Miss amts

Nincs AMTS gyönyörű magyar lányok nélkül, akik ez évben nem akármilyen versenyen vehetnek részt a rendezvény három napja alatt!

MISS AMTS szépségverseny

A 2018-as év ismét exkluzív szépségversenyt tartogat az AMTS megmérettetésére nevezett hölgyek számára. Mint ismeretes, 2014-ben a Carstyling.hu és az AMTS volt a világszerte ismert MISS TUNING naptár hivatalos partnere, ennek köszönhetően pedig tavaly magyar helyszíneken és hazai autók bevonásával készülhetett el a neves kiadvány, a németek 2013-as királynőjével, Leonie Hagmeyer-Reyinger-rel.

Mindez nem csak hazánk idegenforgalmi szépségeinek hozott ismertséget, de az együttműködésnek köszönhetően most lehetőséget kínál a Miss AMTS idei szépségkirálynőjének is: versenyünk győztese automatikusan bekerül a MISS TUNING nemzetközi döntőjébe, ahol hazánk színeiben versenyezhet az európai tuning szépségkirálynő koronájáért!

A hazánkban fotózott Miss Tuning verkfilmje, magyar feliratokkal

A MISS TUNING döntőseit több ezer jelentkező közül választják ki szerte Európából, ami nem csoda, hiszen a nyeremények fantasztikusak: Bodensse királynője saját autót kap egy teljes évre, minden hónapban legalább egyszer exkluzív program és fotózás várja valahol Európában a németek szervezésében, továbbá vele készül el a jövő évi MISS TUNING naptár, ami nem csak világraszóló ismertséget, de a fotózással egy exkluzív egyhetes utazást is tartogat a számára!

A tét tehát idén sem kicsi: a Miss AMTS győztese nem csak a MissQ értékes ajándékutalványának tulajdonosa lesz, de velünk utazik kontinensünk legnagyobb tuning kiállítására, a Tuning World Bodensee-re május 10-13. között, hogy bebizonyíthassa: a magyar lányok a legszebbek Európában is!

Jelentkezz Te is!

Amennyiben kellően felkészültnek érzed magad a kihívásra, szeretnél értékes ajándékokért versenyezni, egyúttal esélyt szerezni egy nemzetközi megmérettetésre, az miss@amts.hu email-címre várjuk fényképekkel, és néhány adatoddal (név, születési dátum, telefonszám) alátámasztott jelentkezésed. A jelentkezők közül, előzetes válogatást követően 10, a szervezők által kiválasztott hölgy vehet részt a háromnapos megmérettetésen.

Jelentkezési feltételek:

  • 2018. május 5-ig betöltött 18. év (akkor is jelentkezhetsz, ha fiatalabb vagy, de a Miss Tuning versenykiírása miatt nem nyerheted meg a versenyt, a Bodenseehez utazó lánynak a kinti verseny idején már be kell töltenie a 18-at).
  • Nincs megkötés magasságra
  • Ízléses tetoválás nem kizáró ok
  • Legalább alapfokú angol vagy német nyelvtudás kötelező, ennek híján problémák lehetnének a kinti versenyen, így a nyelvtudás hiánya automatikusan azt jelenti, nem nyerheted meg a versenyt.
  • Ne késlekedj, jelentkezz: a határidő 2018. március 1!

A verseny zsűrijében a Tuning World Bodensee szervezői, valamint személyesen az aktuális német szépségkirálynő, Vanessa Schmitt is helyet fog foglalni, aki a show exkluzív vendége lesz!

FONTOS: mivel nemzetközi szépségversenyről van szó, a legalább alapfokú angol nyelvtudás alapkövetelmény a jelentkezők számára!

Miss AMTS összefoglaló 2016-ból

Miss AMTS összefoglaló 2015-ből

Miss AMTS összefoglaló 2013-ból

Miss AMTS összefoglaló 2012-ből

Miss Carstyling összefoglaló 2011-ből

A Miss AMTS szépségverseny kiemelt partnere és lebonyolítója a SQUAD hosztesz- és modellügynökség.  Hazai támogatóink a MISSQ és a CarsAndGirls, a lista pedig folyamatosan bővül - figyeld híreinket, nem kis meglepetésekkel várunk még a versenyt és a díjazást illetően!

További részletekért figyeld híreinket!

Rengeteg élmény, 1 belépővel!

Iratkozz fel hírlevelünkre!