Nekiláttunk! Már épül az AMTS 2022 nyereményautója a Westendben - gyere ki és nézd meg élőben!

. .

Megkezdődött az AMTS idei nyereményautójának átépítése melyet akár Te is megnyerhetsz! A tavalyi évhez hasonlóan, a helyszín ismét a Westend szívében található Millennium udvar, ahol a mai naptól kezdve egészen január 31-ig követheted élőben a Mazda MX-5 Roadster átalakulását, melyet május 27-én, az idei Automobil és Tuning Show keretei között sorsolunk ki a Hungexpón. Ha kíváncsi vagy rá, mit is nyerhetsz, nincs más dolgod, mint kijönni a Westendbe és meglátogatni standunkat (az alsó szint közepén, a szökőkútnál).

Patrik megkezdte a bontást

A munkálatok délben kezdődtek az autó szétszedésével, valamint felkészítésével a tuning alkatrészek és a hifi-multimédia installáció, na és persze az új belső beépítésére. A 2011-es évjáratú kis sportautóból egy maximálisan patika állapotú példányt sikerült beszerezni, de természetesen a gyári elemek közül számos kopó alkatrészt is kicserélünk, hogy a majdani nyertes minden tekintetben felújított géppel róhassa majd az utakat. 

Idén a MAC Audio hangrendszere kerül az autóba

A nap folyamán szinte az autó komplett belseje kiürült, továbbá a lökhárítók is leszerelésre kerültek. Ezt követően a teljes csapat egy emberként ugrott neki a gépnek: az AMTS hivatalos fényezőmestere, Gengeliczky Jani kijavította az ajtókon és a motorháztetőn az apró horpadásokat, az Abroncs Kereskedőháznak köszönhetően megkapták a TOYO gumikat a Red Sun Service kínálatából beszerzett ultrakönnyű, 18 colos JR SL01 felnik, a Grandvoice csapata megkezdte a Mac Audio termékekkel megbolondított hifi- és multimédiás rendszer kábelezését és Bara Laci is nekiesett a kormány, valamint az ajtókárpitok átbőrözésének. 

A szereléshez minőségi Milwaukee szerszámokat és berendezéseket használunk

Mindeközben pedig a VIll-Fény csapata gőzerővel dolgozott a SAFEX KPMF+APA fóliájának telepítésén. Az alaphelyzetben fekete színben pompázó kasztni vasárnap egyedi, háromszínű bevonatot kap. Ezek közül az építés főtámogatója, a Toyo Tires égisze alatt készülő dekorból már kaphat egy kis szín-ízelítőt mindenki, aki kilátogat a helyszínre.

Bara Laci a kormánnyal és az oldalkárpitokkal kezdte a napot

Egy biztos, alig négy nap múlva egy teljesen egyedi gép tekint majd vissza a kordonok mögül! Addig is folyamatosan tudósítunk az eseményekről, de ha az éppen aktuális állapotra vagy kíváncsi, nincs más dolgod, mint meglátogatni minket a bevásárlóközpontban.

Rendesen befoglaltuk a Millennium-udvart: előtérben a Gender Racing formaautója, valamint a szombati Super Enduro GP motorja, amit szintén meg lehet nyerni

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén márciusban. Sőt, belépőidet most akár a Westendben is megvásárolhatod kedvezményesn az építés ideje alatt az AMTS Autó Show standján, sőt, most még egy ajándék kulcstartót is kapsz mellé ajándékba! 

Szokás szerint egy mini-autókiállítás is helyet kapott a Westendben: a Mach-E a 101 EVpark szervezésében létrejövő vadonatúj AMTS elektromos autós tematikát képviseli!

A nagyszabású szezonnyitó járműfesztivál jelszava idén is: Múlt, jelen és jövő autócsodái egy helyen. A bevásárlóközpont jól ismert szökőkútja helyére felépített installáció köré ennek megfelelően három szalonautó - köztük az itthon először élőben látható Cupra Born -, versenysportos vonalon pedig a Gender Racing formaautója és gokartja, valamint a Super Enduro GP két nyereménymotorja mutatkozik be.

Várunk Téged is szeretettel a helyszínen, ahol egészen január 31-ig tekintheted meg kiállítva a járműveket! Galériánkban az első nap képeit találod. 

 

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről