Premierekkel és akciókkal az RS-Tuning újra az AMTS-en!

2018. március 19.

Hazánk egyetlen Liberty-Walk tuningos Audi R8- V10-ese új küllőkön gurul be az AMTS-re!

Van kis hazánkban egy tuning cég, melynek a nevét legalább annyian ismerik külföldön, mint itthon, pedig az egyik legrégebbi magyar vállalkozásról beszélünk az átépített autók világában. Az AMTS idén is büszkén jelenti be kiállítói között az RS-Tuning Hungary csapatát!

Az RS Tuning története szó szerint a kezdetekre nyúlik vissza, azokra az időkre, amikor itthon az a fogalom, hogy autótuning, gyakorlatilag még nem létezett. A név 25 éve létezik, cégszerűen pedig idén 20 éve működnek, így a legősibb kövületek közé számítanak a hazai popszakmában. 

A fekete 6-os először lesz megtekinthető az AMTS keretei között!

Az eltelt hosszú évek alatt az RS-Tuning nem csak nemzetközileg elismert tuningcéggé nőtte ki magát, de egyúttal saját stílust is teremtett: egyedi, kivétel nélkül patika építéseik rengeteg külföldi rendezvényt, valamint megszámlálhatatlan mennyiségű magazincímlapot megjártak már. Habár az alkotói kedv évtizedek óta töretlen a csapaton belül, a cég építéseit gyakorlatilag nem lehetett látni kiállítva itthon. Tavaly viszont elérkezett a "nagy visszatérés", az RS-Tuning exkluzív, saját építésű gépparkkal jelent meg az AMTS-en, számos, itthon még sohasem kiállított demóautójuk kíséretében. 

Reméljük, hogy a hazánk legnagyobb szezonnyitó autóshowján történő megjelenés hagyománnyá válik majd, mindenesetre a történet idén folytatódik: a csapat nagy erőkkel, premierekkel készül a március 23-25 közötti rendezvényre, ahol kicsivel több, mint 300 m2-t töltenek meg saját építéseikkel!

Sőt, remek akciókkal is várnak!

Az RS-Tuning nem csak autókban, de kiemelt akciókban is tartogat meglepetéseket az AMTS látogatóinak. Elsősorban hatalmas TA Technix és Rotiform felni kedvezményekkel számolhatsz, de az Air Lift Performance termékeit is olcsóbban vásárolhatod meg nálunk a kiállítás teljes időtartama alatt. Bemutatják továbbá azt is, hogyan működik az Insoric Sales GmbH & Co. KG által kifejlesztett, a világon egyedülálló MOBIL teljesítménymérő eszköz, mely szolgáltatásra szintén remek akciókkal várnak.

Érdemes lesz tehát szétnézni a standjukon, ahol személyesen az autók megálmodóit és alkotóit is megismerheted. Minden kérdésben szívesen állnak rendelkezésedre. Akciós shoppingolásra fel! 

Emlékszünk még a sárga 993-asra tavalyról? Idén egy "cseppet" változott a gép!

Hogy mi várható még? Kövesd az RS-Tuning facebook oldalát a folyamatos infókért, valamint gyere el és nézd meg őket élőben, az Automobil és Tuning Show keretei között a Hungexpón, március 23-25 között az "A" pavilon 46-os standján!

Kedvezményes jegyvásárlás:


LÉGY A PARTNERÜNK!


Támogatók


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről