AMTS VIP belépőjegy

Éld át Te is a legteljesebben az AMTS-élményt, válts TOYOT TIRES VIP-belépőjegyet a rendezvényre! A megvásárolt jegy egy személy egyszeri VIP belépésére, valamint a rendezvény VIP szolgáltatásainak igénybevételére jogosít a rendezvény egyik, tetszőlegesen kiválasztott napján!

AMTS VIP-jeggyel igénybevehető szolgáltatások

 • Egyedi, plasztik emlékkártya és VIP karszalag
  Belépéskor a jegyed mellé egyedi, AMTS TOYO VIP plasztikkártyát, a hozzá tartozó AMTS 16 nyakpántot, valamint VIP karszalagot kapsz
 • Soron kívüli bejutás
  Ne állj be a sorba: külön sor és beléptetés vár, hogy érkezésed után azonnal belevethesd magad az AMTS forgatagába!
 • VIP lelátók használata
  Láss mindent a legjobb helyről: a kültéri drift pálya mellett, a TOYO Tires - Hungary Offroad pálya mellett, valamint az AMTS Nagyszínpad előtt felállított VIP lelátókból zavartalanul élvezheted a műsort a nap folyamán bármikor!
 • Toyo Tires VIP Lounge használata
  Elfáradtál a barangolásban? Pihenj meg a Toyo Tires VIP kényelmes bőrfoteleiben, miközben hatalmas tévéken követheted élőben az AMTS műsorát! Egyél egy jó szendvicset, igyál egy jéghideg Red Bullt, amikor csak kedved tartja!
 • Autó nyereményjáték
  A VIP jeggyel, ugyanúgy, mint a felnőtt és családi belépővel, regisztrálhatsz idei nyereményautónkért, melynek mibenlétét hamarosan közzétesszük oldalunkon!

Az AMTS VIP szolgáltatások listája folyamatosan bővül, a belépők szigorúan limitált darabszámban vásárolhatók meg: a VIP-élményt mindössze 500 látogatónk számára ajánljuk fel. Ne késlekedj, szerezd be a saját VIP belépőd most!

Jegyvásárlás

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről