AMTS VIP belépőjegy

Éld át Te is a legteljesebben az AMTS-élményt, válts VIP-belépőjegyet a rendezvényre! A megvásárolt jegy egy személy egyszeri VIP belépésére, valamint a rendezvény VIP szolgáltatásainak igénybevételére jogosít a rendezvény egyik, tetszőlegesen kiválasztott napján!

AMTS VIP-jeggyel igénybevehető szolgáltatások

 • Egyedi, plasztik emlékkártya és VIP karszalag
  Belépéskor a jegyed mellé egyedi, AMTS 15 VIP plasztikkártyát, a hozzá tartozó jubileumi AMTS 15 nyakpántot, valamint VIP karszalagot kapsz
 • Soron kívüli bejutás
  Ne állj be a sorba: külön VIP kapu és beléptetés vár, hogy érkezésed után azonnal belevethesd magad az AMTS forgatagába!
 • VIP lelátók használata
  Láss mindent a legjobb helyről: a kültéri drift pálya mellett, valamint az AMTS Nagyszínpad előtt felállított VIP lelátókból zavartalanul élvezheted a műsort a nap folyamán bármikor!
 • Toyo Tires VIP Lounge használata
  Elfáradtál a barangolásban? Pihenj meg a Toyo Tires VIP kényelmes bőrfoteleiben, miközben hatalmas tévéken követheted élőben az AMTS műsorát!
 • Ingyenes Offroad Taxi
  Vesd be magad Te is a terepautózás világába egy ingyenes offroad-taxizás keretei között a Hungary Offroad csapatával, az AMTS offroad-pályáján!
 • Féléves Autó-Motor előfizetés
  A VIP jegy mellé automatikusan kapsz egy 6 hónapos előfizetést hazánk legpatinásabb és legolvasottabb közlekedési témájú magazinjára, az Autó-Motorra!
 • VIP kedvezmények az Abroncs Kereskedőháznál
  VIP belépőjegyed a show után egészen december végéig 10.000 Ft kedvezményre jogosít partnerünk az Abroncs Kereskedőház (AKH) gumi.hu webshopjában történő 4 db gumiabroncs és hozzá tartozó szerelés online vásárlásakor (a kedvezmény 1.000 Ft / db a gumiabroncsokra és 6.000 Ft / 4 db szerelés). Gumi.hu „rendeléstől szerelésig” – online és országos hálózatban.
 • AMTS Mini Cooper Coupé nyereményjáték
  A VIP jeggyel, ugyanúgy, mint a felnőtt és családi belépővel, regisztrálhatsz idei nyereményautónkért, a Mini Cooper Coupéért!

Az AMTS VIP belépők idén először, limitált darabszámban vásárolhatók meg, 15.000 Ft-os bevezető áron. Ne késlekedj, szerezd be a sajátod most!

Jegyvásárlás

Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy különleges Mini Cooper Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


LÉGY A PARTNERÜNK!


Kedvezményes jegyvásárlás:AMTS ONLINE EDITION

December 29-én egy nagyszabású online show keretében intettünk be a járványnak. Nézd vissza adásunkat itt!


KIEMELT PARTNER


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről