AMTS VIP belépőjegy

Éld át Te is a legteljesebben az AMTS-élményt, válts VIP-belépőjegyet a rendezvényre! A megvásárolt jegy egy személy egyszeri VIP belépésére, valamint a rendezvény VIP szolgáltatásainak igénybevételére jogosít a rendezvény egyik, tetszőlegesen kiválasztott napján!

AMTS VIP-jeggyel igénybevehető szolgáltatások

 • Egyedi, plasztik emlékkártya és VIP karszalag
  Belépéskor a jegyed mellé egyedi, AMTS 15 VIP plasztikkártyát, a hozzá tartozó jubileumi AMTS 15 nyakpántot, valamint VIP karszalagot kapsz
 • Soron kívüli bejutás
  Ne állj be a sorba: külön VIP kapu és beléptetés vár, hogy érkezésed után azonnal belevethesd magad az AMTS forgatagába!
 • VIP lelátók használata
  Láss mindent a legjobb helyről: a kültéri drift pálya mellett, valamint az AMTS Nagyszínpad előtt felállított VIP lelátókból zavartalanul élvezheted a műsort a nap folyamán bármikor!
 • Toyo Tires VIP Lounge használata
  Elfáradtál a barangolásban? Pihenj meg a Toyo Tires VIP kényelmes bőrfoteleiben, miközben hatalmas tévéken követheted élőben az AMTS műsorát!
 • Autó nyereményjáték
  A VIP jeggyel, ugyanúgy, mint a felnőtt és családi belépővel, regisztrálhatsz idei nyereményautónkért, melynek mibenlétét hamarosan közzétesszük oldalunkon!

Az AMTS VIP szolgáltatások listája folyamatosan bővül, a belépők limitált darabszámban vásárolhatók meg, 12.500 Ft-os bevezető áron. Ne késlekedj, szerezd be a sajátod most!

Jegyvásárlás

Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy különleges Mazda MX-5 Roadster, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről