Elkezdődött az AMTS nyereményautójának átépítése - gyere ki a WestEndbe és nézd meg élőben!

2017. január 25.

A WestEnd City Center szívében elkezdődött az AMTS nyereményautójának átépítése, melyet akár Te is megnyerhetsz! A mai naptól kezdve egészen január 29-ig követheted élőben az Audi TT Roadster átalakulását, melyet március 26-án, az Automobil és Tuning Show keretei között sorsolunk ki a Hungexpón. Ha kíváncsi vagy rá, mit is nyerhetsz, nincs más dolgod, mint kijönni a Westendbe és meglátogatni standunkat a Millenium udvarban (alsó szint közepén, a szökőkútnál).

A munkálatok ma délben kezdődtek az autó szétszedésével, és felkészítésével a tuning alkatrészek, valamint a hifi installáció beépítésére. Egy biztos, alig 5 nap múlva egy teljesen egyedi kabrió tekint majd vissza a kordonok mögül! Addig is folyamatosan tudósítunk az eseményekről, de ha az éppen aktuális állapotra vagy kíváncsi, nincs más dolgod, mint meglátogatni minket a bevásárlóközpontban.

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén márciusban. Sőt, belépőidet most akár a WestEndben is megvásárolhatod az építés ideje alatt az AMTS standon, ha éppen arra jársz.
 

 

AMTS 2019 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Hátralévő idő az AMTS-ig:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Ford Mustang Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről