FEIL gyémántgyűrűk ragyogása töltötte be a 2016-os AMTS-t!

2016. június 20.

A 2016-os Autó, Motor és Tuning Show kiemelt támogatója a FEIL (feil.hu), aki értékes ajándékokkal és nem mindennapi meglepetésekkel készült az idei felvonásra. Íme összefoglaló videójuk a rendezvényről, mely hozzájuk méltóan profira sikerült:

Soha nem volt még ennyire érdemes elindulni az Autó, Motor és Tuning Show szépségversenyén: a nemzetközi Miss Tuning  döntőjére történő bejutás, a 100.000 Ft értékű MissQ utalvány mellett, a Miss AMTS szépségverseny főtámogatója idén egy FEIL gyémántgyűrűvel is megajándékozta a szépségkirálynőt. Az idei királynő, Burján Ivett mellett egy látogató is exkluzív FEIL gyéméntgyűrűt nyert, aki belépőjével részt vett a show nyereményjátékán, melynek fődíja egy átépített BMW Z4 volt. Rajtuk kívül pedig naponta egy alkalommal, színpadi közönségjátékok során is eredeti FEIL gyémántok találtak gazdára a közönség soraiból.

A Miss AMTS fődjaként átadásra kerülő FEIL gyémántgyűrűt bárki felpróbálhatta a rendezvény ideje alatt, exkluzív keretek között, az AMTS és a FEIL közös sajtófala előtt. Sőt, minden látogató számára adott volt a lehetőség, hogy megörökítse magát a gyűrűvel egy fotón, akár a Miss AMTS döntősei, vagy a Carstyling Dolls lánycsapatának társaságában!

A FEIL gyémántgyűrűi valóban beragyogták az idei AMTS-t!

AMTS 2019 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Hátralévő idő az AMTS-ig:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Ford Mustang Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről