AMTS '24

március 22-24  
 Budapest, Hungexpo

Több, mint 1.000 nemzetközi autókülönlegesség, hatalmas show és rengeteg színes program egyetlen belépőjegy áráért!
Jegyvásárlás
Hoonigan-dedikált AMTS naptár jöhet?

Kiemelt információk

Az AMTS 2024 dátuma: március 22-24!

2024-ben újra a megszokott időpontban, tavasszal vár ismét mindenkit Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós kiállítása és show-ja, az AMTS, azaz AutoMobil és Tuning Show a Hungexpón! További infók itt!

CSAK MEGBÍZHATÓ FORRÁSTÓL VÁSÁROLJ!

Az AMTS 2024-re a rendezvényre megnyitásáig kizárólag weboldalunkon tudsz online belépőjegyet vásárolni. Sajnos - főleg a közösségi médiában - egyre több a megtévesztő oldal és hirdetés. Ne dőlj be a csalóknak, vedd meg belépőjegyed biztonságosan és gyorsan weboldalunkról, vagy az AMTS ideje alatt személyesen a Hungexpón! További infók a jegyekről itt!

 

Tuning


Tuning és Hifi Show

Kelet-Közép-Európa legjelentősebb tuning showja, egyedileg átépített járművekkel, tuning cégek standjaival.

Bővebben

Miss AMTS szépségverseny

Az AMTS immáron kilencedik éve partnere a nemzetközi Miss TUNING szépségversenynek, melynek magyarországi fordulóját a show keretei között szervezik meg. A döntős hölgyek naponta három alkalommal mutatkoznak be a közönség előtt!

Bővebben

Tuning találkozó és verseny

Magyarország legnagyobb tuning eseménye, melyen több száz hazai és külföldi autó vesz részt.

Bővebben

Tartsa karban autóját az autodoc.hu segítségével

Adrenalin


GymkhanaDrift Bajnokság és Show

Az év első motorsport eseményére hagyományosan az AMTS-en kerül sor, két, itthon még soha nem látott drift versennyel: DriftShifters és Parking Battle Drift!

Bővebben

Off-Road Show

Az AMTS legújabb tematikája a terepautózás világát tárja fel a látogatók előtt. Magyarok által átalakított és épített különleges terepjárók kiállítása, illetve demo off-road pályán történő bemutatkozása!

Bővebben

Folyamatos programok az egész család részére

Az AMTS Európában egyedülálló, járműbemutatókra épített beltéri színpada folyamatos shownak ad helyet. Programjaink között szépségverseny, autóbemutatók és show-k szerepelnek és természetesen a legkisebbekre is gondoltunk!

Bővebben

Új autók


Autómárkák, importőrök kiállítása, külön pavilonban

A széria autók kiállításának szentelt csarnokban a gyártók legújabb modelljeit ismerhetik meg a látogatók, autóimportőrök, márkaképviseletek kínálatából.

Bővebben

Nemzetközi Elektromobilitás Expo

Az elektromobilitásnak szentelt külön csarnokban a gyártók legújabb modelljeit, valamint a kapcsolódó háttéripart ismerhetik meg a látogatók.

Bővebben

Magyarok a világ járműgyártásában

Az évente megújuló tárlat a járműgyártás magyar vonatkozású csodáin kalauzolja végig a látogatót.

Bővebben

Keresse meg a járműalkatrészét az autoalkatreszonline24.hu

Veterán


Classic Car Show

Immáron ötödik éve, teljesen különálló tematikaként mutat be patinás veterán és oldtimer modelleket az AMTS nosztalgia tárlata.

Bővebben

Amerikai autók és Hot Rodok

Látványos USA-autós blokk, felismerhetetlenségig átalakított veterán izomautók, egyedileg épített hihetetlen járművek, pin-up lányok, valamint látványos showműsor kíséretében vár az AMTS amerikai autós szekciója!

Bővebben

Hírességek, élő legendák az autózás világából

Az AMTS évek óta kiemelt találkozóhelye hazánk, valamint egyre inkább a nemzetközi autós élet neves személyiségeinek, akikkel a látogatók személyesen is találkozhatnak a rendezvény keretei között.

 

Másoknak is tetszett

Ne higgy nekünk. Higgy azoknak akik már tudják milyen az AMTS!

RENGETEG ÉLMÉNY, EGY BELÉPŐVEL

Ne állj sorba, vásárold meg jegyed most, online elővételben!

Rendeld meg belépőidet most kényelmesen, gyorsan és időben, így még a sorban állást is elkerülheted! Ne késlekedj, kattints - az online vásárláshoz csak egy bankkártyára lesz szükséged!

Eddig vásárolhatsz még kedvezménnyel:

Jegyvásárlás

Early Bird - 2024. január 31-ig

Teljes árú jegy (felnőtt) 5.900 HUF
Gyermek jegy (14 év alatt)* 4.500 HUF
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyermek) 14.500 HUF
AMTS VIP jegy (limitált)
A jegy a belépés mellett a rendezvény VIP szolgáltatásainak igénybevételére is feljogosít. Részletek itt!
Ez a jegytípus limitált példányszámban elérhető, ebben az ársávban még 117 db VIP belépő vásárolható!
21.000 HUF
 

Gyakran ismételt kérdések

A jelenleg aktuális jogszabályok szerint az AMTS védettségi igazoláshoz nem kötött, mindenki számára szabadon látogatható. Az Automobil és Tuning Show 2024 a mindenkori (a rendezvény időpontjában érvényes) járványügyi, egészségügyi protokoll betartásával kerül megrendezésre. Mivel az előírások folyamatosan változnak - remélhetőleg most már minél inkább az enyhítés irányába - mindig csak az aktuálisan érvényes jogszabályok szerint tudunk tervezni, melyek a rendezvényhez közeledve lesznek egyre biztosabbak. Az aktuálisan érvényben lévő szabályozásokat, folyamatosan frissítve mindig ezen az oldalon találod meg, kérjük, hogy jegyvásárlás előtt mindenképpen tájékozódj a részvételi feltételekről!
A 2020-21-es pandémiás időszakban vásárolt beléőjegyek mindegyike egységesen a 2021. augusztusában megrendezett 15. AMTS rendezvényre voltak érvényesek. Az ezekről az évekről 2022-re átregisztrált belépők pedig a 2022. májusában megrendezett 16. AMTS rendezvényre voltak érvényesek. A 2023-as AMTS-re kizárólag a 2022. szeptemberétől, a webshopunkban megvásárolható, 2023-as dátumunkra szóló jegyek érvényesek. Jegyed érvényességét applikációnk segítségével ellenőrizheted!
Az elmúlt években tapasztalható pandémiás időszakokra való tekintettel, az AMTS megrendezésére két lehetséges dátumot írtunk ki 2024-ra. Amennyiben márciusban a körülmények nem teszik lehetővé a rendezvény megvalósítását, az AMTS 2023. június 17-19. között kerül megrendezésre. A már megvásárolt jegyeiddel ez esetben semmilyen további teendőd nincs, mint magaddal hoznod majd kinyomtatva, vagy okostelefonon bemutatva. Csak a rajtuk található vonalkód számít, a beléptetőrendszer kizárólag ez alapján enged majd be a rendezvényre. Jegyed érvényességét applikációnk segítségével ellenőrizheted!
Az AMTS 2024-re a rendezvény megnyitásáig, valamint teljes ideje alatt kizárólag weboldalunkon tudsz online belépőjegyet vásárolni. Sajnos - főleg a közösségi médiában - egyre több a megtévesztő oldal és hirdetés - Ne dőlj be a csalóknak!
Vigyázz a kéz alól vásárolt jegyekkel is: előfordulhat, hogy az egyébként tőlünk vásárolt belépőknek korábban már visszaigényelték az árát és nem érvényesek a rendezvényre.
Jegyed érvényességét applikációnk segítségével ellenőrizheted!
A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki elővételben, vagy a rendezvény helyszínén teljes árú felnőtt belépőjegyet, családi jegyet, vagy VIP jegyet vásárol a 2024-as AMTS-re. A nyereményjáték részleteit az ősz folyamán tesszük közzé - figyeld híreinket! ;)
A belépőt online rendszerünkön keresztül bankkártyával, vagy a rendezvény nyitvatartási ideje alatt a helyszínen (készpénzzel, bankkártyával, vagy SZÉP kártyával) lehetséges megvásárolni.
A vásárláshoz működő e-mail fiókra és bankkártyára lesz szükséged, a belépőjegyed pedig e-mailben, PDF formátumban kapod meg, közvetlenül pár perccel a vásárlás után. A dokumentum kinyomtatva teljes értékű jegyként funkcionál, minden egyes jegy a rajta megjelölt számú személy egyszeri belépésre jogosít a rendezvény nyitvatartása alatt.
Belépőjegyeink mindegyike egyszeri belépésre jogosít. A jeggyel a rendezvény bármelyik napján érkezhetsz, arra a napra szól, amikor érvényesíted és addig, míg el nem hagyod a Hungexpo területét. Ha egyszer kiléptél, az érvényesített jeggyel újra belépni már aznap sem lehetséges.
A jegyek nem névre szólnak, papírra kinyomtatva szabadon átruházhatók és ajándékba adhatók. Fontos azonban, hogy a jegyek minden esetben egyszeri belépésre jogosítanak, tehát az első belépés után a rajtuk található vonalkód már nem fog működni. Mindig gondosan ügyelj, hogy senki nem másolja le a belépőjegyedet!
Nem találtad meg a választ a kérdésedre? Nézd meg az összes gyakori kérdést vagy üzenj nekünk!

Kérdésed van?

Küldj nekünk üzenetet!