Belépőjegyek / online vásárlás

 FIGYELEM!  A rendezvény időpontja 2024. március 22-24. A rendezvényre kizárólag a 2023. augusztusától vásárolt belépőjegyek érvényesek. A korábbi évekre váltott, fel nem használt belépők további rendezvényeinken már nem felhasználhatók fel. További infókat a belépőjegyekről itt találsz!

 

Miért érdemes online jegyet vásárolnod?

Elkerülheted a sorban állást
Az AMTS-re több tízezren látogatnak ki. Ha előre megveszed a belépőd, elkerülheted az idegörlő sorban állást a jegypénztáraknál.
 
Gyors, kényelmes belépés
Érkezésnél külön beléptetőkapun juthatsz be a rendezvényre, elég akár a telefonodon felmutatnod jegyedet, és máris élvezheted a show-t!
 
Szimpla, biztonságos fizetés
Minden népszerű bankkártyát és OTP SZÉP kártyát is elfogadunk az OTP fizetőkapuján keresztül. Fizetés után jegyedet e-mailben kézbesítjük, perceken belül.
 
 

Jegyvásárlás

Vedd meg a jegyed most és nyerj egy Audi A5 kabriót!


Kattints a képre és ismerd meg az UNIX-AMTS 2024 fődíját, melyet Te is megnyerhetsz, akár egyetlen teljes árú felnőtt, VIP, vagy családi jegy megvásárlásával!

Normál elővétel - 2024. február 29. után és a helyszínen (elfogyott)

Teljes árú jegy (felnőtt) 7.900 HUF
Gyermek jegy (14 év alatt)* 5.500 HUF
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyermek) 17.500 HUF
AMTS VIP jegy (limitált)
A jegy a belépés mellett a rendezvény VIP szolgáltatásainak igénybevételére is feljogosít. Részletek itt!
Ez a jegytípus limitált példányszámban elérhető, ebben az ársávban még 15 db VIP belépő vásárolható!
28.000 HUF
AMTS AKCIÓS CSOMAG (Miss AMTS 2024 naptár + 2 db felnőtt belépő + nyakpántok)
Szerezd be az AMTS prémium kiadványát, valamint páros belépőd a 2024-es rendezvényre egyben, olcsóbban! Kattints ide a vásárláshoz!
Akciós csomagunk csak a készlet erejéig elérhető! A csomagár nem tartalmazza a postaköltséget.
21.500 HUF

Kedvezményes elővétel - 2024. február 29-ig (elfogyott)

Teljes árú jegy (felnőtt) 6.900 HUF
Gyermek jegy (14 év alatt)* 5.000 HUF
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyermek) 16.500 HUF
AMTS VIP jegy (limitált)
A jegy a belépés mellett a rendezvény VIP szolgáltatásainak igénybevételére is feljogosít.
Ez a jegytípus limitált példányszámban elérhető, ebben az ársávban már az összes VIP belépőnk elfogyott!
24.500 HUF

Early Bird - 2024. január 31-ig (elfogyott)

Teljes árú jegy (felnőtt) 5.900 HUF
Gyermek jegy (14 év alatt)* 4.500 HUF
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyermek) 14.500 HUF
AMTS VIP jegy (limitált)
A jegy a belépés mellett a rendezvény VIP szolgáltatásainak igénybevételére is feljogosít.
Ez a jegytípus limitált példányszámban elérhető, ebben az ársávban már az összes VIP belépőnk elfogyott!
21.000 HUF

Super Early Bird - 2023. november 30-ig (elfogyott)

Teljes árú jegy (felnőtt) 4.900 HUF
Gyermek jegy (14 év alatt)* 3.900 HUF
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyermek) 12.500 HUF
AMTS VIP jegy (limitált)
A jegy a belépés mellett a rendezvény VIP szolgáltatásainak igénybevételére is feljogosít.
Ez a jegytípus limitált példányszámban elérhető, ebben az ársávban már az összes VIP belépőnk elfogyott!
17.500 HUF

* a gyermekjegy, valamint a családi jegy nyújtotta kedvezmény a rendezvényre történő belépés napján 14. életévét még be nem töltött gyermekekre vonatkozik. Az életkort a beléptetés során a biztonsági személyzet kérésére igazolni kell. 14. életévét be nem töltött gyermek a rendezvényt kizárólag szülő felügyelet mellett látogathatja.

Hátralévő idő az AMTS nyitásáig:

 

Tudnivalók vásárlás előtt

A jegyedről

Elővételes belépőjegyeink - kivéve a normál elővételes és a helyszínen vásárolható jegyeket - a rendezvény bármely napjára érvényesek, viszont a rendezvény teljes ideje alatt csak egyszeri belépésre használhatók fel.

Fizetési lehetőségek

Jegyedet bankkártyával vagy SZÉP kártyával vásárolhatod meg az OTP bank jól ismert fizetőkapuján keresztül, amely a legtöbb ismert kredit- és hitelkártya típust elfogadja.

Jegyvásárlás

Gyakran ismételt kérdések

A jelenleg aktuális jogszabályok szerint az AMTS védettségi igazoláshoz nem kötött, mindenki számára szabadon látogatható. Az Automobil és Tuning Show 2024 a mindenkori (a rendezvény időpontjában érvényes) járványügyi, egészségügyi protokoll betartásával kerül megrendezésre. Mivel az előírások folyamatosan változnak - remélhetőleg most már minél inkább az enyhítés irányába - mindig csak az aktuálisan érvényes jogszabályok szerint tudunk tervezni, melyek a rendezvényhez közeledve lesznek egyre biztosabbak. Az aktuálisan érvényben lévő szabályozásokat, folyamatosan frissítve mindig ezen az oldalon találod meg, kérjük, hogy jegyvásárlás előtt mindenképpen tájékozódj a részvételi feltételekről!
A 2020-21-es pandémiás időszakban vásárolt beléőjegyek mindegyike egységesen a 2021. augusztusában megrendezett 15. AMTS rendezvényre voltak érvényesek. Az ezekről az évekről 2022-re átregisztrált belépők pedig a 2022. májusában megrendezett 16. AMTS rendezvényre voltak érvényesek. A 2023-as AMTS-re kizárólag a 2022. szeptemberétől, a webshopunkban megvásárolható, 2023-as dátumunkra szóló jegyek érvényesek. Jegyed érvényességét applikációnk segítségével ellenőrizheted!
Az elmúlt években tapasztalható pandémiás időszakokra való tekintettel, az AMTS megrendezésére két lehetséges dátumot írtunk ki 2024-ra. Amennyiben márciusban a körülmények nem teszik lehetővé a rendezvény megvalósítását, az AMTS 2023. június 17-19. között kerül megrendezésre. A már megvásárolt jegyeiddel ez esetben semmilyen további teendőd nincs, mint magaddal hoznod majd kinyomtatva, vagy okostelefonon bemutatva. Csak a rajtuk található vonalkód számít, a beléptetőrendszer kizárólag ez alapján enged majd be a rendezvényre. Jegyed érvényességét applikációnk segítségével ellenőrizheted!
Az AMTS 2024-re a rendezvény megnyitásáig, valamint teljes ideje alatt kizárólag weboldalunkon tudsz online belépőjegyet vásárolni. Sajnos - főleg a közösségi médiában - egyre több a megtévesztő oldal és hirdetés - Ne dőlj be a csalóknak!
Vigyázz a kéz alól vásárolt jegyekkel is: előfordulhat, hogy az egyébként tőlünk vásárolt belépőknek korábban már visszaigényelték az árát és nem érvényesek a rendezvényre.
Jegyed érvényességét applikációnk segítségével ellenőrizheted!
A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki elővételben, vagy a rendezvény helyszínén teljes árú felnőtt belépőjegyet, családi jegyet, vagy VIP jegyet vásárol a 2024-as AMTS-re. A nyereményjáték részleteit az ősz folyamán tesszük közzé - figyeld híreinket! ;)
A belépőt online rendszerünkön keresztül bankkártyával, vagy a rendezvény nyitvatartási ideje alatt a helyszínen (készpénzzel, bankkártyával, vagy SZÉP kártyával) lehetséges megvásárolni.
A vásárláshoz működő e-mail fiókra és bankkártyára lesz szükséged, a belépőjegyed pedig e-mailben, PDF formátumban kapod meg, közvetlenül pár perccel a vásárlás után. A dokumentum kinyomtatva teljes értékű jegyként funkcionál, minden egyes jegy a rajta megjelölt számú személy egyszeri belépésre jogosít a rendezvény nyitvatartása alatt.
Belépőjegyeink mindegyike egyszeri belépésre jogosít. A jeggyel a rendezvény bármelyik napján érkezhetsz, arra a napra szól, amikor érvényesíted és addig, míg el nem hagyod a Hungexpo területét. Ha egyszer kiléptél, az érvényesített jeggyel újra belépni már aznap sem lehetséges.
A jegyek nem névre szólnak, papírra kinyomtatva szabadon átruházhatók és ajándékba adhatók. Fontos azonban, hogy a jegyek minden esetben egyszeri belépésre jogosítanak, tehát az első belépés után a rajtuk található vonalkód már nem fog működni. Mindig gondosan ügyelj, hogy senki nem másolja le a belépőjegyedet!

Kérdésed van?

Küldj nekünk üzenetet!

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről