Hangnyomás versenyszezon: start az AMTS-en!

2017. január 13.

Kedves autóhifi-rajongó barátaink! Mint az előző években hagyományosan, az aktuális Hangnyomás Szezon ismét az AMTS (Automobil és Tuning Show) keretei közt indul útjára. A jól megszokott beltéri forma marad, sok minden más azonban változik.

Mindenekelőtt, a versenyt a sokatok által már bizonyára jól ismert Patricar csapata bonyolítja le a show második napján, szombaton (2017. március 25), melyre szeretettel várunk mindenkit, egy évkezdő nagy megmérettetésre. (Itt fontos még megjegyeznünk, hogy korábbi partnerünkkel, a Dream Box-os srácokkal sem rúgtuk össze a port, viszont ők ebben a szezonban már nem szerveznek versenyt. Az elmúlt évek korrekt együttműködését ezúton is köszönjük nekik!)

Patricar Hangnyomás Bajnokság

A megmérettetés ezúttal az éves Patricar sorozat első fordulója is lesz, a fedett helyszínt pedig a Hungexpo "C" pavilonjában kialakított aréna adja majd. A hangnyomás verseny a Patricar szabályrendszere és kategóriái szerint folyik majd, a pontos részleteket és versenyszabályzatot ezen az oldalon találod meg!

Ismerd meg a Patricar csapatát

A Patricar a 2014-es évben kezdett neki először az autóhifi és kipufogó hangnyomás versenyek szervezésének. Hatalmas sikerrel és rengeteg nevezővel robbantak be a köztudatba. Ha most kezded a versenyzést és szeretnéd megtudni, mi rejlik az autódban, esetleg már visszatérő vendég vagy, itt megtalálod a helyed. Összesen 9 autóhifi kategóriát indítanak, a nevezés pedig ingyenes!

Természetesen a díjak sem maradhatnak el. Minden kategória első három helyezettjét oklevél és serleg formájában díjazzák, így összesen 27 db díj kerül kiosztásra!

A 2016-os évben a csapat tovább fejlődött, és egy új típusú országos bajnoksággal lepte meg a versenyzőket! Mind a 9 autóhifi kategória bajnokai országos elismerésre és egy fél méteres gravírozott serlegre tehetnek szert! Részletek itt!

A Patricar technikája is megújult, így a versenyzőket már a világ legújabb és legpontosabb műszere a TermLab Magnum fogadja egy Event Promoter Pro verseny móddal. Továbbá minden autóhifi versenyre nevező részt vehet a 150.000 Ft összértékű B2 Audio termékek sorsolásán, melyeket az év utolsó versenyén, három szerencsés nyertes vihet haza!

A verseny kategóriákról és szabályairól ezen a linken tájékozódhattok.


További infók:

AMTS 2020 - Csapj le a jegyedre időben, és használd ki kedvezményes időszakunkat!

Kedvezményes jegyvásárlás:Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy egyedi Porsche roadster, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!Ne maradj le semmiről