Nézd meg élőben, hogyan épül az AMTS idei nyereményautója!

2019. január 28.

Egy belépőjegyért akár a Tiéd is lehet egy 5. generációs Ford Mustang Coupé! (képünk illusztráció)

Ahogyan már bizonyára értesültél róla, az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az AMTS Autó Show-n! Fődíjunk, a Ford Mustang Coupé január 31. és február 4. között alakul át élőben, a WestEnd City Center szívében, a Millennium udvar szökőkútjánál!

Ahogyan az eddigiekben, idén sem csak maga a nyeremény exkluzív, az pedig vélhetően senki számára nem meglepetés, hogy nem egy alap gyári modellt lehet majd megnyerni a rendezvényen! Az AMTS hagyományos élő autóépítés programja most is jóval a rendezvény előtt lezajlik, ráadásul mindenki szeme láttára élőben, mindössze néhány nap leforgása alatt! 

Az idei nyereményautó főtámogatója a minőségi Toyo Tires  gumiabroncsok hazai forgalmazója, az Abroncs Kereskedőház Kft. Idén maga az autó is a Toyo Tires égisze alatt épül meg. Az átépítés pedig a Ford Mustang generációk módosításának talán legismertebb hazai szakértője, a DF Tuninggal közösen jön létre.

A nyereményautó a következő módosításokat kapja:

Futómű Eibach típushoz gyártott állítható futómű
Abroncsok Vadonatúj TOYO Proxes abroncsok, a gumi.hu kínálatából. 
Felnik Vadonatúj 20 colos MOMO Stealth könnyűfém felnigarnitúra az AKH kínálatából

Fékek Az autó vadonatúj szervizalkatrészeit a DF Tuning kínálatából szereztük be
Bodykit A autóra komplett első és hátsó lökhárítóból, küszöbökből, motorháztetőből és hátsó spoilerből álló sportos, típushoz gyártott SHLB szett kerül.
Dekoráció Az új színárnyalatot a 3M fóliái közül választottuk, a profi telepítést pedig a VIll-Fény Kft. csapata végzi, a Wrapping Fanatic és a PB Wraps segítségével
Hifi és Multimédia A Mac Audio hangszórószettet, erősítőt, multimédiás fejegységet és a minőségi Audison Connection kábelezést, valamint a rezgéscsillapítás-hoz használt STP alapanyagot a Hififutár webshopjából szereztük be.

Installáció Az igényes beépítést a Grandvoice Audio csapata végzi.
Utastéri optika Az ülések és kárpitok, valamint a kormánykerék minőségi bőrözéséről a Bara Kárpit szakértelme gondoskodik. A minőségi alapanyagokat a Tibike-Bőrike Bt. szállítja


Fénytechnika A minőségi ledes és izzós fénytechnikát az Osram Magyarország hazai partnere, a lumenet.hu webáruházából válogatták
Motorolaj A minőségi Castrol motorolaj az AKH jóvoltából kerül az autóba
Biztonság Az autó biztonságáról a Gorilla S10 intelligens gépjárművédelmi rendszere gondoskodik
Környezet-tudatosság Az autó mellé egy stílusban passzoló elektromos roller is jár, az Ultimate Electric Bike kínálatából. 
Szerszámok és eszközök Az autó építése a BAHCO professzionális szerszámaival és felszerelésével történik, melyeket a Sandviken Tools Kft. forgalmazza
Takarítás A nyereményautó makulátlan tisztaságáról az Easy Wash System gondoskodik
Energia A szerelőcsapat tagjait a Monster látja el energiaitallal, hogy bírják szusszal az öt napot.

 

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén. Sőt, belépőidet akár a Westendben is megvásárolhatod hoszteszeinktől az építés ideje alatt az AMTS standon, ha éppen arra jársz. Az átépített Ford Mustang pedig márciusban, az AMTS harmadik napján kerül kisorsolásra - addig pedig még sok helyen találkozhatsz majd vele!

Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni a Ford Mustangot?

Elsősorban csak jól kell érezned magad a Show-n! Elég jól hangzik? Na jó, azért néhány dologra még oda kell figyelned:

 1. Vegyél teljes árú, vagy családi jegyet az AMTS-re (1)), akár online elővételben, akár a Westendben felállított standunkon, akár a rendezvény nyitvatartása alatt a helyszíni pénztárakban.
 2. Látogass ki az AMTS-re március 22-24. között bármikor
 3. Véletlenül se dobd el a belépőjegyedet!
 4. Gyere az AMTS központi standjára az "A" pavilonban és vegyél részt a játékban. (2)
  a. Töltsd ki a nyereményszelvényt, melyen
   - Legyenek pontosan kitöltve a személyes adataid
   - Válaszold meg helyesen a három kvíz kérdést
   - Írd be a jegyen található vonalkód alatt lévő számsort a nyereményszelvény megfelelő rubrikájába.
  b. Érvényesíttesd le a jegyedet a hosteszekkel
  c. Dobd be a kitöltött nyereményszelvényt a gyűjtőládába (3)
 5. Ne dobd el a leérvényesített belépőjegyedet!

(1) A játékban minden online vagy a pénztárakban megvásárolt teljes árú felnőtt napijegy, vagy családi jegy vehet részt. A további kedvezményes belépőkkel (gyermekjegy, Carstyling.hu klubkártyás jegy, csoportos jegy) nem vehetsz részt a játékban. Amennyiben online vásároltad a belépőjegyed, mindenképpen nyomtasd ki és úgy hozd a show-ra, mert a hoszteszek csak ebben a formában tudják majd érvényesíteni! A családi és a felnőtt belépő jegyenként egy darab nyereményszelvény kitöltésére jogosít fel.
(2) A Játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárok vehetnek részt
(3) Amennyiben nincs leérvényesítve a jegyed a nyereményszelvényt nem lehet bedobni a gyűjtőládába

Ugye nem bonyolult? Ha mégis, akkor sincs baj, hoszteszeink a helyszínen mindenben segítenek. A sorsolás 2019. március 24-én 16 órai kezdettel a rendezvény nagyszínpadán kerül lebonyolításra, közjegyző jelenlétében. 

Ne késlekedj, vedd meg AMTS belépőidet most, olcsóbban!

AMTS jegyeket vásárolni idén különösen érdemes időben: az elővételes belépővel nem csak a sorban állást kerülheted el, de egyúttal a belépő árából is jelentős mértékben spórolhatsz, egészen 2019. február 28-ig. Vedd meg belépőd online felületünkön egyszerűen és gyorsan, vagy gyere el a WestEnd City Centerbe január végén és vásárold meg hoszteszeinktől!

No és ki tudja... szerencsés esetben lehet, hogy magadat, vagy valamelyik családtagodat pont egy Ford Mustanggal is megleped! kacsint

Így épült át élőben 2018-as nyereményautónk, az Audi TT Coupé! Idén ugyanezt a WestEndben láthatod!

További információk itt!

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről