Megvetted már belépőjegyeid az AMTS-re? Ha még nem, érdemes kényelmesen és gyorsan, online elővételben beszerezned őket felületünkön!

Akár átregisztráltad korábbi jegyedet, akár újat vásárolsz az idei show-ra, fődíjunkat, a Mazda MX-5 Roadstert is megnyerheted.
Nincs még belépőd a 2022-es AMTS-re? Vásárold meg online elővételben és Te is indulhatsz vele a Mazda MX-5 Roadsterért!
Jegyvásárlás
 

AMTS '22

május 27-29  
 Budapest, Hungexpo

Több, mint 1.000 nemzetközi autókülönlegesség, hatalmas show és rengeteg színes program egyetlen belépőjegy áráért!
Jegyvásárlás
Átadtuk az AMTS 2022 nyereményautóját - és nem csak azt!

Kiemelt információk

Az AMTS 2022 dátuma: május 27-29!

2022-ben újra a megszokott időpontban, tavasszal vár ismét mindenkit Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós kiállítása és show-ja, az AMTS, azaz AutoMobil és Tuning Show a Hungexpón! További infók itt!

CSAK MEGBÍZHATÓ FORRÁSTÓL VÁSÁROLJ!

Az AMTS 2022-re a rendezvényre megnyitásáig kizárólag weboldalunkon tudsz online belépőjegyet vásárolni. Sajnos - főleg a közösségi médiában - egyre több a megtévesztő oldal és hirdetés. Ne dőlj be a csalóknak, vedd meg belépőjegyed biztonságosan és gyorsan weboldalunkról, vagy az AMTS ideje alatt személyesen a Hungexpón! További infók a jegyekről itt!

 

Tuning


Tuning és Hifi Show

Kelet-Közép-Európa legjelentősebb tuning showja, egyedileg átépített járművekkel, tuning cégek standjaival.

Bővebben

Miss AMTS szépségverseny

Az AMTS immáron kilencedik éve partnere a nemzetközi Miss TUNING szépségversenynek, melynek magyarországi fordulóját a show keretei között szervezik meg. A döntős hölgyek naponta három alkalommal mutatkoznak be a közönség előtt!

Bővebben

Tuning találkozó és verseny

Magyarország legnagyobb tuning eseménye, melyen több száz hazai és külföldi autó vesz részt.

Bővebben

Tartsa karban autóját az autodoc.hu segítségével

Adrenalin


GymkhanaDrift Bajnokság és Show

Az év első motorsport eseményére hagyományosan az AMTS-en kerül sor, két, itthon még soha nem látott drift versennyel: DriftShifters és Parking Battle Drift!

Bővebben

Off-Road Show

Az AMTS legújabb tematikája a terepautózás világát tárja fel a látogatók előtt. Magyarok által átalakított és épített különleges terepjárók kiállítása, illetve demo off-road pályán történő bemutatkozása!

Bővebben

AMTS SuperEnduro Kupa

Kültéri, épített pályán, vadonatúj motoros program keretei között csapnak össze a kétkerekű motorsport igazi gladiátorai!

Bővebben

Új autók


Autómárkák, importőrök kiállítása, külön pavilonban

A széria autók kiállításának szentelt csarnokban a gyártók legújabb modelljeit ismerhetik meg a látogatók, autóimportőrök, márkaképviseletek kínálatából.

Bővebben

Nemzetközi Elektromobilitás Expo

Az elektromobilitásnak szentelt külön csarnokban a gyártók legújabb modelljeit, valamint a kapcsolódó háttéripart ismerhetik meg a látogatók.

Bővebben

Magyarok a világ járműgyártásában kiállítás

Knezsik István és az Autós Nagykoalíció évente megújuló tárlata korhű hangulat mellett, számos látnivalót érintve kalauzolja végig a látogatót az 1900-as évek elejétől napjainkig, a járműgyártás magyar vonatkozású csodáin.

Bővebben

Veterán


Classic Car Show

Immáron ötödik éve, teljesen különálló tematikaként mutat be patinás veterán és oldtimer modelleket az AMTS nosztalgia tárlata.

Bővebben

Amerikai autók és Hot Rodok

Látványos USA-autós blokk, felismerhetetlenségig átalakított veterán izomautók, egyedileg épített hihetetlen járművek, pin-up lányok, valamint látványos showműsor kíséretében vár az AMTS amerikai autós szekciója!

Bővebben

Hírességek, élő legendák az autózás világából

Az AMTS évek óta kiemelt találkozóhelye hazánk, valamint egyre inkább a nemzetközi autós élet neves személyiségeinek, akikkel a látogatók személyesen is találkozhatnak a rendezvény keretei között.

 

Másoknak is tetszett

Ne higgy nekünk. Higgy azoknak akik már tudják milyen az AMTS!

RENGETEG ÉLMÉNY, EGY BELÉPŐVEL

Ne állj sorba, vásárold meg jegyed most, online elővételben!

Rendeld meg belépőidet most kényelmesen, gyorsan és időben, így még a sorban állást is elkerülheted! Ne késlekedj, kattints - az online vásárláshoz csak egy bankkártyára lesz szükséged!

Hátralévő idő az AMTS nyitásáig:

Jegyvásárlás

Vedd meg a jegyed most és nyerj egy Mazda MX-5 Roadstert!


Kattints a képre és ismerd meg az AMTS idei fődíját, melyet Te is megnyerhetsz, akár egyetlen teljes árú felnőtt, VIP, vagy családi jegy megvásárlásával!

Normál elővétel - 2022. május 1-től és a helyszínen

Teljes árú jegy (felnőtt) 5.900 HUF
Gyermek jegy (14 év alatt)* 4.500 HUF
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) 14.500 HUF
AMTS VIP jegy (felnőtt)
A jegy a belépés mellett a rendezvény VIP szolgáltatásainak igénybevételére is feljogosít. Részletek itt!
Ez a jegytípus csak limitált számban elérhető. A rendezvényre még 500 db VIP belépő vásárolható.
19.000 HUF
*6 éves kor alatt a belépés ingyenes
 

Gyakran ismételt kérdések

A jelenleg aktuális jogszabályok szerint az AMTS védettségi igazoláshoz nem, kötött mindenki számára szabadon látogatható. Az Automobil és Tuning Show 2022 a mindenkori (a rendezvény időpontjában érvényes) járványügyi, egészségügyi protokoll betartásával kerül megrendezésre. Mivel az előírások folyamatosan változnak - remélhetőleg most már minél inkább az enyhítés irányába - mindig csak az aktuálisan érvényes jogszabályok szerint tudunk tervezni, melyek a rendezvényhez közeledve lesznek egyre biztosabbak. Az aktuálisan érvényben lévő szabályozásokat, folyamatosan frissítve mindig ezen az oldalon találod meg, kérjük, hogy jegyvásárlás előtt mindenképpen tájékozódj a részvételi feltételekről!
A 2020-21-es pandémiás időszakban vásárolt beléőjegyek mindegyike egységesen a 2021. augusztusában megrendezett 15. AMTS rendezvényre voltak érvényesek. Ugyanakkor, a 2021-es show időpontja előtt lehetőséget biztosítottunk minden látogatónknak arra is, hogy igény szerint átregisztrálják 2022-re már meglévő jegyeiket. Az átregisztrációt az e célra fenntartott felületen volt lehetőség megtenni, egészen a 2021-es rendezvényünk nyitása előtti napig. Amennyiben elvégezted a regisztrációt, természetesen érvényes a jegyed a 2022-es rendezvényre. A jegyekkel ez esetben semmilyen további teendőd nincs, mint magaddal hoznod majd kinyomtatva, vagy okostelefonon bemutatva. Csak a rajtuk található vonalkód számít, a beléptetőrendszer kizárólag ez alapján enged majd be a rendezvényre. Jegyed érvényességét applikációnk segítségével ellenőrizheted!
A pandémiás időszakra való tekintettel, az AMTS megrendezésére két lehetséges dátumot írtunk ki 2022-re, melyek közül végül a későbbi mellett döntöttünk. Amennyiben a jegyed a 2022-es rendezvényre váltottad meg, természetesen érvényes a májusi időpontra. A jegyekkel ez esetben semmilyen további teendőd nincs, mint magaddal hoznod majd kinyomtatva, vagy okostelefonon bemutatva. Csak a rajtuk található vonalkód számít, a beléptetőrendszer kizárólag ez alapján enged majd be a rendezvényre. Jegyed érvényességét applikációnk segítségével ellenőrizheted!
Az AMTS 2022-re a rendezvény megnyitásáig, valamint teljes ideje alatt kizárólag weboldalunkon tudsz online belépőjegyet vásárolni. Sajnos - főleg a közösségi médiában - egyre több a megtévesztő oldal és hirdetés - Ne dőlj be a csalóknak!
Vigyázz a kéz alól vásárolt jegyekkel is: mivel 2020 márciusa óta többször is volt visszaváltási lehetőség, előfordulhat, hogy az egyébként tőlünk vásárolt belépőknek korábban már visszaigényelték az árát és nem érvényesek a rendezvényre.
Jegyed érvényességét applikációnk segítségével ellenőrizheted!
Természetesen ez esetben nem szükséges felnőtt jegyet vásárolni. A gyermek az eredetileg vásárolt jeggyel is be tud majd jönni, az ezen szereplő, korábbi rendezvénydátumnál aktuális életkor fog majd számítani a belépésnél.
A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki elővételben, vagy a rendezvény helyszínén teljes árú felnőtt belépőjegyet, vagy családi jegyet vásárol a 2022-es AMTS-re, vagy ugyanilyen belépőjegyeit átregisztrálta 2021-ről. Amint megvan a jegyed, már csak itt kell regisztrálnod és benne is vagy a játékban! Minden további információt a nyereményjátékról megtalálsz ezen az oldalon.
Ha 2022. január 15-ig bezárólag váltottál online belépőjegyet a rendezvényre, automatikusan egy jubileumi AMTS kulcstartót is kapsz ajándékba, amit a show nyitvatartási ideje alatt, a helyszínen felállított AMTS standon vehetsz majd át, belépőjegyed felmutatásával. Az aktuális jegyinformációkat megtalálod ezen az oldalon.
A belépőt online rendszerünkön keresztül bankkártyával, vagy a rendezvény nyitvatartási ideje alatt a helyszínen (készpénzzel, bankkártyával, vagy SZÉP kártyával) lehetséges megvásárolni.
A vásárláshoz működő e-mail fiókra és bankkártyára lesz szükséged, a belépőjegyed pedig e-mailben, PDF formátumban kapod meg, közvetlenül pár perccel a vásárlás után. A dokumentum kinyomtatva teljes értékű jegyként funkcionál, minden egyes jegy a rajta megjelölt számú személy egyszeri belépésre jogosít a rendezvény nyitvatartása alatt.
Belépőjegyeink mindegyike egyszeri belépésre jogosít. A jeggyel a rendezvény bármelyik napján érkezhetsz, arra a napra szól, amikor érvényesíted és addig, míg el nem hagyod a Hungexpo területét. Ha egyszer kiléptél, az érvényesített jeggyel újra belépni már aznap sem lehetséges.
A jegyek nem névre szólnak, papírra kinyomtatva szabadon átruházhatók és ajándékba adhatók. Fontos azonban, hogy a jegyek minden esetben egyszeri belépésre jogosítanak, tehát az első belépés után a rajtuk található vonalkód már nem fog működni. Mindig gondosan ügyelj, hogy senki nem másolja le a belépőjegyedet!
Nem találtad meg a választ a kérdésedre? Nézd meg az összes gyakori kérdést vagy üzenj nekünk!

Kérdésed van?

Küldj nekünk üzenetet!