AutoMax Hungary Kft.

A kiállító adatlapja


AutoMax Hungary Kft.
Autóápolás | A pavilon / 25A


A prémium gyártók legjobb minőségű termékeinek képviselete az autókémia és az autós kiegészítők területén. Modern, kulcsrakész önkiszolgáló autómosóközpontokat építünk és szervizelünk. A mosóközpontokhoz további tartozékokat is szállítunk a tisztítózónában. A Lavor világmárka tisztító- és takarítóberendezéseit értékesítjük és szervizeljük.

Forgalmazott márkákAz A.D. Produzione 1997-ben alapított olasz vállalat autóporszívók és tartozékok gyártására és fejlesztésére szakosodott autómosó központok számára. Kifinomult megoldásokat és a legmodernebb technológiát kínálnak az autómosási technológia területén.

Az olasz Labocosmetica prémium autókozmetika termékcsalád segítségével elképesztő eredményeket érhet el a járművek átfogó karbantartásához és a tartós karosszéria védelemhez.

Az olasz Lavorwash vállalat a világ legnagyobb takarítógép gyártói közé tartozik, több mint 30 éves tapasztalattal. A kínálatban magasnyomású mosók, száraz és nedves porszívók, ipari porszívók, seprőgépek és padlótisztítók találhatóak meg.

Az olasz MA-FRA márkájú autókozmetikumok és professzionális vegyipari készítmények mind Magyarországon, mind világszerte csúcstermékeknek számítanak 1965-ben történt megalakulásuk óta.

A 1987-ben alapított Mix olasz vállalat érintésmentes önkiszolgáló autómosók, kefés- és érintés nélküli portálmosók gyártására és fejlesztésére szakosodott, magas technológiai színvonalon, kiváló ár-érték arányt biztosít.
 
 

Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy különleges Mazda MX-5 Roadster, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről