Scrabble társasjáték a családi jegyed mellé!

Most érdemes igazán családi jegyet venned az AMTS-re: az első 200 vásárlónk, aki CSALÁDI JEGYET vált (vagy már váltott) a 2022-es rendezvényre, most egy Scrabble társasjátékot is kap a belépője mellé, a fenntarthatóság mellett elkötelezett partnerünk, a Mattel jóvoltából!

Az ajándék

Az első 200 CSALÁDI AMTS BELÉPŐJEGY mellé egy eredeti Scrabble készlet jár. Ha van olyan játék, amit nem kell bemutatni senkinek az a Scrabble. Ez a világ és Magyarország kedvenc szókirakó játéka hosszú évtizedek óta. A klasszikus változatot négyen játszhatjuk, 100 betűből húzunk és próbálunk meg minél szellemesebb, hosszabb és főleg több pontot érő szavakat lerakni. Miközben pedig jókat nevetünk a furábbnál furább próbálkozásokon, bővítjük a szókincsünket és tanuljuk a helyesírást is. Ez az igazi családi szórakodás!
 

Ha még nincs meg a családi belépőd

Ez esetben nincs más dolgod, mint kattintanod és beszerezned AMTS CSALÁDI BELÉPŐ(I)DET, melyekkel automatikusan jogosult vagy az ajándékra - amíg a 200 db-os készlet tart! Ne késlekedj, hiszen az akciós jegyek limitáltak: már csak db van belőlük, amelyek mellé jár a társasjáték.
Megveszem az AMTS CSALÁDI BELÉPŐMET MOST!

Ha már megvan a családi belépőd

Természetesen abban az esetben is jogosult vagy az ajándékra, ha már korábban megvetted a CSALÁDI BELÉPŐD az idei show-ra, vagy pedig a 2021-es show-ról tavaly átregisztráltad a CSALÁDI BELÉPŐD az idei évre. Utóbbi esetben ezen a linken tudod ellenőrizni a jegyed érvényességét.
 

Hogyan veheted át az ajándékod?

Amennyiben az első 200, a 2022-es showra érvényes AMTS CSALÁDI jegy egyikével rendelkezel, a társasjátékot két módon tudod átvenni:

  • Március 10. és május 15. között elektromos mobilitási partnerünk, a 101 EV Park telephelyén: 1103 Budapest, Gyömrői út 101. (www.101evpark.hu)
  • Május 27-29. között az AMTS-en a Hungexpón, a Mattel standján
     

Ne késlekedj, szerezd be CSALÁDI JEGYED az AMTS-re most!

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről