Az AMTS első 9ff Porschéje, Tofu Garage autók és Miss GTI személyesen!

2019. március 21.

Az AMTS kiállító cégei közül idén vitathatatlanul a Gumi.hu és az Abroncs Kereskedőház (AKH) standja biztosítja majd nemzetközi tuningcsodák tekintetében az egyik legkomolyabb felhozatalt A TOYO Tires támogatásával - melynek abroncsait az idei nyereményautó is kapta - számos pazar, itthon még sohasem látott építés érkezik kis hazánkba!

A Japán abroncsgyártó, a Toyo a kínálatának színe javát felvonultatja, a 4x4-es gumiktól a pálya abroncsokig. Ha pedig távol-kelet, akkor elmaradhatatlan a Gumi.hu standjáról a Tofu Garage, amely idén két mestermunkáját is bemutatja az "A" pavilonban.

A Nissan Skyline GTR R32, valamint a Rocket Bunny szettel szerelt Toyota GT86 mellett, a világ minden tájáról döbbenetesen szép autókkal rendelkező klub további két építést is hoz a show-ra, melyeket közvetlenül az AKH standja mellett tekinthettek majd meg.

Az izgalom innen pedig csak fokozódik: kint lesz egy igazán brutális erejű Porsche, amely egyedi, kifejezetten az rendezvényre készített fényezésben tündököl majd. A sportautót, mely mindössze 11,1 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 300 km/órára (!!!) a világhírű Porsche-specialist 9ff tuningműhely építette, ez az első alkalom, hogy építést láthatunk tőlük az AMTS keretei között! 

A stand éke lesz továbbá egy csodálatos 3.0 literes Biturbo BMW X4-es, melyet nem kisebb név húzott fel kívül-belül, mint a márka tuningjában szintén méltán világhírű Hamann Motorsport.

Persze tudjuk még fokozni a hangulatot, hiszen egy igazi német nehézbombázó is a stand vendége lesz: Ő nem más, mint Angela Kutscher alias Miss GTI és a friss verdája, egy Golf VI R.

Számos nemzetközi tuningcsoda között, keresd a AKH / Gumi.hu standját az "A" pavilonban (77. stand) március 22-24. között a Hungexpón, az idei Automobil és Tuning Show-n!

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Parkolj okosanl!

Olvasd el tájékoztatónkat, hogyan és mikor érdemes érkezned az AMTS-re! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről