AMTS 2021 - Mini Cooper Coupe élő autóépítés #2

. .

Haladunk, haladunk... idei nyereményautónk már az összerakás fázisában! Hatodik napja épül a Mini Cooper Coupé nyereményautó, a beltérben pedig néhol már kezd látszani a végső fázisa is a munkálatoknak!

Az AMTS történetében először saját bemutatótermet nyitottunk, mely egy teljes hónapon keresztül várja az autórajongókat a Lurdy Ház földszintjén. A csaknem félezer négyzetméteres üzlethelységben, folyamatosan cserélődő járműpark formájában egy mini-autókiállítást is megtekinthetnek az érdeklődők a show tematikáiból, valamint belépőjegyet is vásárolhatnak a helyszínen, mellyel akárki megnyerheti az - egyelőre - piros színben pompázó kis sporkupét.

A Grandvoice Audio csapata a hétvégén meghozta a gép hátuljába tökéletesen illeszkedő mélyládát, amibe már be is épültek a Hertz mélyei, valamint a rendszert megtámogató két erősítő. A láda még egy kis kárpitozásra vár Baráéktól, akik egyelőre home office-ban dolgoznak az ülések bőrözésén.

A műszerfalba már beépült és a Gálffy Tuning szakemberei be is izzították a vadonatúj, digitális CMP multimédiát. Nem aprózták el a részleteket sem: az USB-csatlakozó nem a kesztyűtartóból fog lógni, hanem a gyári AUX kimenet mellett kapott egy teljesen gyári kivezetést, egy BMW F10-ből származó gyári panel formájában.

Időközben már megérkeztek a helyszínre a Mini új kerekei is az Abroncs Kereskedőháztól. A MOMO jubileumi szériás M50-es, 18 colos görgőire a Toyo Tires legújabb, esőelvezetős Proxes TR1-es abroncsai kerültek, 215/35-ös méretben.

Természetesen az autó hasmagassága sem maradt gyári, a cirka 35 mm-es ültetésről a H&R rugóstagjai gondoskodnak, melyek már beépítésre is kerültek. A végeredményt persze csak akkor fogjuk látni, ha már nem bakokon áll majd a vas.

Habár szerencsére nagyon szép állapotú alapot sikerült találnunk, óhatatlanul is volt rajta néhány apróbb horpadás. Fóliázás előtt elengedhetetlen a makulátlan állapotú kasztni, így nem is volt kérdés, kit hívunk segítségül. Partnerünk, a Carmechanix csapata gyorsan és tökéletesen javította a hibákat a helyszínen, így már szabad az út a dekorosok előtt!

A Mini várhatóan jövő hét második felében készül el, addig is, a hét minden napján 10:00 és 18:00 óra között dolgozunk az autón, amit akár élőben is megtekinthettek az AMTS Bemutatóteremben, a Lurdy Házban!

.Az AMTS Bemutatóterem járműparkja folyamatosan változik, egy hónapon keresztül!

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén márciusban. Sőt, belépőidet most akár a Lurdy Házban is megvásárolhatod az építés és a kiállítás ideje alatt, ha éppen arra jársz.

A jegyetek megvan már az AMTS-re? Akár itt is megvásárolhatjátok hoszteszeinktől, ráadásul a Lurdyban egy 15 éves jubileumi AMTS kulcstartót is kapsz mellé ajándékba!

A nagyszabású szezonnyitó járműfesztivál jelszava idén is: Múlt, jelen és jövő autócsodái egy helyen. Az egy hónapon keresztül üzemelő AMTS Bemutatóteremben ennek megfelelően klasszikus, versenysport, szalonautó, offroad és természetesen tuning vonalon is számos vasat láthattok kiállítva, melyek 2-3 naponta cserélődnek, egészen egy hónapon keresztül. Üzletünk látogatása természetesen mindenki számára ingyenes!

Várunk Téged is szeretettel a helyszínen, ahol egészen június 23-ig tekintheted meg a járműveket! 
Cikkünk folyamatosan frissül, nézz vissza később is! Az építésről készülő, szintén folyamatosan frissülő galériánkért pedig kattints ide!

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről