2017. március 24-26. Budapest, Hungexpo

NYERJ EGY AUDI TT ROADSTERT A BELÉPŐDDEL!

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén újra egy átépített autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n, ami egyenesen az AMTS tuning garázsából gurul ki! MEGNYERNÉD? Csak egy belépőt kell venned hozzá. Görgess lejjebb a részletekért!

Kíváncsi vagy rá, hogy néz ki az átépített nyereményautó? Kattints és nézd meg, mit hoztunk ki a kabrióból, amit akár Te is megnyerhetsz!

Meg akarom nyerni az autót!

 

Gyere el és nézz meg több, mint 1.000 nemzetközi autókülönlegességet, hatalmas show és rengeteg színes program keretei között, Kelet-Közép-Európa legjelentősebb szezonkezdő autós rendezvényén. Ha szerencséd van, ráadásul akár még egy egyedi építésű autót is nyerhetsz! Ne habozz, vásárold meg jegyed most, február 28-ig akciós árakon!

Kedvezményes jegyáraink, online elővételben, 2017. február 28-ig:

Teljes árú (felnőtt) belépőjegy 3.500 HUF
Gyermek belépőjegy (14 év alatt): 2.000 HUF
Családi belépőjegy (2 felnőtt és 2 gyerek belépésére jogosít): 8.500 HUF

Eddig vásárolhatsz még extra kedvezménnyel:

Rendeld meg belépőidet most kényelmesen, gyorsan és időben, így amellett, hogy pénzt spórolsz, még a sorban állást is elkerülheted! Ne késlekedj, kattints - az online vásárláshoz csak egy bankkártyára lesz szükséged!

Vedd meg a jegyed most kedvezményesen!

Miért érdemes kilátogatni az AMTS-re 2017-ben?

1.000+ jármű Az autózás minden szegmenséből
10 tematika Mely 10 különálló rendezvény is egyben
5 pavilon Összesen 90.000 m2 beltéri és kültéri kiállítási terület
1 belépő Amellyel mindent megnézhetsz!

Felsorolni is nehéz lenne, mi mindent láthatsz és mennyi exkluzív élmény vár Rád az Automobil és Tuning Show-n. Hazánk legnagyobb szezonnyitó autós rendezvénye kivételes, egyben hasznos szórakozást kínál bármely korosztály részére, a show hatalmas területét csak bejárni is nehéz egyetlen nap alatt. Összeszedtünk egy kis ízelítőt a 2017-es AMTS kiemelt programjaiból!

Belépőddel egy átépített Audi TT Roadstert nyerhetsz!

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén újra egy átépített autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n, ami egyenesen az AMTS tuning garázsából gurul ki! Idén ismét egy vérbeli kétüléses kabrió a fődíj, mégpedig egy Audi TT Roadster!

Idén azonban nem csak maga a nyeremény exkluzív! Az AMTS hagyományos élő autóépítés programja ezúttal még jóval a rendezvény előtt lezajlik, méghozzá nem is akárhol: január 25-29 között, a WestEnd City Center szívében felállított AMTS standon alakítjuk át az autót, mindenki szem láttára élőben, mindössze néhány nap leforgása alatt! 

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén. Sőt, belépőidet akár a WestEndben is megvásárolhatod hoszteszeinktől az építés ideje alatt az AMTS standon, ha éppen arra jársz. Az átépített Audi TT márciusban, az AMTS harmadik napján kerül kisorsolásra - addig pedig még sok helyen találkozhatsz majd vele!

Nyerni akarok, megveszem a belépőm most! További információk

Így épült át élőben 2016-os nyereményautónk, a BMW Z4 Roadster!

Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni fődíjunkat?

Elsősorban csak jól kell érezned magad a Shown! Elég jól hangzik? Na jó, azért néhány dolgra még oda kell figyelned:

 1. Vegyél teljes árú, vagy családi jegyet az AMTS-re (1), akár online elővételben, akár a WestEndben felállított standunkon, akár a rendezvény nyitvatartása alatt a helyszíni pénztárakban.
 2. Látogass ki az AMTS-re március 24-26. között bármikor
 3. Véletlenül se dobd el a belépőjegyedet!
 4. Gyere az AMTS központi standjára az "A" pavilonban és vegyél részt a játékban. (2)
  a. Töltsd ki a nyereményszelvényt, melyen
   - Legyenek pontosan kitöltve a személyes adataid
   - Válaszold meg helyesen a három kvíz kérdést
   - Írd be a jegyen található vonalkód alatt lévő számsort a nyereményszelvény
     megfelelő rubrikájába.
  b. Érvényesíttesd le a jegyedet a hostessekkel
  c. Dobd be a kitöltött nyereményszelvényt a gyűjtőládába (3)
 5. Ne dobd el a leérvényesített belépőjegyedet!

(1) A játékban minden online vagy a pénztárakban megvásárolt teljes árú felnőtt napijegy, vagy családi jegy vehet részt. A további kedvezményes belépőkkel (gyermekjegy, Carstyling.hu klubkártyás jegy, csoportos jegy) nem vehetsz részt a játékban. Amennyiben online vásároltad a belépőjegyed, mindenképpen nyomtasd ki és úgy hozd a show-ra, mert a hoszteszek csak ebben a formában tudják majd érvényesíteni! A családi és a felnőtt belépő jegyenként egy darab nyereményszelvény kitöltésére jogosít fel.
(2) A Játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárok vehetnek részt
(3) Amennyiben nincs leérvényesítve a jegyed a nyereményszelvényt nem lehet bedobni a gyűjtőládába

Ugye nem bonyolult? Ha mégis, akkor sincs baj, hoszteszeink a helyszínen mindenben segítenek. A sorsolás 2017. március 26-án 16 órai kezdettel az "A" pavilonban lévő nagyszínpadon kerül lebonyolításra, közjegyző jelenlétében. 

A rendezvény játékszabályzatát ezen a linken találod

Pillanatkép az Audi élő átépítésről, a WestEnd City Centerben

Már kész is az autó! Kíváncsi vagy, hogyan épült át az Audi?

A 2010-ben debütált műsorszám nagy sikerére való tekintettel, immáron hatodik éve kerül sor élő autóépítésre az AMTS programjai között: néhány nap leforgása alatt a műanyagos munkáktól kezdve, a futóművön, a felnin, a dekoráción, az utastér és hifi beépítésen keresztül szinte minden átalakításra kerül donor autónkon, melynek épülését élőben követheted majd nyomon. A választott alanyunk ismét egy vérbeli kétüléses sportautó, 2017-ben egy Audi TT Roadster szépül meg és talál új gazdára az AMTS-nek köszönhetően!

Idén azonban kicsit csavartunk a dolgon: az AMTS hagyományos „Élő Autóépítés” programjára – mely során a nyereményautó teljesen átalakul – ezúttal nem a kiállítás kapuin belül, hanem két hónappal a rendezvényt megelőzően, teljes nyilvánosság előtt, a WestEnd City Centerben került sor.

Az Audi - példaértékűen - 100%-ig legális, forgalmi engedélybe bejegyzett módosításokat kapott, mellyel újdonsült tulajdonosa teljes biztonsággal közlekedhet majd a hazai utakon.

Az Audival a rendezvényig számos helyen találkozhatsz még, kövesd az amts.hu híreit a részletekért!

Nyerni akarok, megveszem a belépőm most!

Tuning és hifi show: átépített autók 15 országból!

A 2006 óta megrendezésre kerülő, évek óta egyre több nemzetközi látványosságot felvonultató Carstyling.hu Tuning Show idén tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre. A rendezvény nem csak hazánkban számít az ország legnagyobb autós eseményének, de mára a nemzetközi autós és tuning szféra is az év egyik jelentős szakmai és szórakoztató kiállításaként tartja számon.

Az egyedileg átépített autók, hazai és nemzetközi tuning cégek és klubok standjainak színes felhozatala mellett, a Tuning Show idén is számos közkedvelt programmal várja a nagyérdeműt. A rendezvény Európában egyedülálló, autós nagyszínpadán nagy szerepet kapnak a szebbik nem képviselői is, a MISS AMTS szépségverseny, valamint a show saját lánycsapata, a Carstyling Dolls tüzes műsorai formájában, továbbá vendégünk lesz Európa tuning szépségkirálynője, Julia Oemler is!

Érdekel, megveszem a belépőm most! További információk

Minden eddiginél erősebb nemzetközi felhozatal és hazánk legszebb tuning autói!

Az évről-évre népesebb külföldi vendégautó-tábor, valamint az új hazai építések tekintetében két külön tuning pavilon nyílik a rendezvényen, a fő csarnokban pedig olyan nemzetközi szenzációk várhatók, amelyeket még nem látott Magyarország!

A Carstyling.hu Tuning Show növekedését mi sem bizonyítja jobban, mint az évek óta egyre növekvő állandó külföldi jelenlét, mely évről-évre rekordot dönt. Az Európa 15 országából érkező friss autócsodák listáját nem csak magán építők makulátlan alkotásai teszik ki, de számos komoly tuning és hifi demóautó is érkezik hozzánk erre a három napra, a legnagyobb márkák képviseletében.

Annyi biztos, hogy már csak a felvonultatott külföldi géppark tekintetében is bárki megtalálja majd a saját stílusát - újra csúcskategóriás, legnagyobbrészt itthon még sohasem látott tuning gyöngyszemek érkeznek hazánkba erre a három napra!

Kapcsolódó híreink

Érdekel, megveszem a belépőm most!

Egy kis ízelítő az AMTS 2016 átépített gyöngyszemeiből

Új autót vásárolnál? Nézd meg egy helyen a legfrissebb modelleket!

Az AMTS-en évek óta megszokott jelenség az autós importőrök, márkaképviseletek kiállítása. Örömmel jelenthetjük, hogy ezen a téren rendezvényünk igen nagyot lép előre: az új autós tematika számára az AMTS külön csarnokot szentel, ahol egyben nézheti meg mindenki a piacon elérhető kínálatot!

Idén minden eddiginél nagyobb számban jelennek meg autós importőrök az AMTS területén. A széria autók kiállításának szentelt részlegben a gyártók legújabb modelljeit ismerheted meg testközelből, több, mint 20 márka kínálatából!

A márkastandok mellett, kifejezetten típus szerint szelektálva három tematikus "zónát" is létrehoztunk az új modelleknek:

 • EV-GreenTech - ismerkedj meg a zöld energiával!
 • SUV Zóna - hobbiterepjárók egy helyen!
 • Cabrio kiállítás - tetőt le és készülj a tavaszra!

Érdekel, megveszem a belépőm most! További információk

Összefoglaló a 2016-os AMTS importőri felhozataláról.

Az AMTS-en kiállító autómárkák 2017-ben

A rendezvényen megjelenő importőrök, márkaképviseletek listáját hamarosan ezen az oldalon találod!

EV-Greentech - Elektromos Autó Kiállítás

Új tematikánk, az EV-GreenTech idegenvezetést nyújt a környezettudatos autózás világába, ahol lerántjuk a leplet a kapcsolódó fogalmakról, valamint bemutatjuk a kapcsolódó kínálatot. Nézz szét és ismerd meg számos márka elektromos, valamint hibrid modelljeit. Tekints be az autózás új korszakába!

Az AMTS először vonultatja fel külön reprezentatív szakkiállításon az új elektromos és plug-in hibrid modelleket, amelyek forradalmi változást hoznak a mobilitásban. A show azt kívánja bemutatni a látogatóknak, hogy ezek a járművek a világ autóipari innovációjának csúcstermékei, és a bennük alkalmazott megoldások együttesen szolgálják mind a gyártók, mind az autósok legfontosabb céljait a 21. században: nagyobb biztonságot (mind az élet-, mind a vagyonbiztonság terén), nagyobb hatékonyságot (az üzemanyagfelhasználás és az energiatakarékosság, illetve a környezetvédelem terén) és nagyobb kényelmet, illetve megbízhatóságot.

SUV Zóna - hobbiterepjárók egy helyen!

Új tematikánkban a méltán népszerű sport- és szabaidőautó kategóriát vesszük alaposan górcső alá és egyben felvonultatjuk a kapcsolódó járműparkot is. Nézz szét és ismerd meg számos márka SUV modelljét!

Válassz kabriót az AMTS-en!

Élmény... élmény... élmény... kell egy kabrió tavaszra-nyárra-õszre? Ha még nincs meg az igazi, akkor itt érdemes lesz körülnézni: az AMTS részeként ismét megrendezésre kerül a Cabrio kiállítás.

A kabrió kocsik egy speciális kategória az autóiparon belül, egy különleges életérzést árasztó szegmens, ami sokkal több embert hoz lázba vagy visz el képzeletben egy „nagy kalandra” mint sem azt gondolnánk. Tulajdonképpen ez a gondolat inspirálta kiállítás megszervezésének elindítását. Arról a nem mellékes tényről sem megfeledkezve, hogy 23 gyártó 58 modelljéről beszélünk, melyekből egy igen szép palettát állítunk össze a Hungexpo "G" pavilonjában.

Érdekel, megveszem a belépőm most!

Külön pavilon a veteránok szerelmeseinek!

Immáron negyedik éve, teljesen különűlló tematikaként mutat be patinás veterán és oldtimer modelleket a Classic Car Show, valamint sor kerül az AMTS kortörténeti tárlatára, a Magyarok a Világ Járműgyártásában kiállításra is.

Az AMTS egyik fő törekvése, hogy az autózás szerelmeseinek egyre szélesebb rétegeit csalogassa a vásárterület pavilonjaiba, hiszen mára már messze nem csupán a szűken vett tuning-gépek seregszemléje az AMTS. A vadonatúj autók mellett a veterán járművek is helyet kaptak.

A Magyar Veteránjárművesek Szövetsége (MAVAMSZ) ez alkalommal új helyre költözik és a vásárterület "F" pavilonját tölti meg szebbnél-szebb, többségükben muzeális minősítéssel rendelkező járművekkel. Az Autós Nagykoalíció által szervezett Magyarok a Világ Járműgyártásában kiállítás pedig számos hírességgel, a tavalyihoz képest jelentősen kibővített területen kerül megrendezésre a "G" pavilonban.

Érdekel, megveszem a belépőm most! További információk

Időutazás a múltból a jelenbe: kortörténeti kiállítás, nemzetünk nagyjaival

Az elmúlt száztíz évben egy kis ország sok nagy alkotót adott a világ járműgyártásának. Az autórajongók többsége méltatlanul keveset tud arról, hogy a magyar szakemberek, mérnökök, formatervezők milyen kiemelkedő szerepet játszanak a világhírű járművek tervezése során, és milyen innovatív megoldásokkal segítik az autóipar dinamikus fejlődését. Ezért az Autós Nagykoalíció megeleveníti a múltat, a jelent és a jövőt, a Magyarok a Világ Járműgyártásában elnevezésű izgalmas tematikus kiállításon, amely immár 5. alkalommal kalauzolja végig az érdeklődőket az autóipar évszázados történelmén a "G" pavilonban.

Minden magyar ember büszkén gondolhat arra, hogy honfitársaink milyen nagy mértékben voltak és vannak jelen a technológia csúcsát képviselő járműipari fejlesztésekben. A hazai járműipar minden korszakát és mérföldkövét felidéző tárlat egy soha nem látott installáción keresztül teszi kézzel foghatóvá azokat az innovatív eszközöket és járműveket, melyeket a magyarság adott a világ mobilitásának. A kiállítás idén több, mint 1.000 négyzetméteren kerül megrendezésre.

„Ha elég szorgalmas és tehetséges vagy, eljuthatsz a világ tetejére!”

Ezzel az üzenettel szólítja meg a fiatalokat a magyar járműipar csúcsteljesítményeit felvonultató kiállítás. Az idei esemény célja a fiatalok számára vonzóvá tenni a járműipari szakmákat. Ennek érdekében jelenik meg a kiállítás programjában a „jövő utcája”, ahol a gyártók és az importőrök bemutatják azokat a diagnosztikai berendezéseket, amelyek nélkülözhetetlenek egy mai jármű szakszerű szervizeléséhez és karbantartásához, valamint egy modern szerviz legális működéséhez.

A kiállítás központi eseménye március 24-én, 13 órakor kezdődik, ahol egy 90 perces élő show-ban állnak a nagyérdemű elé a kiállított járművek tervezői és képviselői, akik személyes bizonyságukkal igazolják, hogy a kiállítás mottója - miszerint „ha elég szorgalmas és tehetséges vagy, eljuthatsz a világ tetejére” - nem csak egy frázis.

Érdekel, megveszem a belépőm most!

Összefoglaló a 2016-os AMTS veterán pavilonjáról és a kortörténeti kiállításról


Szezonnyitó nemzetközi tuning találkozó és verseny!

Az AMTS immár hagyományosan ad otthont Magyarország legnagyobb tuning találkozójának, melyen több száz hazai, és az évek elteltével mind nagyobb számú külföldi tuning autó vesz részt. Nézd meg elsőként 2017 legfrissebb építéseit, egy hatalmas szezonkezdő találkozón!

Évkezdő adrenalinlöket: Gymkhana Országos Bajnokság!

Ahogyan már hatodik éve hagyományosan, 2017-ben is velünk indul az autósport szezon. Légy szemtanúja az első versenynek, nemzetközi profikkal, sok száz lóerős autókkal és hazánk legjobbjaival, egy újabb színvonalas viadalban!


Hírességek, élő legendák az autózás világából!

Az AMTS évek óta kiemelt találkozóhelye hazánk, valamint egyre inkább a nemzetközi autós élet kiemelt személyiségeinek. Találkozz élőben, beszélgess híres autóépítőkkel, versenyzőkkel és celebritásokkal a rendezvény keretein belül!

Rusty Rodders Hot Rod Show!

Felismerhetetlenségig átalakított veterán izomautók, egyedileg épített hihetetlen járművek, pin-up lányok, valamint látványos showműsor kíséretében vár az AMTS Hot Rod szekciója!


EV-GreenTech: ismerkedj meg a zöld energiával!

Új tematikánk idegenvezetést nyújt a környezettudatos autózás világába, ahol lerántjuk a leplet a kapcsolódó fogalmakról, valamint bemutatjuk a kínálatot. Nézz szét és ismerd meg számos márka elektromos, valamint hibrid modelljeit!

SUV Zóna - hobbiterepjárók egy helyen!

Új tematikánkban a méltán népszerű sport- és szabaidőautó kategóriát vesszük alaposan górcső alá és egyben felvonultatjuk a kapcsolódó járműparkot is. Nézz szét és ismerd meg számos márka SUV modelljét!


Cabrio kiállítás - tetőt le és készülj a tavaszra!

Élmény...élmény...élmény...kell egy kabrió tavaszra-nyárra-õszre? Jó ötlet, ha pedig még nincs meg az igazi, akkor itt érdemes lesz körülnézni. A Cabrio Magazin szervezésében tovább folytatjuk a 2016-ban nagy sikerrel debütált tematikát.

Magyarok a világ járműgyártásában kiállítás!

Sokan nem tudják, hogy az elmúlt száztíz évben egy kis ország sok nagy alkotót adott a világ járműgyártásának. Az Autós Nagykoalíció kiállítása korhű hangulat mellett, számos látnivalót érintve kalauzolja végig a látogatót az 1900-as évek elejétől napjainkig, a járműgyártás magyar vonatkozású csodáin.


Bemutatók, folyamatos programok az egész család részére!

Európában egyedülálló, kifejezetten járművek bemutatására épített beltéri színpadunk folyamatos show-nak, szépségversenynek, koncerteknek és bemutatóknak ad helyet. A kültéren drift és stunt bemutatók szórakoztatják a közönséget és természetesen a legkisebbekre is gondoltunk!

Ezúttal sincs AMTS gyönyörű magyar lányok nélkül!

Az AMTS évek óta a legnépesebb hoszteszgárdával dolgozik autós rendezvények terén, kiválasztott hölgyeink pedig a Miss AMTS szépségverseny keretei között nemzetközi megmérettetésen vehetnek részt a rendezvény három napja alatt!


Csatlakozz és ne maradj le semmiről!

Kövesd weboldalunkat, közösségi felületeinket és értesülj elsőként az Automobil és Tuning Show legfrissebb híreiről és újdonságairól. A nyitásig rengeteg meglepetéssel jelentkezünk - ne maradj le róluk!

Kövess minket Facebookon
Iratkozz fel hírlevelünkre

Mi az Automobil és Tuning Show?

A szolgálati válasz, hogy az AutoMobil és Tuning Show Közép-Kelet Európa legnagyobb élményközpontú autókiállítása. Egy évről-évre növekvő rendezvény, mely egyre több kiállítónak, premiernek, valamint exkluzív látnivalónak ad otthont: vitathatatlanul az egyik legnagyobb potenciállal rendelkező magyar kiállítás. Noha az összes állítás igaz, de az elmúlt 12 évben nem azért voltunk sikeresek, mert válaszaink a megszokottak lettek volna... sőt.

De akkor mi is az AMTS?

 • Egy varázslatos hely, ahol különböző világok találkoznak egymással
 • Egy színes kavalkád, ahol a pörgés és a nyugalom kéz a kézben jár
 • Egy exkluzív show, ami garantáltan beleég a retinádba
 • Egy különleges üzleti környezet, ahol új lehetőségek nyílnak meg partnereink számára
 • Egy közösségi esemény, ahol a megszállottak és csodálóik megismerik egymást

...még hosszan lehetne folytatni. Az AMTS sokkal több, mint gondolnád. Tapasztald meg Te is rendezvényünk páratlan sokszínűségét!

Kattints és ismerd meg az AMTS-t közelebbről!

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Kérdésed van az Automobil és Tuning Show-val kapcsolatban? Nézz szét weboldalunkon is, ahol rengeteg infót találhatsz a rendezvényről. Ha elakadtál, tedd fel a kérdésed e-mailben és segítünk!

A belépőt online rendszerünkön keresztül bankkártyával, vagy a rendezvény nyitvatartási ideje alatt a helyszínen (készpénzzel, bankkártyával, vagy SZÉP kártyával) lehetséges megvásárolni.
A vásárláshoz működő e-mail fiókra és bankkártyára lesz szükséged, a belépőjegyed pedig e-mailben, PDF formátumban kapod meg, közvetlenül pár perccel a vásárlás után. A dokumentum kinyomtatva teljes értékű jegyként funkcionál, minden egyes jegy a rajta megjelölt számú személy egyszeri belépésre jogosít a rendezvény nyitvatartása alatt.
A nyereményjátékon kizárólag a teljes árú felnőtt, valamint a családi jeggyel lehet nevezni. A többi jegytípussal (Carstyling.hu klubkártyás jegy, gyermekjegy, sajtóbelépő, nyereményjegy stb) a játékon nem tudsz részt venni. További infók a nyereményjátékról itt!
Belépőjegyeink mindegyike egyszeri belépésre jogosít. A jeggyel a rendezvény bármelyik napján érkezhetsz, arra a napra szól, amikor érvényesíted és addig, míg el nem hagyod a Hungexpo területét. Ha egyszer kiléptél, az érvényesített jeggyel újra belépni már aznap sem lehetséges.
A jegyek nem névre szólnak, papírra kiníomtatva szabadon átruházhatók és ajándékba adhatók. Fontos azonban, hogy a jegyek minden esetben egyszeri belépésre jogosítanak, tehát az első belépés után a rajtuk található vonalkód már nem fog működni. Mindig gondosan ügyelj, hogy senki nem másolja le a belépőjegyedet!
© Tuning Show Kft. | www.amts.hu | www.automobiltuningshow.hu | kontakt