A vállalkozás a TerraCLEAN Magyarország márkanév mögött

2022. május 26.

Az AMTS új partnere a Terraclean, akivel az "A" pavilon 23/B standján találkozhatsz a rendezvény ideje alatt, május 27-29. között a Hungexpón!

A TerraCLEAN magyarországi piacralépése óta sokat beszéltünk a technológiáról és annak előnyeiről, viszont a magáról a vállalkozásról annál kevesebb szó esett. Pedig úgy véljük, érdekes és tanulságos történet, ezért ebben a cikkben beavatjuk a nagyközönséget a színfalak mögött zajlott eseményekbe.

A vállalkozás későbbi megszületését eredményező impulzusig egészen 2014 tájékáig kell visszamenünk az időben. Ekkor volt látható egy itthon is sugárzott angol autós műsorban, ahogy egy Jaguar sportautó motorját tisztították meg szakemberek a TerraCLEAN benzines motortisztító technológiájával. Bár akkoriban már voltak próbálkozások ezen a területen a hazai piacon, a megoldás különösen innovatívnak és semmihez sem hasonlíthatónak érződött.

A különlegesség érzése mellé aztán lassan jó adag lelkesedés is társult és a hazai bevezetés kezdeti gondolatait elkezdték tettek követni. Mivel a technológia eredetileg kanadai, ezért kapcsolatba kerültünk a szabadalom tulajdonosával, amit követően az angliai központ segítségével ismerhettük meg jobban a technológiát. Ekkor Angliában és Írországban már kiterjedt és jelentős méretű partneri hálózat működött. A megismerkedés igen alaposan sikerült: nem túlzás azt állítani, hogy több száz kérdésre kapott válasz, majd kiutazás és személyes megtekintés után döntöttünk úgy, hogy belevágunk a hazai piaci bevezetésbe.

Első lépésként találnunk kellett egy fizikai helyet, ami bemutatóterem mellett szervizként is szolgálhatott. Önmagában kihívás volt egy ilyen helyszín felkutatása, viszont utána a körülmények adottá váltak, hogy belevágjunk a technológia népszerűsítésébe. Az angol háttér támogatásával szerencsére gyorsan elsajátítottuk
a benzines- és dízel motortisztítás, valamint a teljes egr- és dpf rendszer korszerű és hatékony tisztításának rejtelmeit. Ehhez nagyban hozzájárult, hogy a beszerzett TerraCLEAN berendezésekhez szinte kivitel nélkül rendelkezésre állt csatlakozási lehetőség a hozzánk érkező gépjárművekhez. A piac minden igyekezet ellenére megosztottan fogadta a technológiát. Sokan kételkedtek a működőképességében, viszont megtaláltuk az innovációra nyitott ügyfeleinket, akik bizalmat szavaztak a vállalkozásnak és aztán elégedetten vitték
hírét a megoldásainknak . Másfél év aktív működés alatt több mint 1000 autót tisztítottunk meg, amire folyamatosan figyeltek fel későbbi szerviz partnereink. A tevékenység eredményeként mára több autószervizt, köztük hivatalos márkaszervizt is partnereink között üdvözölhetünk.

A jövőben szeretnénk országosan tovább bővülni és minden nagyobb városba eljuttatni a technológiát, hogy a fővároson kívüli autósok számára is könnyeben elérhetővé váljanak a tisztítás előnyei. Ehhez már csak hozzánk hasonló elhivatottsággal rendelkező szerviztulajdonosokra van szükség, akik szintén nyitottak a motortisztító technológiák új generációjára. Arról biztosíthatunk mindenkit, hogy a jövőben is hasonló lendülettel folytatjuk a
tevékenységünket és minden segítséget megadunk ahhoz, hogy a hazai gépjárművek tisztán működhessenek.

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről