Új autót vásárolnál? Idén is irány az AMTS!

2019. március 21.

Összefoglaló az AMTS 2018 importőri kiállításáról

Hazánk legnagyobb szezonkezdő benzingőzös rendezvényén évek óta megszokott az autóimportőrök, márkaképviseletek megjelenése. A 2017-es év egyik óta, az új autós tematika külön pavilonba költözött, ahol szalonkörülmények között, egyben nézhette meg minden látogató a piacon aktuálisan elérhető kínálatot.

Az immáron harmadik éve remekül működő konstrukciót folytatva, természetesen az idei felvonáson is teljesen önálló részleget kapnak a szalonautók. A Hungexpo legújabb és legmodernebb, „G” jelű csarnokában, a gyártók legújabb modelljei ismerhetők meg testközelből, több, mint 25 márka kínálatából!

A márkastandok mellett pedig három további tematikus „zónát” is tartogat az AMTS új autós részlege.

EV-GreenTech – Elektromos Autó Kiállítás

Az AMTS ismét külön, reprezentatív szakkiállításon vonultatja fel a piacon elérhető új elektromos és plug-in hibrid modelleket, valamint a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat, amelyek forradalmi változást hoznak a mobilitásban. Az EV-GreenTech jelenleg hazánk legnagyobb e-mobilitási kiállítása, mely a világ autóipari innovációjának csúcstermékeit mutatja be a látogatóknak, melyek a bennük alkalmazott megoldásokkal  együttesen szolgálják mind a gyártók, mind az autósok legfontosabb céljait a 21. században. A járművek mellett számos kapcsolódó aktivitás, valamint a témához kötődő kiállító is bemutatkozik a látogatóknak, akik közelebbről is megismerkednének a „zöld” autózás világával.

További infók itt!

Összefoglaló az AMTS 2018 tematikus új autós kiállításairól

SUV és Pickup Zóna - hobbiterepjárók egy helyen!

Az új autó eladások listáján a városi terepjárók (SUV) továbbra is rendkívül előkelő helyet foglalnak el.  Nem kérdés, hogy az AMTS Autó Show idén is külön részleget szentel ennek a fontos  szegmensnek. A szakkiállítás a méltán népszerű sport- és szabaidőautó kategóriát veszi alaposan górcső alá, a tavalyinál még bővebb tárlat mellett pedig idén a Pickupok világával is kiegészül, egyben felvonultatva a kapcsolódó járműparkot. 

További infók itt!

Gyári csúcsragadozók – bemutatkozik a legfelső kategória!

Az AMTS vadonatúj tematikájában a kiállító autómárkák legsportosabb, luxus modelljeit ismerhetik meg a látogatók, egy helyre gyűjtve. A „high-end” gépjárművek speciális kategóriát foglalnak el az autóiparon belül, egy különleges életérzést árasztó szegmens, ami sokkal több embert hoz lázba vagy visz el képzeletben egy „nagy kalandra” mint azt gondolnánk. Ez a gondolat inspirálta az új kiállítás elindítását, mely igen szép palettával várja az érdeklődőket.

További infók itt!

Az újautók jegyében is – Magyarok a Világ Járműgyártásában kiállítás

Új modellekkel az immáron hatodik éve, ezúttal rekord méretű területen megszervezésre kerülő kortörténeti tárlaton is találkozhatnak a látogatók. Knezsik István (Autós Nagykoalíció) védnöksége alatt, a hazai járműipar minden korszakát és mérföldkövét felidéző tárlat vadonatúj installáción keresztül teszi kézzel foghatóvá azokat az innovatív eszközöket és járműveket, melyeket a magyarság adott a világ mobilitásának, a földi mellett a vízi és a légi közlekedés vívmányait is a „G” pavilon falai közé hozva.

A grandiózus kiállítás statikus elemei mellett, a központi eseményre március 23-án, 13 órától kerül sor, ahol az AMTS hivatalos megnyitóját követő élő show-ban olyan vendégek lépnek a színpadra, akik tálentumaik és személyes történeteik révén kapcsolódnak a kiállított járművekhez.

„Az esemény fő célja a járműipar világát szerethetővé tenni a pályaválasztás előtt álló fiatalok és szüleik számára, valamint bemutatni az autóiparhoz kapcsolódó képzések nyújtotta perspektívákat. Az 2019-es AMTS tematikus kiállítására meghívott feltalálók, mérnökök és formatervezők személyes bizonyságukkal igazolják, hogy mottónk - miszerint ha elég szorgalmas és tehetséges vagy, eljuthatsz a világ tetejére - nemcsak egy frázis” - nyilatkozta Knezsik István.

További infók itt!

A nemzetközi Automobil és Tuning Show idén öt pavilont és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!

Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:

 • Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja
 • Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása
 • EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
 • Classic Automobil Show - restaurált klasszikus autók, veteránok
 • Magyarok a világ járműgyártásában - hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
 • DRIFT és GYMKHANA Bajnokság – A látványos autósportok exkluzív versenye
 • OFF-ROAD Show – Minden, ami terep, épített, látványos pályán
 • Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása
 • Tuning találkozó és kiállítás - több száz magánépítő és klub bemutatkozása
 • Gyári Csúcsmodellek – exkluzív tárlat a márkák sportmodelljeiből
 • SUV Zóna – szabadidőautó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
 • Egész napos programok – kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak

Az Automobil és Tuning Show nyitva tartása:

 • március 22-23: 9:00-19:00 óráig
 • március 24: 9:00-18:00 óráig
   

AMTS hivatalos megnyitó, sajtótájékoztató és élő show:

 • március 22 (péntek), G-Pavilon, 13:00 órától
   

Kerüld el a sorban állást! Kattints és vedd meg a belépőd kényelmesen és gyorsan online rendszerünkön keresztül!

 

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről