AMTS nyereményautó: így állunk a géppel a harmadik napon!

2017. január 27.

Egyre inkább összeáll a kép

A mai napon sem unatkozott az AMTS csapata, a március 24-26. között tartandó szezonnyitó rendezvény nyereményautója építése során. A munka gőzerővel zajlik a WestEnd-ben, a friss képekért nézz szét a galériában!

Az egyetlen belépőjeggyel bármely AMTS látogató által megnyerhető Audi TT Roadster egyre inkább kezd alakot ölteni. A mai napon a kasztnielemek zöme, valamint az ülések hátulja már lefóliázásra került, felkerült az állítható KONI futómű, a beltérben elkészült az ajtópanelek és a csomagtér StP szigetelése, valamint a kábelezés nagy része a Hertz installációhoz, beépítették a tolatókamerát, bőrözés terén pedig a kormány bevonata készült el, gyári bőrrel, Kiácz Balázs mester rutinjának köszönhetően gyakorlatilag gyári minőségben.

A legutóbbi bejegyzésben elkezdtük felsorolni, milyen módosításokat is kap a TT, nézzük a folytatást:

Az Alcar Hungária jóvoltából, felnik terén a DOTZ Revvo 19x9,5-es garnitúrája kerül fel, Yokohama abroncsokkal.

A sportos hangzásról a Remus kipufogórendszere gondoskodik

A belső komplett bőrözését - beleértve a kormánykerékét is - Kiácz Balázs mester végzi a helyszínen

Az építéshez a Jonnesway professzionális szerszámait használjuk

A hifi-beépítését és az összes elektronikai munkát a Grandvoice Audio csapata végzi

A különböző további kiegészítőket felsorolni is nehéz: hogy csak párat említsünk, a képen látható tolatókamera mellett az Osram minőségi fényforrásai kerülnek az autóba, az új féktárcsákat és betéteket pedig a Unixtól szereztük be. A lökhárítók rácsait Gengelicky János fényezőmester fújta le matt feketére.

... és persze azt se feledjük, hogy az autót hazánk piacvezető autós oldalán, a használtautó.hu-n találtuk

Munka bőven van a géppel, de szerencsére most még itt van a hétvége, így viszonylag kényelmesen be tudják majd fejezni a srácok az építést a hétfői sajtótájékoztatóig.

Ne feledd:WestEnd City Center szívében zajlik az AMTS nyereményautójának átépítése, melyet akár Te is megnyerhetsz! Egészen január 29-ig követheted élőben az Audi TT Roadster átalakulását, melyet március 26-án, az Automobil és Tuning Show keretei között sorsolunk ki a Hungexpón. Ha kíváncsi vagy rá, mit is nyerhetsz, nincs más dolgod, mint kijönni a Westendbe és meglátogatni standunkat a Millenium udvarban (alsó szint közepén, a szökőkútnál).

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén márciusban. Sőt, belépőidet most akár a WestEndben is megvásárolhatod az építés ideje alatt az AMTS standon, ha éppen arra jársz.

AMTS 2019 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Hátralévő idő az AMTS-ig:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Ford Mustang Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről