Ez lesz az igazi AUTOFESZT!

2021. augusztus 23.

Az AMTS forgatagának szerves részeként, idén is közel 70 hazai és külföldi tuning klub építései mutatkoznak be a pavilonokon belül és kívül is. Több mint két év szünet után, ez lesz az első nagy autótuningos összejövetel, ahol mindenki ott van, aki számít és rengeteg új építés mutatkozik be a határainkon innen és túlról is.

Köztük van a több mint 10 éves AUTOFESZT Team is, mely augusztus 27-29. között a legnagyobb klubos standdal vár mindenkit a Hungexpo vadonatúj "E" pavilonjában, amit ezúttal - az elfoglalt terület mérete miatt - AUTOFESZT Team pavilon néven is emlegetnek.

A csapat az autók számában is a legtöbbe hozza, melyek közül több is van, ami még egyetlen rendezvényen sem jelent meg és a show-n látható majd először.

De nem csak autók lesznek: különleges színfoltot képvisel majd egy SCANIA kamion, amin Kiss István jóvoltából a show ideje alatt készül majd el néhány egyedi AIRBRUSH festés.

Különlegességként érkezik a standra az EMTC Trabant Club, akik a német csodákon kívül még egy Barkast is hoznak magukkal, és egy Trabantot is átépítenek a show három napja alatt.

Lesz még látványdekorozás is: az RF Racing Team FORMA AUTÓJA látványos show keretében kap egyedi fóliadekort, amit a SONI DEKOR készít majd el.

Ezeken felül pedig egy óriás LED fallal, és folyamatos bulival várja a csapat az érdeklődőket! Minden további infót megtalálsz az AUTOFESZT facebook oldalán - találkozz velük Te is augusztus 27-29. között a Hungexpo "E" pavilonjában, az idei Automobil és Tuning Show-n!

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről