

Életkép a Westend Bevásárlóközpontból, a Porsche építéséről

Minden bizonnyal nem árulunk el titkot azzal, hogy ismét egy egyedi autó az idei AMTS fődíja. Az igazi nagy durranás pedig, hogy az autót teljesen nyilvánosan, mindössze négy nap leforgása alatt tuningoltuk fel a WestEnd City Centerben, így a rendezvényig még számos helyen találkozhatsz vele!

A Porsche Boxster S nyereményautó a következő módosításokat kapta:

Futómű Vogtland típushoz gyártott  ültetőrugó szett a Vogtland Magyarország jóvoltából.
Abroncsok Vadonatúj TOYO Proxes abroncsok, a gumi.hu kínálatából. 
Felnik Vadonatúj 19 colos MOMO RF-01 könnyűfém felnigarnitúra az AKH kínálatából

Bodykit Komplett, típushoz gyártott első és hátsó lökhárítóból, küszöbökből álló sportos, típushoz gyártott FR / Rieger szett a Tuning World kínálatából.
Dekoráció Új színárnyalat a SAFEX Hungary Kft. KPMF fóliáinak köszönhetően, a profi telepítés pedig a VIll-Fény Kft. és a PB Wraps érdeme
Hifi és Multimédia Hertz mélynyomót, az új erősítőt, a Macrom multimédiás fejegységet a Hififutár webshopjából szereztük be.

Installáció Az igényes beépítést a Grandvoice Audio csapata végezte.
Utastéri optika Az ülések és kárpitok, valamint a kormánykerék nívós bőrözéséről a Bara Kárpit szakértelme gondoskodott. A minőségi alapanyagokat a Tibike-Bőrike Bt. kínálatából választottuk.


Fénytechnika A minőségi ledes és izzós fénytechnikát az Osram Magyarország hazai partnere, a lumenet.hu webáruházából válogatták. Az autó típusazonos hátsó lámpáira a RS-Tuning kínálatában találtunk rá.

Motorolaj A minőségi Castrol motorolaj az AKH jóvoltából kerül az autóba
Üzemanyag A nyereményautóhoz a speciális nagy teljesítményű üzemanyagot a MOL Racing Kft., a MOL Csoport speciális üzemanyagokat fejlesztő és gyártó cége biztosította.
Szerszámok és eszközök Az autó építése a BAHCO professzionális szerszámaival és felszerelésével történik, melyeket a Sandviken Tools Kft. forgalmazza
Takarítás A nyereményautó makulátlan tisztaságáról az Easy Wash System gondoskodott


A nyereményjáték részletes szabályzatát ezen a linken találod.

Ne feledd: az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre!

Apropó... Te megvetted már a belépőjegyed?
 

AMTS ONLINE EDITION

Készülj, mert december 29-én egy nagyszabású online show keretében intünk be a járványnak. Részletek itt!


Kedvezményes jegyvásárlás:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Porsche roadster, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről