Az AMTS-en debütál az OXXO Hungary Truck Racing Team megújult versenykamionja!

2018. március 19.

A 2018-as AMTS-en mutatja be korábbi kétszeres Európa- és Agol-bajnok versenykamionját az OXXO Hungary Truck Racing Team.

"A kamion műszaki fejlesztései és 2018-as, nemzeti színű fényezése éppen az Automobil és Tuning Show nyitónapjára készülnek el" - tudtuk meg Sárosi Brúnó csapatfőnöktől, aki a rendezvény teljes hétvégéjén a csapat többi tagjával együtt várja az AMTS-en az OXXO Hungary Truck Racing Team rajongóit és a kamionsport iránt érdeklődőket a "G" Pavilon 13. standján. 

a 2017-es design

Sárosi Brúnó azt is elmondta: az idei cél nem kisebb, mint hogy visszahódítsuk az Európa-bajnoki címet, és a tőlünk megszokott bátor, látványos és rendkívül harcos versenyzéssel szolgáljuk ki rajongóinkat, akiknek az AMTS ideje alatt nyeremény játékokkal is kedveskedünk majd. A show minden napján a versenykamionhoz ellátogató és névjegyüket elhelyező - vagy az ott megtalálható email címre egy emailt elküldő látogatók között egy jubileumi csapatpólót sorsolunk ki, amelyen az egyetlen hazai kamionverseny csapat, az OXXO Hungary Truck Racing Team összes eddigi versenyjárműve rajta van, és a csapat tavalyi, 10 éves jubileumára készült.

A helyszínen lesz a csapat pilótája is, a kétszeres Angol-bajnok Ryan Smith, aki nem titkolja, hogy az AMTS-en bemutatásra kerülő, újonnan elkészült különleges, egyedi -  angol-magyar - fényezésű sisakja tisztelgés a magyar csapat és magyar versenymérnökök előtt, akik a győztes versenykamiont építették és fejlesztették.

Ryan Smith

Sárosi Brúnó csapatfőnök azt is elárulta, hogy a hazai és külföldi rajongókon kívül a magyar és nemzetközi szaksajtó is az AMTS-en láthatja majd elsőként a megújult versenykamiont, amelynek sikerei nem jöhettek volna létre partnereik nélkül, kiemelten az MAN Magyarország, a Volkswagen Haszongépjárművek, a Knorr-Bremse, az Alcoa , a Bau92 Kft, és az Orosházaglas segítségével.

Nézd meg az OXXO megújult versenykamionját is több, mint 1.000 autócsoda között az AMTS-en, március 23-25 között a Hungexpón!

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről