Hogyan jelentkezz autóddal / kluboddal az AMTS-re?

2019. szeptember 29.

Hasonlóan az eddigi évekhez, idén is már jóval a rendezvény előtt kezdetét veszi a jelentkezési időszak az AMTS-re. Habár a hivatalos weboldalon minden pontosan le van írva, rengetegen kérdezitek, hogyan kell jelentkezni. Ahogyan tavaly is, íme az idei kis szájbarágónk.

1. Magánautós / klubos kiállítás a pavilonokban

Rendezvényünk több pavilonjában, évente több száz tuning autós állít ki saját klubos standon - vagy csak önmagában - a rendezvény mindhárom napja alatt. Az autók ez esetben a rendezvény teljes ideje alatt a pavilonokban maradnak (ami a nyitvatartási időn kívül zárt, őrzött terület), bepakolásuk pedig a nyitás előtti napon történik. A klubtagok és magánkiállítók számára a fedett kiállítási terület mellett autónként két darab állandó belépőjegyet biztosítunk. A klubterület beépítésére, egyéni dekoráció kialakítására is lehetőséget biztosítunk, sőt, a legjobb klubos standokat díjazzuk is.

1/a Mit kell tenned, ha kluboddal állítanál ki a beltéren?

Ha az eddigi években már kiállítottatok nálunk ebben a formában, akkor a meghívónk a napokban fog a klubvezetőtök e-mail postafiókjában landolni a pontos tudnivalókkal, a további teendőket tőle fogod megtudni. Ha új - nálunk még sosem kiállító - klubról van szó, amiben Te vagy a klubvezető (vagy ha már partner klubbal esetleg valamiért nem kaptátok volna meg a meghívót) akkor írj egy e-mailt a [email protected]-ra és már toljuk is az infókat. Ha nem Te vagy a klubvezető, akkor szólj neki mielőbb, hogy ez a teendője!

1/b Mit kell tenned, ha magánautósként állítanál ki a beltéren?

Ez esetben a számodra megfelelő link itt található: https://www.amts.hu/hu/kiallitoknak/maganautosok-29
A pavilonos kiállításra való jelentkezéshez egy kiállítói loginre lesz szükséged, melyet itt tudsz létrehozni magadnak és autódnak. Fontos, hogy autód paramétereit és képeit - kifejezetten az átalakításokra fókuszálva - minél pontosabban vidd fel,  mert az elbírálása a szervezők részéről kizárólag ezek alapján fog történni! A regisztráció egyben a Carstyling.hu rendszerében is teljes értékűen használható, amennyiben még nem rendelkezel ilyennel, itt rögtön kreálhatsz is egyet.

A regisztráció után értelemszerűen kövesd az oldal utasításait, majd mikor minden adatot felvittél, megadhatod, hogy magánkiállítóként, vagy klub standjára akarod kihozni a vasat. Ha nem tartozol egyik klubhoz sem, első körben mindenképpen azt javasoljuk, hogy jelentkezz valamelyikükhöz (ezt megteheted ugyanezen a felületen), vagy állj össze többedmagaddal egy új csapatba és folytassátok az 1/a pont szerint. Mivel a rengeteg jelentkező miatt minden évben terület- és kapacitásgondokkal küzdünk, számunkra is sokkal egyszerűbb a klubok kezelése, így a helykiosztásnál ők prioritást élveznek. A klubozás persze nem kötelező, nyugodtan jelentkezhetsz magánban is: ha igazán kivételes építésed van, mindenképpen be fogsz jutni a kiállításra!

1/c Meddig lehet klubként / magánautósként jelentkezni az AMTS-re?

Klubok esetében a határidő szigorúan 2020. február 10, magánautósoknál 2020. március 1. - de utóbbiakkal valamivel engedékenyebbek vagyunk. Mivel azonban a Hungexpo belső területének sajnos fizikai korlátai is vannak, a jelentkezők száma pedig évről-évre magasabb, érdemes minél előbb regisztrálni, hogy biztosan legyen még hely!

1/d Honnan és mikor tudom meg, hogy bejutottam-e?

Fontos, hogy maga a regisztráció (akár magánautós, akár klubos) még nem jelent automatikus bejutást a rendezvényre. Amennyiben klubhoz jelentkezel kiállítani, mindenekelőtt az adott klub vezetőjének kell elfogadnia a jelentkezésed. Amint ezt megtette, rendszerünk automatikusan értesít róla e-mailben - ez már fél siker. A második rosta már maga az AMTS szervezősége: a jelentkezett klubok összes autóját átnézzük, ha egy járművet még nem a benti felhozatal szintjének megfelelő állapotúnak találunk, akkor ezt jelezzük a klubvezető felé. Ez esetben a pavilonban nem, de a kültéri találkozón (lásd lejjebb) még ki tudsz állítani.

Visszajelzést a klubvezetők - és velük együtt Te is - február végén kapnak, a külön jelentkezett magánautósoknak pedig legkésőbb 2020. március 5-ig válaszolunk.

1/e Milyen autókat várunk a pavilonos kiállításra?

A beltéri kiállítási területekre elsősorban komoly optikai és/vagy technikai átalakításokon átesett tuning járműveket, épített autókat, vagy bármely szempontból különleges, egyedi építéseket várunk. Amennyiben ilyennel rendelkezel, nincs is más hátra, mint regisztrálni!

 

2. Magánautós / klubos kiállítás a kültéren (találkozó)

Ahogyan 2006 óta hagyományosan, az AMTS állandó programja hazánk legnagyobb szezonkezdő tuning találkozója is, melyre a Hungexpo belső parkolójában, szabad téren kerül sor. A találkozón való részvétel szintén előzetes regisztrációhoz kötött, viszont - bármelyik találkozós napra érkezel - csak egynapos, tehát az autódat nem kell a helyszínen hagynod estére. Csak jössz és mikor meguntad, mész, közben pedig - a kiállítás megtekintése mellett - akár amatőr autós szépségversenyen és hangnyomás versenyen is indulhatsz a gépeddel. A tuning találkozóra március 21-én szombaton, vagy 22-én vasárnap érkezhetsz, akár magánautósként, akár kluboddal.

1/a Mit kell tenned, ha magánautósként jelennél meg a találkozón?

A találkozón bárki részt vehet, aki (tuning) autóját előzetesen regisztrálja és visszaigazolást kap tőlünk a részvételre. Mindehhez az első lépés a regisztrációs űrlap kitöltésével valósítható meg, melyet ezen az oldalon találsz. A részvétel feltétele továbbá a találkozó szabályainak elfogadása, amelyeket itt olvashatsz.

1/b Mit kell tenned, ha kluboddal vennél részt a találkozón?

Ha többen, klubként érkeztek, most is lesz lehetőség kint a csapat együtt parkolására, amennyiben ezt előre jelzitek számunkra. Ez esetben a teendő egyrészt, hogy mindegyik klubtag regisztráljon a találkozóra. Ha ez megvan, a [email protected] címen jelezzétek klubos kiállítási szándékukat. A levélben szerepeljen: a klubvezető elérhetősége, a klub neve, valamint a találkozóra érkező klubos autók száma. A parkolóból ennyi helyet kerítünk le számotokra.

1/c Meddig lehet klubként / magánautósként jelentkezni a tuning találkozóra?

A találkozós regisztrációt rendszerint egy héttel nyitás előtt zárjuk, viszont mivel a Hungexpo külső területének is vannak fizikai korlátai, a jelentkezők száma pedig évről-évre magasabb, érdemes minél előbb regisztrálni, hogy biztosan legyen még hely!

1/d Honnan és mikor tudom meg, hogy bejutottam-e a találkozóra?

Visszajelzést első körben 2020. március első hetében küldünk ki a regisztrált autósoknak, akik ennél később jelentkeznek, azok pedig a nyitás előtti héten kapnak e-mailt.

1/e Milyen autókat várunk a tuning találkozóra?

Örök kérdés, hogy honnantól számít egy autó "tuningnak", hiszen a találkozóra elsősorban valamilyen szinten módosított járműveket várunk. Az irányadók hasonlóak, mint a beltéri autók esetén, itt azonban kevésbé vagyunk szigorúak az átalakítások szintjével / mennyiségével kapcsolatban: célunk, hogy lehetőség szerint minél több hazai tunernek bemutatkozási lehetőséget biztosítsunk. Ugyanakkor, évek óta látunk vendégül - és várunk most is szeretettel - márka- illetve típusklubokat, akik nálunk tartják az év eleji első találkozójukat.

 

3. Vállalkozásom / szponzorom / céges partnerem van, ők milyen formában jelenhetnek meg velem együtt?

Az alapfelállás az, hogy a klubos / magánautós kiállítási területeken, legyen az kültéri, vagy beltéri, semmiféle reklám nem megengedett, beleértve bármilyen szórólap, cégtáblás matrica, molinó, vagy akár névjegykártya kitételét is. Mindezt nagyon szigorúan vesszük: amennyiben bármi hasonlót terveznél, mindenekelőtt egyeztess velünk, hiszen bizonyos esetekben, limitált keretek között tudunk rá opciókat ajánlani a klubos részen is.

Amennyiben viszont egyértelműen terméked / szolgáltatásod / vállalkozásod reklámozása a cél a kiállítással, nézd át céges megjelenési lehetőségeinket és vedd fel velünk a kapcsolatot: rengeteg hatékony megoldást és megjelenési formát tudunk ajánlani, amivel a legtöbbet hozhatod ki a kiállításra fordított keretedből. Ne feledd, a Te sikered a mi sikerünk is!

 

Reméljük minden kérdésedre választ kaptál, ha mégsem, tedd fel e cikkhez tartozó fórumban, vagy keress meg minket elérhetőségeinken! Az idei AMTS-ről bővebben weboldalunkon tájékozódhatsz.

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről