Jelentkezés klubos kiállítónak

Megjelenési lehetőségek tuning klubok számára

Az AMTS évről-évre nagyobb számban biztosít pavilonos és szabadtéri kiállítási területet a hazai és nemzetközi tuning klubok, csapatok részére. Amennyiben szeretnél csapatoddal megjelenni rendezvényünkön, az alábbi lehetőségek közül választhatsz.

Tuning klubos pavilonok

Rendezvényünk több pavilonjában, évente több száz tuning autós állít ki saját klubos standon a rendezvény mindhárom napja alatt. Az autók ez esetben a rendezvény teljes ideje alatt a pavilonokban maradnak (a nyitvatartási időn kívül zárt, őrzött terület). A klubtagok számára a fedett kiállítási terület mellett autónként két darab állandó belépőjegyet biztosítunk. A klubterület beépítésére, egyéni dekoráció kialakítására is lehetőséget biztosítunk, sőt, a legjobb klubos standokat díjazzuk is.

A pavilonos kiállítási területekre elsősorban komolyabb optikai és/vagy technikai átalakításokon átesett tuning járműveket várunk. Amennyiben ebben a formában, mindhárom napon kiállítanál csapatoddal, vedd fel velünk a kapcsolatot a szoke.laszlo@amts.hu címen, és tájékoztatunk a további tudnivalókról!

Kültéri klubtalálkozók

A rendezvény szombati és vasárnapi napja az év első nagy tuning találkozójával telik, melyre számos hazai autós klub is időzíti szezonnyitó összejövetelét. Az autók ez esetben csak a kiállítás nyitvatartási ideje alatt tartózkodnak a területen, és ugyanazok a szabályok érvényesek rájuk, mint a tuning találkozóra érkező autósokra. A kültéri klubos kiállítási lehetőségekről ezen az oldalon tájékozódhatsz!

Kapcsolatok

SZÕKE LÁSZLÓ
kommunikáció, média megjelenések, sajtó, club-scene
Telefon: (36) 20 320 3399
E-mail: szoke.laszlo@amts.hu

Kedvezményes jegyvásárlás

Hátralévő idő:

Támogatók


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy átépített Audi TT Coupé, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Partnerek


Csatlakozz hozzánk!


Ne maradj le semmiről