16 ország tuningcsodái, szerte Európából az AMTS-en!

2019. március 19.

Összefoglaló a tavalyi Carstyling.hu Tuning Show gyöngyszemeiből

A kezdetek óta az AMTS szerves részeként üzemelő Carstyling.hu Tuning Show 2006 óta vonultat fel évről-évre egyre több nemzetközi látványosságot az átépített autók európai palettájáról. A rendezvény mára nem csak hazánkban számít az ország legnagyobb tuning show-jának, de a nemzetközi szcéna is a szezon egyik kiemelt zarándokhelyének tartja.

A Carstyling.hu Tuning Show fejlődését mi sem bizonyítja jobban, mint az egyre növekvő állandó külföldi jelenlét, mely évről-évre rekordot dönt. Idén is két külön tuning pavilon is nyílik a rendezvényen (a "B" és a "D" csarnok), a fő csarnokban pedig ismét szenzációs nemzetközi felhozatal várható. Nézzünk egy kis ízelítőt!

A minden elemében átépített Golf VI-ost az ETS versenyzői között is láthattuk már

Kontintensünk legnagyobb show-ja, a Tuning World Bodensee immáron negyedik éve mutat be 10 válogatott gyöngyszemet az Európa legszebb tuning autója címéért folyó European Tuning Showdown (ETS) felhozatalából. Az autók mellett vendégünk lesz az aktuális tuning királynő, Laura Lee, sőt, a 2017-es díva, Julia Oemler is, a fel hozatalra pedig idén sem lehet majd panasz!

De erre a makulátlan BMW E30 M3-asra sem lehet majd panasz!

Ha pedig már ETS, a show-ra új belépőként érkező Corner of Fame csapatának köszönhetően vendégünk lesz a tavaly előtti Európa-bajnok építés, a Mini Cooperből épült olasz Hot-Rod, a MINImalist, egy nem kevésbé exkluzív francia gép társaságában.

A 2017-es ETS-győztes, a MINImalist is megtekinthető lesz az AMTS-en

Az AMTS kiállító cégei közül idén vitathatatlanul a Gumi.hu és az AKH standja biztosítja majd nemzetközi tuningcsodák tekintetében az egyik legkomolyabb felhozatalt A TOYO támogatásával - melynek hivatalos hazai importőrei - ismét elhozzák hazánkba a TOFU Garage néhány pazar, itthon még sohasem látott építését, így Rocket Bunny szettel felszerelt, airride futóműves japán gépekben idén sem lesz hiány!

 A világ minden tájáról döbbenetesen szép autókkal rendelkező klub összesen négy építést hoz a show-ra, ízelítőnek lássunk csak egyet közülük:

Tegyük hozzá, az AKH standja nem csak a TOFU-s autók miatt lesz komoly... de erről majd később ;)

Idén a németektől négy csapat is érkezik, az egyiket partnerünk, a SONAX nemzetközi tuning gárdájából válogatták össze. A népszerű autóápoló-márka által szponzorált gépek egytől-egyig díjnyertes showautók, velük együtt pedig érkezik a márka világszerte ismert celeb-arca, John D'Agostino, a nyugati part egyik legnagyobb amerikai autóépítője!

Az új belépőként érkező Bavarian Brotherhood csapatának főleg a BMW-k kedvelői fognak örülni, hiszen a propelleres márka öt, komolyan felhúzott példányát hozzák a rendezvényre. Az egyik gépet, egy teljesen egyedi E36-ost kifejezetten az AMTS-re építik már tavaly nyár vége óta, a stand másik durvasága pedig egy 1.200 lóerős E39-es lesz, mely egyenesen Bulgáriából érkezik hazánkba!

A BMW PHX36 először Budapesten látható majd élőben

Szokásukhoz híven, ismét parádés felhozatallal érkeznek a lengyelek, a Tuning Kingz csapatának szervezésében. A lazábban vett szabályozásoknak köszönhetően, a lengyel szcéna már évek óta hihetetlen  ütemben fejlődik, merész építéseik - legyen szó a legmárkásabb felnikről, eszeveszett fitmentről, vagy widebody szettekről - gyakran már a németeken is túltesznek. Lesz mit nézni náluk is!

A Nissan Skyline R34 GT-R lengyelországból érkezik az AMTS-re

Ahogyan az elmúlt évben, idén is az északi határral szomszédos partnerünk, az AMTS Slovakia hozza a legnagyobb standot a rendezvényre. Ismét nagyon patent gépparkkal érkeznek, érdemes lesz benézni hozzájuk is!

A pazar A7-est a Lower United csapata szállítja

Hihetetlen gépekkel robbantak idén a csehek is. Az évek óta szépen megújuló palettát bemutató TuningCup.cz csapatához idén a tavalyinál sokkal népesebb felhozatallal csatlakozik új partnerünk, a LowerUnited, akik főként azoknak fognak nagy örömet okozni, akik a Wörthi környékén látható stílust kedvelik. Lesz néhány nagyon komoly értéket képviselő meglepetés is a felhozatalukban!

A show stlus is képviselteti magát a rendezvényen, például ennek a szlovén Civic-nek köszönhetően

De nem fognak csalódni azok sem, akik a klasszikus show stílust kedvelik! Majdnem minden külföldi csapat felhozatalában találni igazi "trailer-királynőket", melyeknek köszönhetően kellemesen el lehet nosztalgiázni a 2000-es évek elejének igényesen kivitelezett, de designban, mai szemmel nézve már inkább különös "vadhajtásain".

Ne feledjük az AMTS Hot Rod szekcióját sem, mellyel idén a '50 Brothers csapata tölti meg a "B" pavilon egy tekintélyes szeletét. A brutál, épített izomautók Európa több országából érkeznek, olasz testvérklubjuk tagjai például majd' 800 km-t vezetnek „lábon” hazánkig, 90 éves coupe-ikkal, roadster-eikkel!

Annyi biztos, hogy már csak a felvonultatott külföldi géppark tekintetében is bárki megtalálja majd a saját stílusát - újra csúcskategóriás, legnagyobbrészt itthon még sohasem látott tuning gyöngyszemekben gyönyörködhetünk március 22-24 között a Hungexpón!

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről