A Mazda MX-5 nyereményautót is felextrázta az OSRAM!

2022. március 21.

Az OSRAM legjobb cuccai a nyereményautóban!

A hagyományokhoz híven, a Westend szívében épült át teljesen az Automobil és Tuning Show idei nyereményautója. A megfeszített munka eredményeképpen teljesen átalakult Mazda MX-5 Roadster számos minőségi alkatrészt kapott, ez alól pedig a fénytechnika sem volt kivétel.

Az AMTS nyilvános autóépítése hosszú évek óta bevett hagyomány már, ahogyan az is, hogy az elkészült autócsoda a május 27-29. között megrendezésre kerülő show valamely látogatójának tulajdona lesz. Hasonlóan az előző évekhez, az MX-5 is kisorsolásra kerül a rendezvény keretei között, a játékra pedig bárki nevezhet, aki felnőtt, VIP, vagy családi jegyet vásárol az AMTS-re.

A nyereményautó idén is az OSRAM minőségi fényforrásait kapta

Izzók tekintetében nem volt kérdés, hogy idén is állandó partnerünk, az OSRAM látja el az autót minőségi alkatrészekkel, melyek ugyan csak az átépítést követően kerültek a helyükre, de a márka más téren is segítette a munkálatokat: szerelőink végig az OSRAM akkumulátorral felszerelt LEDinspect HEADLAMP 300 típusú fejlámpájával dolgoztak, ami 75%-os szögbeállításával tökéletesen megvilágítja a használó előtti teret. A kiváló minőségű LED az integrált akkumulátorral 300 lumen fényárammal 2-3 órát, 60 lumennel 10 óráig világít, ami a vízálló, ütésálló és közel 1.000 LUMEN fényerőre képes LEDinspect Flood 10W és a kompakt LEDinspect POCKET PRO400 szerelőlámpákkal párosítva jól is jött, a gyakran éjszakába forduló átépítés során.

A Mazda első lámpatesteibe az OSRAM legerősebb halogénlámpái kerültek. A tompított fényt a NIGHT BREAKER 200 H7, a távolságit pedig a NIGHT BREAKER LASER HB3 izzói biztosítják. Ezek az élvonalbeli fényszórók akár 150-200%-kal nagyobb fényerővel rendelkeznek a minimális törvényi előírásokhoz képest. A több fény révén távolabb lehet látni, és így gyorsabban reagálni - emellé pedig még jön az akár 150 méter hosszú fénykéve és a 20%-kal fehérebb fény (a minimális jogi előírásokhoz képest).

"Több mint fényforrás": az OSRAM idén számos hasznos tartozékkal is ellátta a nyereményautót

Helyzetjelzők, oldalsó irányjelzők, valamint rendszámtábla-világítás terén a COOL BLUE® INTENSE W5W segédizzói kerültek beépítésre, a további irányjelzők, valamint a hátsó ködlámpa tekintetében pedig az ORIGINAL - GLASS WEDGE BASE eredeti pótalkatrészként kapható jelzőizzóira esett a választás. 

Az autóvilágítás terén több mint 100 éve piacvezető OSRAM idén azonban ezúttal sem csak fényforrásokkal látta el a nyereményautót. Mint ismeretes, a márka profilja 2021-re kibővült, "Több mint fényforrás” szlogenjük is azt hivatott kifejezni, hogy mára többet nyújtanak a járművilágításnál. Ennek égisze alatt számos hasznos tartozékkal látták el az MX5-öst, melyeket szerencsés új gazdája kap majd meg az autóval együtt.

BATTERYstart 200 – gyorsindító

Ezzel a lítiumos gyorsindítóval bárki pillanatok alatt újra úton lehet. Kompakt kivitelének köszönhetően könnyedén elfér a kesztyűtartóban és ha megtörténik a baj, azonnal használatra kész. Ugyanakkor békeidőben, az USB-csatlakozásnak köszönhetően remekül használható power bank eszközként, telefon, fényképezőgép, tablet stb. töltéséhez. Sőt, egy erős LED lámpával is el van látva, ami könnyebbé teszi a csatlakoztatást éjszaka
vagy sötét garázsban. 

A BATTERYstart 200 a termékcsalád legkisebb tagja, ami tökéletesen alkalmas az MX5 akksijának újraélesztéséhez. Létezik azonban 300-as, sőt 400-as verzió is, melyek a 3000 cm3-es benzinmotoroktól kezdve a 8000 cm3-es benzin- vagy a 4000 cm3-es dízelmotorokhoz is használhatók gyorsindítóként. A megfelelő eszközzel a kisebb személyautóktól és motorkerékpároktól kezdve a terepjárókig és kisbuszokig bármi elindítható.

A csúcsot képviselő BATTERYstart 400 mindezeken kívül még egy 12 V-os aljzattal is fel van szerelve, így 12 V-os csatlakozóval rendelkező külső tartozékok, például hűtőládák, ventilátorok stb. áramellátásához is használható.

LEDguardian ROADflare Signal V16 – Elakadást jelző lámpa

A kompakt kialakítású, kis helyen tárolható OSRAM LEDguardian® ROAD FLARE Signal V16 egy elakadást jelző lámpa, amely 360 fokban világít, és már messziről, akár 1000 méterről is észrevehető. Vészhelyzet esetén fontos információkat adhat a közúti forgalom veszélyes helyzetéről.

A figyelmeztető háromszöggel ellentétben a lámpa aktív villogással hívja fel a közlekedők figyelmét a közlekedés megváltozott helyzetére, az eszköz a csomagban megtalálható 9V-os elemmel azonnal beüzemelhető. 

TYREinflate 450 – Hordozható légkompresszor

Az OSRAM TYREinflate 450 OTI450 egy mini-kompresszort takar gumiabroncsok felfújásához, digitális háttérvilágítású kijelzővel. Automatikus leállítás funkcióval rendelkezik, így a működés automatikusan leáll, amikor az abroncs a megfelelő beállított nyomást eléri.

Nem csak az autógumik felfújásához, hanem kerékpár-, robogó- és motorkerékpárok abroncsainak felfújásához is használható.

Az OSRAM TYREinflate 450 könnyű és kompakt, szinte bárhová elvihető. Lapos, tömör kialakítása használat közben is biztosítja az egység stabilitását, a feltekeredő kábel pedig minimalizálja az összegubancolódás esélyét, ráadásként pedig még egy LED lámpával is ellátták.

ROADSIGHT 30 ORSDC30 - Kompakt fedélzeti kamera

Az OSRAM ROADsight 30 wifis fedélzeti kamera 1080 pixeles felbontása, 30FPS-re képes videórögzítési funkciója és 130 fokos látószögű lencséje kiváló minőségű, minden részletében - pl. rendszámok, táblák - tisztán kivehető felvételeket készít. A Wi-Fi és OSRAMconnect kompatibilitásnak köszönhetően a szükséges tartalmak és képek később könnyedén hozzáférhetők. 

További extra, hogy ha az autódnak parkolás közben nekiütköznek, a parkoló üzemmód bekapcsolja a fedélzeti kamerát, hogy a jármű 130°-os látómezőjében minden eseményt rögzíthessen. Ütközéskor a fedélzeti kamera automatikusan menti az eseményeket, hogy azok bizonyítékként később felhasználhatóak legyenek. 

Az AMTS Mazda MX-5 Roadstert az összes OSRAM tartozékkal együtt nyerheted meg

Az AMTS csapata idén is a minőséget választotta a nyereményautó fényforrásai tekintetében. Állandó partnerünk, az OSRAM kiváló termékei itthon is elérhetők, a beszerzésükhöz pedig szívből ajánljuk a márka legnagyobb hazai e-kereskedőjét, a Lumenet.hu fényforrás webáruházat - mindig remek árakért és kedvezményekért látogass el hozzájuk!

Az OSRAM termékei megvásárolhatóak az ismert kereskedőknél.

A Mazda MX-5 Roadster pedig május 29-én, délután 4 órakor kerül kisorsolásra a Hungexpón, az AMTS nagyszínpadán az "A" pavilonban - ne késlekedj, vedd meg a jegyed most és indulj Te is a nyereményautóért!

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről