Miss AMTS 2017 - lezajlott az elődöntő!

2017. február 20.

Miss AMTS elődöntő. Összes fotónkért kattints ide!

Miközben autók és programok terén is hihetetlen komoly élményanyag szerveződik a március 24-26. között esedékes AutoMobil és Tuning Show-ra, a kiállítás egy másik fontos aspektusa terén is zajlanak az előkészületek. Ez pedig nem más, mint a Miss AMTS szépségverseny, mely immáron hetedik éve várja hazánk legszebb hölgyeit!

Az AMTS nemzetközi szépségversenyének idén is hatalmas a tétje: a verseny főtámogatója, a MissQ értékes ajándékai mellett az idei királynő a szervezők költségén utazik kontinensünk legnagyobb tuning kiállítására, a Tuning World Bodensee-re április 28 és május 1. között, hogy hazánk színeiben indulhasson a világhírt jelentő Miss Tuning szépségverseny koronájáért is. A hazai győztes automatikusan a nemzetközi verseny döntőjébe kerül, e téren tehát igencsak fontos állomás a Miss AMTS-en elért első helyezés!

A jelentkezők fürdőruhában is felvonultak

A Miss AMTS eddigi jelöltjeit a belvárosi Hipnotiq klubban tartott színvonalas gála keretei között, múlt pénteken mutatta be a versenyt jegyző SQUAD modellügynökség. A számos jelentkező közül ez alkalommal kilenc lány került kiválasztásra, három hely pedig még továbbra is szabad hazánk legszebb hölgyei előtt: a szervezők egészen március 8-ig várják a versenyen indulni kívánó királynőjelöltek jelentkezését, mindennek menetéről bővebb infót ezen az oldalon találhatsz!

Miss AMTS szépségverseny és a Miss Tuning

Immáron negyedik éve, hogy a Carstyling.hu és az AMTS a világszerte ismert MISS TUNING naptár hivatalos partnere, ennek köszönhetően pedig egy ízben magyar helyszíneken és hazai autók bevonásával készülhetett el a neves kiadvány, a németek 2013-as királynőjével, Leonie Hagmeyer-Reyinger-rel.

A Budapesten fotózott színvonalas naptár nem csak hazánk idegenforgalmi szépségeinek hozott ismertséget, de a Tuning World Bodensee csapatával azóta is tartó remek partneri viszonynak köszönhetően, a Miss AMTS győztese automatikusan bekerül a MISS TUNING nemzetközi döntőjébe, ahol hazánk színeiben versenyezhet az európai tuning szépségkirálynő koronájáért!

Az elmúlt években már három királynőutazott ki az AMTS csapatával a német megmérettetésre, az ő tapasztalataikról, valamint magáról a Miss Tuning versenyről és a naptárról itt olvashatsz bővebben.

A hazánkban fotózott Miss Tuning verkfilmje, magyar feliratokkal

A MISS TUNING döntőseit több ezer jelentkező közül választják ki szerte Európából, ami nem csoda, hiszen a nyeremények fantasztikusak: Bodensse királynője saját autót kap egy teljes évre, minden hónapban legalább egyszer exkluzív program és fotózás várja valahol Európában a németek szervezésében, továbbá vele készül el a jövő évi MISS TUNING naptár, ami nem csak világraszóló ismertséget, de a fotózással egy exkluzív egyhetes utazást is tartogat a számára!

A Miss AMTS 2015 TOP 3-asa és a Miss Tuning tavalyi királynője, Veronika Klimovits

Jelentkezz Te is!

Amennyiben kellően felkészültnek érzed magad a kihívásra, szeretnél értékes ajándékokért versenyezni, egyúttal esélyt szerezni egy nemzetközi megmérettetésre, az [email protected] email-címre várjuk fényképekkel, és néhány adatoddal (név, születési dátum, telefonszám) alátámasztott jelentkezésed. A jelentkezők közül, előzetes válogatást követően 10, a szervezők által kiválasztott hölgy vehet részt a háromnapos megmérettetésen.

Jelentkezési feltételek:

  • 2017. április 28-ig betöltött 18. év (akkor is jelentkezhetsz, ha fiatalabb vagy, de a Miss Tuning versenykiírása miatt nem nyerheted meg a versenyt, a Bodenseehez utazó lánynak a kinti verseny idején már be kell töltenie a 18-at).
  • Nincs megkötés magasságra
  • Ízléses tetoválás nem kizáró ok
  • Legalább középszintű angol vagy német nyelvtudás kötelező, ennek híján problémák lehetnének a kinti versenyen (a nyelvtudás hiánya automatikusan azt jelenti, nem nyerheted meg a versenyt)
  • Ne késlekedj, jelentkezz: a határidő 2017. március 8!

A verseny zsűrijében a Tuning World Bodensee szervezői, valamint személyesen az aktuális német szépségkirálynő, Julia Oemler is helyet fog foglalni, aki a show exkluzív vendége lesz!

A Miss AMTS elődöntő gáláján készült képeket ezen a linken találod!

Partnereink

A Miss AMTS szépségverseny kiemelt partnere és lebonyolítója a SQUAD hosztesz- és modellügynökség.  Hazai támogatóink a MISSQ és a CarsAndGirls, a lista pedig folyamatosan bővül - figyeld híreinket, nem kis meglepetésekkel várunk még a versenyt illetően!

Annyi biztos, hogy 2017-ben sem fogunk hiányt szenvedni a szebbik nem képviselőiből: az AMTS immár hagyományosan a legnagyobb hazai hoszteszgárdával büszkélkedhet autós megmozdulások terén! A járművek mellé elengedhetetlen szexi hölgyeken túl, számos műsorszám, táncos bemutató és divatbemutató örvendezteti majd a férfitársadalmat, a show mindhárom napján.

AMTS 2020 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Kedvezményes jegyvásárlás:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Porsche roadster, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről