Biztonságos levegő vezetés közben

2020. december 16.

A 2020-as esztendő különleges év volt, ugyanis egy világméretű járvány tört ki, ami márciusban hazánkban is megjelent és azóta is tart.  Az vitathatatlan, hogy felértékelődött az egészség és a megelőzés szerepe. Ez az időszak megmutatta, hogy egyszerű dolgokkal is sokkal többet tehetünk egészségünkért, mint gondolnánk.

Abban biztos mindenki egyetért, hogy mindennapi rutinjaink során hatalmas jelentősége van az alapos higiéniának, hiszen ezáltal biztonságos környezetet teremthetünk magunk körül. Nem csak a klasszikus helyek – lakás, iroda, stb. – fokozott fertőtlenítése fontos, hanem egy olyan egészen kicsi és zárt területé, mint egy autó utastere. A ruhádon vagy a klíma működésén keresztül bejuthatnak olyan kártékony anyagok, kellemetlen szagok és kórokozók, amelyek ronthatják a levegő minőségét, vagy veszélyesek lehetnek az egészségre nézve.

Az alábbiakban erre mutatunk egy egyszerű, de annál hatásosabb megoldást. Az autóvilágítás terén piacvezető,  csúcstechnológiás autós világításairól, valamint szerelőlámpáiról ismert OSRAM elindította Beyond Light Source (a fényforráson túl) termékkategóriáját, amelynek egyik új terméke az AirZing Mini autós levegő tisztító. Egyszerűen biztosíthatod az autó utasterének fertőtlenítő tisztítását. Innovatív megoldás minden gépjárműben de különösen ott, ahol követelmény a megfelelő higiéniai feltételek biztosítása, például gépjárműbérbeadással, személyszállítással vagy vezetésoktatással foglalkozó cégeknél.

AirZing Mini

Ez a kompakt méretű autós levegőtisztító praktikus és modern kialakításával beleillik bármilyen autó belső megjelenésébe. A mágneses tartó kényelmes és rugalmas elhelyezést tesz lehetővé a szellőzőrácson. Áramellátása 5 VDC USBC aljzaton keresztül a készülékhez adott kábellel biztosított. Egy átlagos nagyságú gépkocsi utastérét körülbelül 30 perc alatt tisztítja meg, mely során a beszívott levegőt egy UV-A fénykibocsátó diódák által besugárzott titán-dioxid szűrőn keresztül vezeti át. A tisztítási folyamat során elpusztítja a baktériumok és a legtöbb vírus 99%-át*, valamint megszűnteti a kellemetlen szagok 90%-át*, majd tiszta, ionizált levegőt juttat vissza a légtérbe, biztosítva a friss atmoszférát. A szűrőt nem szükséges cserélni csak rendszeres időközönként kivenni és tiszta vízzel átmosni.
A gyártó az eszközre 2 év garanciát biztosít!

* Független laboratóriumi vizsgálatokkal igazolt a GB / T 18801-2015 szabvány szerint

Hol szerezheted be az AirZing Minit?

A termék elérhető az Axiál, Hellocar és a LUMENET webshopjában, valamint a BAUHAUS és az OBI áruházaiban.

További információkért kattints ide!

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről