AMTS 2021 - Mini Cooper Coupe élő autóépítés #1

. .

Habár az immáron lassan második éve húzódó a 15. felvonásra már építettünk és az AMTS Online Edition keretei között ki is sorsoltunk egy Porsche Boxstert, úgy döntöttünk, hogy a jubileumi show nem szenvedhet hiányt semmilyen téren, így nyereményautóban sem. A választásunk különleges modellre, egy Mini Cooper Coupéra esett, melyet szokás szerint élőben, mindenki szeme láttára építünk át teljesen.

Ha pedig ilyen jeles alkalomra készülünk, a körítést sem aprózhattuk el: az AMTS történetében először saját bemutatótermet nyitottunk, mely egy teljes hónapon keresztül várja az autórajongókat a Lurdy Ház földszintjén. A csaknem félezer négyzetméteres üzlethelységben, folyamatosan cserélődő járműpark formájában egy mini-autókiállítást is megtekinthetnek az érdeklődők a show tematikáiból, valamint belépőjegyet is vásárolhatnak a helyszínen, mellyel akárki megnyerheti az - egyelőre - piros színben pompázó kis sporkupét.

A fő attrakció persze továbbra is maga a tuning. Mivel most nem csak néhány napunk van rá, sokkal átgondoltabban és egy fokkal nyugodtabban tudtunk nekivágni a munkálatoknak. Az első két napot az autó atomjaira szedése, valamint előkészítése vitte el, ezt követően pedig a beltér került legelsőnek terítékre.

A belső átalakításáról ötleteltünk Bara Laciékkel

A jól bevált mesterembereket természetesen ezúttal sem cserélnénk le senki másra. Bara Laciéknak bőven lesz dolguk idén, hiszen hiába csak kétüléses a Mini, a kormányt, az oldalkárpitokat, valamint az utastér számos műanyag elemét is átbőrözzük. A legnagyobb kihívást pedig a hifi-installáció jelenti majd, ami a tervek szerint sokkal kevésbé lesz szolid, mint az eddigiekben!

A hifit idén is a Grandvoice csapata építi, Sámpi vezetésével. Egyelőre e téren is a szétszedésnél tartunk, azt viszont már elárulták, hogy egy komoly Hertz szett kerül a gépbe, minőségi Audison kábelezéssel és rengeteg StP-vel, a Hififutár webshopjának köszönhetően.

Néhány szó a hifiről és a multimédiáról

Multimédia terén egy régi partner márka új forgalmazója, a Gálffy Tuning kínálatában találtunk opciót a Mini egyedi, kör alakú középső műszerblokkja helyére. A félig digitális, félig analóg CMP fejegység nemcsak az utastér dísze lesz, de funkcióiban is hoz mindent, amit egy mai modelltől elvárhat az ember. A kijelző mellett DVD-s lemezegységet, kihangosítót és tolatókamerát is kap az autó, természetesen mindent tökéletesen a gyári helyre illeszkedve.

A munkafolyamatok még csak az elején járnak, azonban a hét minden napján 10:00 és 18:00 óra között dolgozunk az autón, ami teljes pompájában várhatóan két hét múlva tekinthető majd meg.

.Az AMTS Bemutatóterem járműparkja folyamatosan változik, egy hónapon keresztül!

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén márciusban. Sőt, belépőidet most akár a Lurdy Házban is megvásárolhatod az építés és a kiállítás ideje alatt, ha éppen arra jársz.

A jegyetek megvan már az AMTS-re? Akár itt is megvásárolhatjátok hoszteszeinktől!

A nagyszabású szezonnyitó járműfesztivál jelszava idén is: Múlt, jelen és jövő autócsodái egy helyen. Az egy hónapon keresztül üzemelő AMTS Bemutatóteremben ennek megfelelően klasszikus, versenysport, szalonautó, offroad és természetesen tuning vonalon is számos vasat láthattok kiállítva, melyek 2-3 naponta cserélődnek, egészen egy hónapon keresztül. Üzletünk látogatása természetesen mindenki számára ingyenes!

Várunk Téged is szeretettel a helyszínen, ahol egészen június 23-ig tekintheted meg a járműveket! 
Cikkünk folyamatosan frissül, nézz vissza később is! Az építésről készülő galériánkért pedig kattints ide!

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről