Elkezdődött az AMTS 2019 nyereményautójának átépítése - gyere ki a WestEndbe és nézd meg élőben!

. .

A Mustang ma inkább bontódott, mint épült :)

Megkezdődött az AMTS idei nyereményautójának átépítése! A tavalyi évhez hasonlóan, ismét a WestEnd City Center szívében található Millennium udvar ad otthont az AMTS Autó Show nyereményautójának átépítésének, melyet akár Te is megnyerhetsz! A mai naptól kezdve egészen február 4-ig követheted élőben a Ford Mustang Coupé átalakulását, melyet március 24-én, az idei Automobil és Tuning Show keretei között sorsolunk ki a Hungexpón. Ha kíváncsi vagy rá, mit is nyerhetsz, nincs más dolgod, mint kijönni a Westendbe és meglátogatni standunkat (az alsó szint közepén, a szökőkútnál).

A csapat egy emberként ugrott neki az autónak

A munkálatok ma délben kezdődtek az autó szétszedésével, valamint felkészítésével a tuning alkatrészek és a hifi installáció beépítésére. Az ötödik generációs, 2007-es évjáratú Mustang alaphelyzetben is kitűnő állapotban van, de a gyári elemek közül számos kopó-alkatrész cserére kerül, hogy a majdani nyertes frissen szervizelt géppel róhassa majd az utakat. 

A beltér a nap végére teljesen kiürült

A nap folyamán szinte az autó komplett belseje kiürült, továbbá a lökhárítók és a gyári futómű is leszerelésre kerültek. Ezt követően a teljes csapat egy emberként ugrott neki a gépnek: felkerültek a típushoz gyártott Eibach futóművek, az új, Toyo-tires színekben megfújt nyerges gyári fékek, valamint felpróbálásra kerültek az Abroncs Kereskedőház kínálatából beszerzett 20 colos MOMO felnik is. A Grandvoice csapata megkezdte a MAC Audio hifirendszer, valamint a Gorilla S10 járművédelmi rendszer kábelezését és Bara Laci is nekilátott a vadonatúj kárpitozásnak. 

A szereléshez használt minőségi BAHCO szerszámokat és berendezéseket a Sandviken Tools Kft. szállította

Mindeközben pedig a VIll-Fény - karöltve a Wrapping Fanatic és a PB Wraps csapatával - gőzerővel dolgozott a 3M fólia telepítésén. Az egyébként fehér színben pompázó - az AMTS hivatalos fényezőmesterének, Gengeliczky Janinak köszönhetően makulátlan állapotú - kasztni vasárnap egyedi, kétszínű bevonatot kap. Ezek közül az építés főtámogatója, a Toyo Tires árnyalatában pompázó árnyalatból már kaphat egy kis ízelítőt mindenki, aki kilátogat a helyszínre.

Bara Laci is belecsapott a lecsóba

A nap végének egyik fő feladata ma a SHLB bodykit felpróbálása volt, ami a várakozásoknak megfelelően kicsit fúrni-faragni kell, hogy tökéletesen illeszkedjen a kasztnihoz. Az idő sürget, de semmi sem lehetetlen: az AMTS profi szakemberei hozzászoktak már a nagy nyomás alatti munkavégzéshez.

Egy biztos, alig négy nap múlva egy teljesen egyedi gép tekint majd vissza a kordonok mögül! Addig is folyamatosan tudósítunk az eseményekről, de ha az éppen aktuális állapotra vagy kíváncsi, nincs más dolgod, mint meglátogatni minket a bevásárlóközpontban.

Befoglaltuk a Millennium-udvart: előtérben a Gender Racing formaautója, valamint az Ultimate e-bike-jai és rollerei

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén márciusban. Sőt, belépőidet most akár a WestEndben is megvásárolhatod az építés ideje alatt az AMTS Autó Show standján, ha éppen arra jársz.

Tisztelgés a 100 éves Citroen előtt: már ezért a patika állapotú Kacsáért érdemes kilátogatni a WesEndbe

A nagyszabású szezonnyitó járműfesztivál jelszava idén is: Múlt, jelen és jövő autócsodái egy helyen. A bevásárlóközpont jól ismert szökőkútja helyére felépített installáció köré ennek megfelelően - az idén 100 éves Citroen tiszteletére - egy patika állapotú Kacsát, a csúcsragadozók terén egy Hyundai i30M-et, tuning vonalon pedig a DF Tuning egyik éptett Mustangját állítottuk ki. A versenysportos vonalat a Gender Racing formaautója, a környezettudatos közlekedést pedig az Ultimate Electric Bike járművei képviselik.

Várunk Téged is szeretettel a helyszínen, ahol egészen február 4-ig tekintheted meg kiállítva a járműveket! Galériánkban pedig a mai nap képeit találod. 

 

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről